How All Electric Works Hero Image

ALL-ELECTRIC

SÅDAN VIRKER ALL-ELECTRIC

Oplev en ny verden af Lexus electric. Nem at lade op og klar til fremtiden.

SLAP AF OG GENOPLAD

Det er enkelt. Sæt den til i væggen derhjemme, eller stop ved en offentlig ladestander. Læs mere om hvordan du kan lade din Lexus op og hvor langt tid det tager.

 •     Rapid Charging Card Image
  HURTIG DC OPLADNING
  51 mins
  Estimeret ladetid 5-80% batteri DC*
       AC Charging at Home Card Image
  AC OPLADNING DERHJEMME
  8 timer 2 min
  Estimeret ladetid 0-100% batteri AC*
 • HURTIG AT OPLADE

  Med flere og flere ladestationer, er det nemmere at holde bilen kørende end nogensinde før. Hvor hurtigt bilen lader afhænger naturligvis af ladestanderens kræfter. En 50kW stander kan lade op til 80% på så lidt som 30 minutter. Hurtige ladestandere (7-22kW) kan fuldt oplade bilen på 3-4 timer. De fleste offentlige ladestandere er hurtigtopladende.

  •     1 Find a Spot to Charge Hero Image

   LADE-TYPER

   FIND ET STED AT OPLADE

   Du kan være tryg ved at der over hele Europa er et netværk af hurtige ladestationer - det betyder at energi aldrig er langt væk. Endnu bedre er, at din bil kan hjælpe dig med at finde ladestanderen og fortælle dig når du er klar til at køre videre.

  • NAVIGÉR

   Det er enkelt. Tast din lokation ind på skærmen og så hjælper Trip Planner dig med at finde den hurtigste rute til den nærmeste ladestander.

   OPLAD

   Når du ankommer til ladestanderen, kan det anbefales at nyde en kop kaffe imens dit batteri lader. Det tager minutter, ikke timer.

   KLAR TIL AT KØRE

   Din Lexus app fortæller dig når du er klar til at køre videre. Er du klar til den næste del af turen?

  •     2 Rapid Charging Technology Hero Image

   LADE-TYPER

   HURTIGT LADENDE TEKNOLOGI

   Der er nu 100.000 ladestationer inden for EU og det tal skulle gerne stige til 2 millioner inden for de næste 5 år. Nogle offentlige ladestationer er open access, så alle frit kan bruge dem, men langt de fleste tilhører el-udbydere så det kan være du skal have et kort eller en app på mobilen.

  LAD OP DERHJEMME

  Det er nemt at installere en ladestander derhjemme. Lexus Wallboxen vil lade din bil fuldt op på lidt over 8 timer. Gør brug af Lexus Links smarte funktioner som maks opladnings-indstillingen, der hjælper ejere, som bor på en bakke, med at få det meste ud af den regenereret opladning når de er kørt hjemmefra.

  •     1 Installing a Home Charger Hero Image

   LADETYPER

   INSTALLATION AF LADESTANDER DERHJEMME

   Det anbefales at hyre en professionel ingeniør til at installere din ladestander derhjemme. Her kan Lexus hjælpe dig med at finde en godkendt partner til at udføre arbejdet. Du vil få ro i sindet, velvidende at elarbejdet er sikkert udført efter de relevante standarder.

  • HURTIGERE OPLADNING

   Mere energi betyder at dit batteri hurtigere lades op.

   SPAR PENGE

   Nogle lande tilbyder op til 75% rabat på kosten til opladeren.

   SMARTE RATER

   Mange eludbydere tilbyder forskellige rater som er billigere om natten - det kunne hjælpe med de omkostninger forbundet med at lade din bil op.

KØR LÆNGERE

Du kan køre længere end du troede med Lexus elbiler. Sæt dig bag rattet og kør fra by til by, tryg med den viden at du vil nå frem til din destination, og længere.

FÅ BATTERIET TIL AT RÆKKE LÆNGERE

Den allerede imponerende rækkevidde af vores All-Electric biler kan forbedres med nogle enkle tips til energi- og pengesparende kørsel.

 •     Parallax Image 1 Drive intelligently

  SÅDAN VIRKER ALL-ELECTRIC

  INTELLIGENT KØRSEL

  For at maksimere rækkevidden, holder din bil øje med hvordan du kører. Du kan også ændre dine drive mode for at øge din rækkevidde. Elbiler kræver meget lidt vedligeholdelse, men de små ting gør en stor forskel, som f.eks. hvor meget luft der er i dækkene og regelmæssig skift af luftfiltre.

      Parallax Image 2 Keep the car cool

  SÅDAN VIRKER ALL-ELECTRIC

  TEMPERATUR

  Biler som ofte parkeres i varmen, kan risikere at batteriet drænes hurtigere. For at få max rækkevidde, kan det hjælpe at være sparsommelig med air condition.

      Parallax Image 3 Accelerate gently

  SÅDAN VIRKER ALL-ELECTRIC

  STILLE OG ROLIGT

  Stille og rolig acceleration øger effektiviteten af enhver elbil. Undgå hurtig accelerering, især når der er meget trafik, så kan du booste rækkevidden du får fra hver opladning.

 •     Full Width Image

INNOVATIV BATTERI-TEKNOLOGI

    Parallax Image 1 Lifetime Security

SÅDAN VIRKER ALL-ELECTRIC

LEVETIDSGARANTI

Batteriet i din Lexus holder generelt hele bilens levetid. Undersøgelserne viser at mange elbiler har ca. 75% af batterietskapacitet, efter at have kørt ca. 193.000 km. Andre viser en bedre levetid med kun 5% nedsættelse i kapacitet efter 80.000 km og yderligere 5% efter 241.000 km. Den gennemsnitlige elbilsejer kører ca. 15.000 km om året, så de fleste vil aldrig få behov for et nyt batteri.

    Parallax Image 2 Fully Covered

SÅDAN VIRKER ALL-ELECTRIC

FULDT DÆKKET

For at opnå et langt og problemfrit serviceliv, er vores batterier udstyret med avanceret køle- og varmesystemer og har holdbare gummiforseglinger, som beskytter dem fra alle former for vand og støv. Lexus tilbyder også et 10-års (eller 1 million km) EV Batteri Extended Care program, der dækker alle funktionelle fejl i den primære batteripakke, samt kapacitets nedbrydning under 70%, så længe du sørger for regelmæssige tjek.

    Parallax Image 3 No Need to Worry

SÅDAN VIRKER ALL-ELECTRIC

INGEN BEKYMRINGER

Du er i gode hænder - Lexus har allerede leveret over 1.5 millioner meget sikre HEVer (Hybrid Ever) og den nye Lexus ES 300h Self-Charging Hybrid blev udnævnt til 'Best-in-class' Electric/Hybrid og 'Best-in-class' familiebil.

    Parallax Image 4 Recycling Made Simple

SÅDAN VIRKER ALL-ELECTRIC

GENBRUG GJORT ENKELT

For at skåne miljøet mest muligt, har vi et take-back program, som går ud på at vi tager UX 300e batteriet tilbage når det når til slutningen af sit levetid. Lige nu modtager vi over 90% af vores batterier i Europa gennem vores forhandler netværk, men vi stræber efter at nå op på 100%.