ux car chapter hero

DEN HELT NYE UX

MOD NYE HORISONTER

Den nye Lexus UX er unik i sin klasse og ligner ikke noget, vi har set før. Med sit SUV-inspirerede design får du både tryghed og rummelighed, mens de elegant skulpturerede overflader giver bilen et stilfuldt og dynamisk look.

MØD UX

Lexus UX har en helt ny tilgang til crossover-tanken. Fra den udfordrende front med det dramatiske Lexus-kølergitter, til den sporty silhuet og det modige bagdesign. Og interiøret er lige så spændende, med et design baseret på det japanske arkitektoniske koncept, Engawa, hvor grænserne mellem det indvendige og det udvendige er sømløst forbundet. Du vil føle dig hjemme i denne luksuriøse bil.


 

 
  2019 lexus ux presales key features
 • Hatchback køreegenskaber

  Nyd følelsen af kontrol med det fremragende udsyn fra en moderne SUV. Et lavt tyngdepunkt og en fast platform gør det muligt for UX at levere en meget præcis køredynamik, som du ikke ville forvente i en crossover. Dette forbedres yderligere af unikke aerodynamiske stabilisatorer, der er diskret indbygget i designet af hjulbuer og baglygter, og giver stabilitet i såvel hastighed som i krydsvind.

 • Udsøgt håndværk

  Vores Takumi-håndværkere har skabt et luksuriøst og unikt interiør ved hjælp af materialer af allerhøjeste kvalitet. De bløde lædersæder er dekorerede med et perforeringsmønster og den traditionelle, kunstneriske japanske Sashiko-søm.

 • Forbedret præstation

  UX tilbyder et state-of-the-art drivaggregat, med en ny generation Self-Charging Hybrid, der kombinerer førende brændstofeffektivitet med en ekstremt flydende og dynamisk ydeevne.

 • Innovativ teknologi

  En Panoramic View Monitor kombinerer billeder fra fire videokameraer og giver dig et fantastisk 360° fugleperspektiv af bilen og dens omgivelser på en hidtil uset stor 10,3” skærm. Der er ingen grund til at bekymre sig om besværlige kabler, da UX har en Qi-kompatibel trådløs oplader, så du fx kan oplade din smartphone ved blot at placere den på opladeren.

 • Forbedret sikkerhed

  Med det nye Lexus Safety System+ har UX en fremragende omfattende sikkerhedspakke, herunder Pre-Collision System med fodgængergenkendelse, Lane Departure Alert med Lane Tracing Assist, Automatic High Beam, Dynamic Radar Cruise Control og Road Sign Assist.

 • F SPORT-styling

  For en mere dynamisk køreoplevelse skal du opleve UX F SPORT. Perforeret læderrat og -gearskiftere skaber en spændende sportsfølelse, mens signaturgitteret og frontkofanger-styling får UX F SPORT-modellerne til at skille sig ud.

  Læs mere om F SPORT-styling


 

 
  2018 lexus ux ar banner hybrid 1920x1920 v2

NY HORISONTER

UX AUGMENTED REALITY APP

Du kan beundre full-size interiør og eksteriør fra alle vinkler i høj opløsning og få svar på, hvorfor den nye Lexus UX er perfekt tilpasset kravene til en levende urban livsstil.

OPLEV UX

EXPERIENCE THE UX

Modellen ovenfor er ikke repræsentativ for udvalget.

ANDRE LEXUS-MODELLER