2018 Lexus NX House Side Profile SL

LEXUS TILFØJER NY SPORTSKLASSE TIL DE MELLEMSTORE SUV'ER I NX-SERIEN

Lexus gør nu den mellemstore SUV, NX 300h, endnu mere attraktiv ved at tilføje en ny sportsklasse til serien.
Dette er den første udvidelse i NX-serien af selvopladende hybridbiler, siden den nye model blev introduceret sidste år. Med sit sporty udtryk og konkurrencedygtige pris følger denne model samme mønster, som vi har set i sportsversionerne af luksus-SUV'en, RX 450h, og IS 300h-saloonmodellen.
Nye 18" alufælge med en dramatisk mørk og bronzefarvet finish i to nuancer fremhæver NX-modellens dristige design.
        2018 Lexus NX Interior 01
Kabinen er lige så sporty, og du har mulighed for at vælge sort interiør med hvide kontrastdetaljer på sæder og instrumentbræt – detaljer, der er unikke for Sport-klassen – eller et interiør holdt helt i sort med læderlignende Tahara-polstring, som det ses i NX SE-modellen. Dørdekoration med kromdetaljer leveres som standard.
Udstyr omfatter Lexus Premium Navigation-system med 10,3" skærm, Lexus Safety System+, lydsystem med 10 højttalere med DAB-radio og cd-afspiller (til én cd), regnsensor, 8-vejs elektrisk justerbare forsæder med varme, bakkamera og to-zone klimaanlæg. En parkeringspakke med front- og baksensor fås som tilvalg.
Den nye NX Sport vil være tilgængelig på markedet fra den 1. juni og er prissat til £36.500. De første kundeleverancer starter i begyndelsen af juli.
        2018 NX300HSPORT DETAILS 0O6A1694