1. Biler
 2. pre-order

RESERVÉR DIN NYE RX

SÅDAN RESERVERER DU DIN LEXUS RX

 • VÆLG VARIANT

  Vælg hvilken variant og detaljer, du ønsker.

 • VÆLG FORHANDLER

  Vælg hvilken forhandler, du ønsker, skal behandle din reservation.

 • AFVENT KONTAKT

  Den valgte forhandler kontakter dig for at arrangere en prøvetur, så snart bilen er tilgængelig.

RESERVÉR DIN NYE RX

 • Plug-in Hybrid
 • eminente køreegenskaber
 • Ultimativ SUV

RO I SINDET MED LEXUS RELAX

Lexus Relax giver dig ro i sindet, selv når din fabriksgaranti udløber. Vi giver dig nemlig en ekstra og gratis garanti, der gælder i yderligere 12 måneder, når du er til service med din Lexus hos en autoriseret Lexus-reparatør. 

FABRIKSGARANTI

Din Lexus-garanti er med dig hele vejen, uanset om du skal på en last-minute forretningsrejse eller en weekend getaway. Du er dækket for mekaniske fejl i 3 år/100.000 km, og skulle der ske noget med enten hybrid-batteriet eller hybrid-komponenterne, er du dækket i 5 år/100.000 km. Vores garanti giver dig omfattende beskyttelse, så du kan køre afsted med sikkerhed og ro – hver gang.

GALLERI

Se de spændende detaljer og design på din valgte bil.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OM DEN NYE RX

FAQS

Du er velkommen til at ringe til os på +45 44 45 41 41, hvis du er interesseret i at høre mere om, hvilke finansieringsmuligheder, du har. 

Vi afventer endnu den endelige lanceringsdato for den nye Lexus RX. Det forventes at være i starten af 2023.

Det er naturligvis muligt at ombestemme sig efter at have foretaget en reservation. Hvis du ønsker din reservation annulleret, bedes du blot kontakte os pr. telefon (+45 44 45 41 41) eller mail (copenhagen@lexus.dk).

Nej; du betaler ikke for at lave en reservation. Det sikrer dig udelukkende en prioriteret plads i reservationskøen, hvilket kan være med til at sikre dig en hurtigere levering, såfremt du indgår en endelig købsaftale med din Lexus-forhandler.