1. Nye Biler
  2. RX World Premiere
VIDEREUDVIKLING AF ET IKON

DEN NYE LEXUS RX

Lexus har netop afsløret lanceringen af den femte generation af RX. Det markerer begyndelsen på et betydningsfuldt, nyt kapitel for udviklingen af vores ikoniske SUV.

DEN NYE LEXUS RX

OPTIMEREDE FUNKTIONER

Mange af de fundamentale funktioner i RX er blevet yderligere optimeret for at skabe en endnu bedre forbindelse mellem bil og fører. Det gælder f.eks. tyngdepunkt, vægtreduktion, rigiditet og drivlinjer. Den nye RX er bygget på platformen GA-K. Det betyder, at den bagerste del af bilen har fået et nyt design samt en endnu bedre justering af undervognen, hvilket forbedrer både ydeevne og komfort.
DEN NYE LEXUS RX

NYT KAPITEL

Designet af den nye RX er langt mere dynamisk og gennemført. Ved bilens front er spindelgrillen betydeligt bedre integreret og forlygterne er smallere. Den forlængede motorhjelm, længere akselafstand (6 cm), lavere taglinje (1 cm) og større 21'' hjul bidrager alle til bilens dynamiske og mere solide udseende. Det underbygges desuden af bilens baglygter med fuld bredde.
DEN NYE LEXUS RX

OPGRADERING AF KOMFORT

Den luksuriøse kabine tilbyder et højt niveau af komfort og velvære med materialer af højeste kvalitet og den nyeste teknologi. Forsæderne har fået nyt design for at give endnu bedre siddekomfort, fremragende støtte og varme/ventilation. Et dyrefrit læderinteriør er også tilgængeligt.
DEN NYE LEXUS RX

BILENS FØRER I CENTRUM

'Tazuna'-cockpitet sikrer en enkel og intuitiv kontrol af bilen. For at minimere førerens øje- og hovedbevægelse, er alle betjeningselementer og informationskilder placeret let tilgængeligt. Det forbedrer yderligere både køreoplevelsen og især sikkerheden.

LEXUS RX GALLERI

HELT IGENNEM ELEKTRISK

Den nye RX kommer i to varianter i Danmark, RX 450h+ og RX 500h.

DEN NYE LEXUS RX

RX 450h+: DEN FØRSTE PLUG-IN HYBRID

RX 450h+ har en firecylindret 2,5-liters hybridmotor og et genopladeligt litium-ion-batteri med 18,1 kWh. En ekstra elmotor i bilens bagerste del gør det muligt at køre med konstant firehjulstræk. Litiumbatteriet giver mulighed for at køre mere end 65 km på el.
DEN NYE LEXUS RX

RX 500h: HYBRID MED OPSIGTSVÆKKENDE YDEEVNE

Den nye RX 500h er den første turboladede hybrid fra Lexus. En helt ny hybridarkitektur bestående af en 2,4-liters turbomotor og 6-trins automatgear, giver bilen 371 DIN hk og 645 Nm drejningsmoment. Dertil kommer en kraftfuld acceleration og suveræn dynamisk kontrol over bilen takket være DIRECT4.

Den forreste elmotor er placeret mellem forbrændingsmotoren og transmissionen. Den har kobling på begge sider, hvilket giver langt større fleksibilitet i kraftforsyningen. Den bagerste del er udstyret med en 80kW e-Axle: en kompakt, modulær pakke bestående af en motor, gear og en ECU placeret mellem baghjulene.

DEN NYE LEXUS RX

SIKKERHEDSTEKNOLOGI I VERDENSKLASSE

RX byder på tredje generation af Lexus Safety System+ med forbedret Pre-Collision System, ny Proactive Driving Assist inklusiv Obstacle Anticipation Assist, Deceleration Assist og Steering Assist. Derudover inkluderer Extended Safety Package også Front Cross Traffic Alert, Lane Change Assist og Emergency Steering Assist.
DEN NYE LEXUS RX

INNOVATIV MULTIMEDIA & TILSLUTNING

Den nye RX har avancerede tilslutningsmuligheder og som standard en 14" touchskærm; en af de største i sin klasse. Herudover inkluderes som standard også indbygget navigationssystem samt cloud-tjenester*. Bilens DCM (Data Communication Module) tilbyder always-on-forbindelse inklusiv information om trafikhændelser, ulykker og vejforhold.

Det nye multimediesystem inkluderer den smarte stemmeassistent 'Hey Lexus'. Integration af smartphone er med som standard; trådløs for Apple CarPlay og med et tilsluttet kabel for Android Auto. Desuden er der en trådløs mobiloplader, som nu oplader med 50% mere kraft.

* på markeder, hvor tjenesten er tilgængelig.

DEN NYE LEXUS RX

LEXUS CONNECTED

I tillæg til de allerede etablerede funktioner for Lexus Link Pro såsom køreanalyse, hybrid coaching, overvågning af brændstofniveau og "find min bil", vil der være nye funktioner tilgængelige til RX 450h+: overvågning af batteriopladning, planlægning af opladning og en opladningstimer. Samtidig gør appen det muligt at låse og låse op for bilen, åbne bagklappen, betjene klimaanlægget eller endda starte bilens havariblink, så den er lettere at finde på en parkeringsplads. Lexus Connected er standard i 4 år.
DEN NYE LEXUS RX

PLADS TIL KØREGLÆDE

Den nye RX giver rigelig plads til alle passagerer samt fem luksussæder med fremragende benplads. Den føles mere rummelig i kabinen på grund af øget afstand og det nye design af sæderne. Takket være et mere intelligent design af bagklappen, er bagagerummet nu 50 mm længere og læssehøjden 30 mm lavere, hvilket giver lettere adgang.
DEN NYE LEXUS RX

INDBYDENDE ATMOSFÆRE

Lexus Mood Selector giver passagererne mulighed for at skræddersy RX'ens kabinebelysning fra en palette af 64 farver og fjorten forudbestemte temaer.
DEN NYE LEXUS RX

F SPORT

F SPORT tilbydes for RX 500h. F SPORT inkluderer andet udstyr såsom udførelsen af frontgrillen, skørter og de aerodynamiske kofangere foran og bagpå. Formen på F SPORT’s forsæder giver endnu større siddekomfort. De fås i farverne Black og Dark Rose. Interiørets sporty karakter understreges yderligere af aluminiumsdekorationen. Derudover byder F SPORT på en række dynamiske forbedringer som f.eks. en mere sporty tuning af affjedringen, større bremser osv.