1. Biler
  2. RX World Premiere
VIDEREUDVIKLING AF ET IKON

DEN NYE LEXUS RX

Lexus har netop afsløret lanceringen af den femte generation af RX. Det markerer begyndelsen på et betydningsfuldt, nyt kapitel for udviklingen af vores ikoniske SUV.

OPLEV DEN FØR ALLE ANDRE

Den nye RX kommer i to varianter i Danmark, RX 450h+ og RX 500h. Vil du først i køen, når de to nye modeller lanceres? Klik på nedenstående link og reservér din plads nu. Reservationen giver dig mulighed for at være én af de første til at opleve, prøvekøre og bestille bilen, når den lanceres. Der er ingen forpligtelser forbundet med reservationen.

Er du nysgerrig på at vide endnu mere om RX? Du kan også hente vores brochure eller tilmelde dig nyhedsbrevet om RX. 

OPTIMEREDE FUNKTIONER

Kan perfektion gøres bedre? Hos Lexus kan det. Og den nye RX er ingen undtagelse. Flere af de fundamentale funktioner er blevet yderligere optimeret for at skabe en endnu bedre forbindelse mellem bil og fører. F.eks. tyngdepunkt og vægtreduktion, der bidrager til en endnu bedre køreoplevelse. Derudover er undervognen justeret, så både ydeevne og komfort er blevet forbedret.

NÅR DESIGN LYKKES

Designet af den nye RX tager udgangspunkt i alt det bedste fra tidligere modeller – og så med et nyt og dynamisk twist. Frontgrillen er nydesignet og blevet mere integreret, og forlygterne står skarpt og alligevel diskret. Bilens dimensioner er optimerede, både motorhjelm og akselafstand er forøget og taglinjen sænket. Den forlængede motorhjelm, længere akselafstand (6 cm), lavere taglinje (1 cm) og 21'' hjul fuldender det dynamiske og solide udseende.

OMSLUTTET AF OMTANKE

Kabinen i RX lader intet tilbage at ønske. Den er luksuriøs og giver et ekstremt højt niveau af komfort og velvære med materialer af højeste kvalitet og den nyeste teknologi. Forsæderne har fået nyt design og giver endnu bedre siddekomfort, fremragende støtte og mulighed for både varme og ventilation. Tilvalg af vegansk læderinteriør er nu muligt; endnu et lille skridt i Lexus’ evige interesse i altid at tage udgangspunkt i kundernes ønsker og behov.

BILENS FØRER I CENTRUM

Alle Lexus’ kabiner er designet ud fra Tazuna-cockpit konceptet, der sikrer en enkel og intuitiv kontrol af bilen. For at minimere førerens øjen- og hovedbevægelse, er alle betjeningselementer og informationskilder placeret let tilgængeligt. Det forbedrer overblikket og dermed køreoplevelsen og især sikkerheden.

3 simple trin til at reservere din plads i køen og være én af de første til at opleve RX

Du kan også foretage din reservation over telefon. Ring til os på +45 44 45 41 41, så sørger vi for at få din reservation i systemet.

  • OPRET KONTO ELLER FULDFØR SOM GÆSTEBRUGER

    Linket nedenfor fører dig til reservationssiden. Her kan du vælge at udfylde formularen som gæstebruger eller oprette en konto på My Lexus.  

  • VÆLG FORHANDLER


    Vælg Lexus København som forhandler og bekræft din reservation.

  • AFVENT KONTAKT 


    Lexus kontakter dig for at arrangere en fremvisning og prøvetur af bilen, så snart bilen er tilgængelig. 

RX 450H+: NY PLUG-IN-HYBRIDMOTOR

RX 450h+ har en firecylindret 2,5-liters hybridmotor og et genopladeligt litium-ion-batteri med 18,1 kWh. En ekstra elmotor i bilens bagerste del gør det muligt at køre med konstant firehjulstræk. Litiumbatteriet giver mulighed for at køre mere end 65 km på el. Når elbatteriet er opbrugt, skifter motoren automatisk til hybridkørsel og sikrer derfor stadig høj effektivitet og den optimale kombination af brændstof og el.

RX 500h: HYBRID MED OPSIGTSVÆKKENDE YDEEVNE

Den nye RX 500h er den første turboladede hybrid fra Lexus. En helt ny hybridarkitektur bestående af en 2,4-liters turbomotor og 6-trins automatgear, giver bilen 371 DIN hk og 645 Nm drejningsmoment. Dertil kommer en kraftfuld acceleration og suveræn dynamisk kontrol over bilen takket være DIRECT4.

Den forreste elmotor er placeret mellem forbrændingsmotoren og transmissionen. Den har kobling på begge sider, hvilket giver langt større fleksibilitet i kraftforsyningen. Den bagerste del er udstyret med en 80kW e-Axle: en kompakt, modulær pakke bestående af en motor, gear og en ECU placeret mellem baghjulene.

SIKKERHEDSTEKNOLOGI I VERDENSKLASSE

RX byder på tredje generation af Lexus Safety System+. Det betyder utallige sikkerhedssystemer, der giver tryghed, komfort og øget køreglæde. Pre-Collision System, Proactive Driving Assist inklusiv Obstacle Anticipation Assist er blot nogle få af de optimerede sikkerhedssystemer. Få det fulde overblik over Lexus Safety System+ her.

INNOVATIV MULTIMEDIA & TILSLUTNING

Den nye RX har avancerede tilslutningsmuligheder og som standard en 14" touchskærm; en af de største i sin klasse. Herudover inkluderes som standard også indbygget navigationssystem samt cloud-tjenester*. Bilens DCM (Data Communication Module) tilbyder always-on-forbindelse inklusiv information om trafikhændelser, ulykker og vejforhold.

Det nye multimediesystem inkluderer den smarte stemmeassistent 'Hey Lexus'. Integration af smartphone er med som standard; trådløs for Apple CarPlay og med et tilsluttet kabel for Android Auto. Desuden er der en trådløs mobiloplader, som nu oplader med 50% mere kraft.

* på markeder, hvor tjenesten er tilgængelig.

LEXUS CONNECTED

I tillæg til de allerede etablerede funktioner for Lexus Link Pro såsom køreanalyse, hybrid coaching, overvågning af brændstofniveau og "find min bil", vil der være nye funktioner tilgængelige til RX 450h+: overvågning af batteriopladning, planlægning af opladning og en opladningstimer. Samtidig gør appen det muligt at låse og låse op for bilen, åbne bagklappen, betjene klimaanlægget eller endda starte bilens havariblink, så den er lettere at finde på en parkeringsplads. Lexus Connected er standard i 4 år.

PLADS TIL KØREGLÆDE

Den nye RX giver rigelig plads til alle passagerer i de fem luksussæder med fremragende benplads. Den føles mere rummelig i kabinen på grund af øget akselafstand og det nye design af sæderne. Takket være et mere intelligent design af bagklappen, er bagagerummet nu 50 mm længere og læssehøjden 30 mm lavere, hvilket giver lettere adgang. 

INDBYDENDE ATMOSFÆRE

Lexus Mood Selector giver passagererne mulighed for at skræddersy RX'ens kabinebelysning fra en palette af 64 farver og fjorten forudbestemte temaer.

RX F SPORT

F SPORT udstyrsvarianten tilbydes til RX 500h. F SPORT inkluderer særligt design af frontgrill, forsæder og interiør. RX F SPORT har skørter og specielle aerodynamiske kofangere foran og bagpå. Formen på F SPORT’s forsæder giver endnu større siddekomfort. De fås i farverne Black og Dark Rose. Interiørets sporty karakter understreges yderligere af aluminiumsdekorationen. Derudover byder F SPORT på en række dynamiske forbedringer som f.eks. en mere sporty tuning af affjedringen og mere kraftfulde bremser osv.

 

FAQS

Vi har endnu ikke den vejledende pris på Lexus RX. Hold dig opdateret via vores hjemmeside eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Lexus RX lanceres i starten af 2023. 

Du er velkommen til at ringe til os på +45 44 45 41 41, hvis du er interesseret i at høre mere om, hvilke finansieringsmuligheder, du har.

Det er naturligvis muligt at ombestemme sig efter at have foretaget en reservation. Hvis du ønsker din reservation annulleret, bedes du blot kontakte os pr. telefon (+45 44 45 41 41) eller mail (copenhagen@lexus.dk).

Nej, du betaler ikke for at lave en reservation. Det sikrer dig udelukkende en prioriteret plads i reservationskøen, hvilket kan være med til at sikre dig en hurtigere levering, såfremt du indgår en endelig købsaftale med din Lexus forhandler.