LEXUS SELF-CHARGING HYBRID

HVORFOR HYBRID?

Lexus Hybrid kombinerer al kraften fra en benzinmotor med effektiviteten og bæredygtigheden fra en elektrisk motor.

EFFEKTIV YDEEVNE UDEN KOMPROMIS

Lexus hybridbiler er smukke og enkle – og tilbyder brændstoføkonomi og reducerede emissioner uden at gå på kompromis med ydeevnen. Udforsk flere fordele og få svar på eventuelle spørgsmål, og du vil snart opdage, hvorfor så mange vælger at køre Lexus Hybrid.

2017 lexus understanding hybrid portrait self charging

HYBRIDFORDELE

SELVOPLADENDE: INTET BEHOV FOR PLUG-IN

I modsætning til rene elbiler eller plug-in hybridbiler, behøver du aldrig at forbinde din Lexus Hybrid med en stikkontakt – de er selvopladende og altid klar til at køre.

Uanset om du foretrækker at svæve gennem byen med venner, tage familien med på eventyr eller cruise på de lange afstande, er der en Lexus selvopladende hybridbil, der passer til dine behov.

HVAD ER HYBRID?

 • HVORDAN VIRKER LEXUS HYBRIDBILER?

  Lexus Self-Charging Hybrid kombinerer på en intelligent måde en benzinmotor med en elektrisk motor. Vores avancerede teknologier gør, at bilen automatisk skifter mellem de to motorer, afhængig af din kørsel, så du altid kører så optimalt som muligt i forhold til en forbedret brændstofeffektivitet og mindst mulige emissioner.

 • SKAL JEG LADE OP MED KABLER?

  Nej. En Lexus hybridmotor oplader automatisk batterierne i elmotoren, mens du kører – gennem innovativ energikonvertering og regenerativ bremsning.

 • ER HYBRID IKKE DYRERE?

  Der er ingen ekstra driftsomkostninger eller vedligeholdelse af en Lexus Hybrid. Faktisk vil du sandsynligvis have lavere brændstofomkostninger på lang sigt, fordi du kører på el, og du vil spare på skattebilletten på grund af lavere emissioner.

 • HVOR PÅLIDELIGE ER MOTORERNE?

  Vores hybridmodeller er lige så pålidelige som almindelige benzin- eller dieselbiler. De er usædvanligt holdbare, og elmotorer og generatorer er helt vedligeholdelsesfrie. Du kan dog altid bestille et Hybrid Helbredstjek, hvis du ønsker ekstra komfort og tryghed.

 • HAR HYBRID INDFLYDELSE PÅ YDEEVNEN?

  Aldrig. Alle Lexus hybridbiler fungerer faktisk bedre end standardbiler, især når du starter i EV (Electric Vehicle)-tilstand og giver din Lexus mulighed for at skifte til benzin, når behovet opstår.

 • HVORDAN VEDLIGEHOLDER JEG MIN HYBRIDBIL?

  Et årligt Hybrid Helbredstjek er den bedste måde at sikre, at du får mest ud af din Lexus Hybrid. Et Hybrid Helbredstjek er gratis og inkluderet, når din Lexus skal til service.


 

 
  2017 lexus understanding hybrid cinemagraph engine fallback

UBESVÆRET KØRSEL

Oplev hvordan hybridbilen tilpasser sig din kørsel og skifter sømløst mellem el- og benzinmotoren, mens du kører, og giver dig en følelse af kontrol.

 • 
 

 
  2017 lexus understanding hybrid portrait thoughtful living

  HYBRIDFORDELE

  HENSYNSFULD LIVSSTIL

  At vælge en Lexus Self-Charging Hybrid, der passer til din livsstil, bør ikke være en vanskelig beslutning.

  Vores hybridudvalg er fokuseret på bekvemmelighed og omtanke og designet til at arbejde rundt om din livsstil. Uanset om du kører bil, tager på shopping, eventyr eller familiesjov, er vi sikre på, at der er en model til dig.

  Lexus’ innovative drivlinje er gemt elegant væk og giver dig mulighed for at nyde og udnytte luksuskabinen og det store bagagerum.

 • 2017 lexus understanding hybrid portrait cleaner future

  HYBRIDFORDELE

  EN RENERE FREMTID

  Brændstofudslip fra diesel og benzin har vist sig at have en skadelig indvirkning på miljøet på globalt og lokalt plan. Derfor ønsker Lexusat tackle klimaændringer og forbedre luftkvaliteten i vores byer ved at tænke smart og innovativt.

  Uanset om det er i konstruktionen af vores miljøvenlige teknologi, reducerede emissioner under produktionen eller ved øget genbrug på vores kontorer, har vi en 360° tilgang til at skabe en mere bæredygtig fremtid.

  Lexus-hybridbiler er dedikerede til at hjælpe bilister med at reducere deres emissioner og have en ansvarlig tilgang til miljøet. Faktisk reducerer vores hybridsystemer skadelige gasemissioner til en tiendedel af 2014 Euro 6 Diesel Standard. Vi hjælper dig med at beskytte miljøet uden at gå på kompromis med Lexus’ berømte ydeevne, kvalitet, håndværk og design.

 • 2017 lexus understanding hybrid portrait smarter economics

  HYBRIDFORDELE

  SMARTERE ØKONOMI

  Hybridteknologi efterlader et lettere aftryk på miljøet og på din pengepung. Med overlegen brændstofeffektivitet og reducerede emissioner kan du reducere dine omkostninger samtidig med, at du får personlige og firmamæssige afgiftsfordele.

  Hybriddele, vedligeholdelse og service håndteres af vores højtuddannede eksperter som en naturlig del af et Lexus-serviceeftersyn. For at holde din hybridbil ekstra godt kørende, tilbyder vi ligeledes et Hybrid Helbredstjek som en del af din service.

SVAR PÅ HYBRIDSPØRGSMÅL

Lexus har som pioner inden for hybridteknologi vist vejen frem siden 2004 og er helt naturligt blevet verdens primære valg, når det kommer til luksus-hybridbiler. Hvis du har spørgsmål, kan du se nærmere på vores FAQ nedenfor eller kontakte din lokale Lexus-forhandler.

 • HVAD ER EN HYBRIDBIL?

  En hybridbil har to energikilder: En benzinmotor og en elektrisk motor. I et komplet hybridsystem - som Lexus Hybrid Drive - kan begge motorer drive bilen alene, eller de kan samarbejde og drive bilen sammen. Hybridsystemet overvåger din kørsel og skifter sømløst mellem energikilderne, således at du får øget effektivitet, lavere emissioner og optimeret ydeevne.

 • HVORDAN VIRKER HYBRIDBILER?

  Benzinmotorer præsterer bedst ved konstante hastigheder, mens elmotorer er gode til acceleration og cruising ved lave hastigheder. Hybridbiler udnytter fordelene ved begge.

  I Lexus Hybrid overvåger vores Power Control Unit intelligent kørselsforholdene og vælger, hvilken motor der skal bruges i de givne øjeblikke. Den skifter problemfrit mellem de to eller kombinerer begge, så du altid får den mest optimale kombination og kan nyde godt af forbedret kraft, hurtig acceleration og dynamiske køreegenskaber.

  Sammen med finjusteret aerodynamik og lette materialer giver vores hybridteknologi dig også en bemærkelsesværdig brændstofeffektivitet og lave emissioner. Og når du kører på el alene, genererer din bil nul emissioner.

 • HVOR PÅLIDELIGE ER LEXUS HYBRIDBILER?

  Vores hybridmodeller er lige så pålidelige som almindelige benzin- og dieselbiler. De er usædvanligt holdbare, og deres elmotorer og generatorer er helt vedligeholdelsesfrie.

 • ER DET DYRERE AT VEDLIGEHOLDE EN HYBRIDBIL?

  Et årligt Hybrid Helbredstjek er den bedste måde at sikre, at du får mest ud af din Lexus Hybrid. Et Hybrid Helbredstjek er gratis, som en del af ethvert Lexus serviceeftersyn. Men hvis du ikke skal have service i et stykke tid, kan du altid få et selvstændigt Hybrid Helbredstjek.

 • ER HYBRIDBILER SIKRE?

  Lexus hybridbiler har de samme, ekspertdesignede og strenge, gennemtestede sikkerhedsfunktioner, som du finder i hele vores sortiment. De er lige så sikre at køre som almindelige sikre biler, så du kan trygt køre afsted.

 • HVAD ER FORDELENE VED EN HYBRIDBIL?

  En hybridbil bruger kun brændstof, når det virkelig er nødvendigt. Når du kører med lave hastigheder, vil din bil skifte til strøm. Det betyder, at en hybridbil er effektiv, økonomisk og har lave emissioner, selv når du accelererer. Når du kører med elektrisk strøm alene, genererer din bil nul emissioner. Bilens samlede ydeevne er også optimeret.

 • HVILKE FORDELE HAR LEXUS HYBRIDBILER I FORHOLD TIL ANDRE?

  Lexus hybridteknologi er den originale og den bedste. Vi var de første til at udvikle banebrydende fuldhybridbiler, og vi har siden været perfektionerede i vores tilgang. Over en million bilister som dig har tilsammen kørt millioner af kilometer over hele verden, drevet af vores førende teknologi.

  I modsætning til andre systemer kan Lexus Hybrid Drive køre rent elektrisk ved lavere hastigheder. Dette betyder nul emissioner og stor effektivitet. Konkurrerende systemer har tendens til at have meget mindre elmotorer, som kun arbejder sammen med benzinmotoren - de kan ikke drive bilen alene.

 • KAN JEG SKIFTE MELLEM ENERGIKILDER?

  Der er ikke behov for det. Den intelligente Power Control Unit overvåger din kørsel og styrer energien problemfrit, reducerer emissionerne og øger ydeevnen, mens du kører. Fra du starter til du accelererer, til midtvejs og ved nedbremsning, træffer Lexus det optimale valg for dig.

  Hvis du vil, og hvis kørselsforholdene er rigtige, kan du skifte til ren el i kortere perioder, så du får et nuludslip og maksimal effektivitet.

 • KAN JEG LADE MIN LEXUS HYBRIDBIL STÅ I EN LÆNGERE PERIODE UDEN AT OPLADE BATTERIET?

  Der er ingen grund til at oplade din Lexus Self-Charging Hybrid - den er altid klar til at køre. Som i en almindelig bil kan batteriet blive fladt, hvis det ikke bruges i længere tid, som fx når du er på ferie. Men det er usandsynligt. Og hvis det sker, starter benzinmotoren din bil.

  Det avancerede, kompakte batteri bliver effektivt opladet, mens du kører. Det bliver også opladet via ECB-R (elektronisk styret bremsegenerering). Denne smarte teknik opfanger energi, når du bremser, og konverterer den til el for at oplade batteriet.

 • HVOR LANGT KAN LEXUS HYBRIDBILER KØRE PÅ REN EL?

  Det afhænger af batteriets opladningsniveau, af kørselsforholdene, og hvor tungt din bil er læsset.

  Din Lexus Hybrid kan kun køre på ren strøm ved lave hastigheder. Vores system overvåger intelligent batteriet og holder det opladet til et minimumsniveau. Hvis du kører lange afstande eller ved højere hastigheder, starter benzinmotoren.

 • KAN JEG BRUGE MIN LEXUS HYBRIDBIL I EKSTREME VEJRFORHOLD?

  En Lexus hybridbil har præcis de samme muligheder som en almindelig bil. Det er altid vigtigt at være opmærksom på kørselsforholdene og være ekstra forsigtig, når det er nødvendigt. Og undgå altid kørsel, hvis der er alvorlige vejradvarsler.

 • HVAD ER FORSKELLEN PÅ LEXUS HYBRID OG TILSVARENDE BENZINBILER?

  Alle Lexus hybridmodeller har to energikilder: En benzinmotor og en elektrisk motor. Begge kan drive bilen alene, eller de kan samarbejde. Verdens mest avancerede Power Control Unit overvåger intelligent din kørsel og styrer energien sømløst. Resultatet er øget effektivitet, lavere emissioner og optimeret ydelse.

  Vores hybridbiler er topmodeller inden for deres kategori, så du kan nyde de højeste specifikationer og den ultimative køreoplevelse. Og uanset om du bruger den som din personlige bil eller som firmabil, vil Lexus Hybrid spare dig penge, samtidig med at du reducerer din miljøpåvirkning.