1. Biler
  2. RZ
  3. Overblik
  4. Udseende

MØD RZ

ET FANTASTISK UDSEENDE

RZ ER UDSTYRET MED

LED-FORLYGTER MED FIRE LYSELEMENTER

Med den fraværende forbrændingsmotor har det været muligt at sænke RZ’s motorhjelm og reducere luftindtagenes størrelse. Den iøjnefaldende Lexus-signaturudformning er udført tredimensionelt, hvilket skaber en nyere og mere enkel form. Smalle LED-forlygter med fire lyselementer er integreret i bilens karrosseri og skaber harmoni og et fuldendt look.
RZ ER UDSTYRET MED

HØJTEKNOLOGISKE LED-BAGLYGTER

Bilens sofistikerede hightech-bagende omfatter en langstrakt LED-lysliste på tværs af bilen. Det skarpe minimalistiske udseende formidler et indtryk af enkelhed og præcision, hvilket understøttes af det nye og markante Lexus-logo.
RZ ER UDSTYRET MED

LEXUS’ FØRSTE KONTRASTLAKEREDE KARROSSERI

Den bedre designmæssige fleksibilitet har givet mulighed for mere muskuløse forskærme på bilen. Effekten løftes af et kontrastlakeret karrosseri (ekstraudstyr), hvilket er nyt hos Lexus og forlænger det sorte kontrastområde fra taget til motorhjelmen.
RZ ER UDSTYRET MED

ATLETISK SILHUET

Bilens sideprofil forløber hen mod bagenden, hvilket skaber en atletisk silhuet og giver bilen et visuelt lavt tyngdepunkt. Bilens bagende fremhæver de gode pladsforhold og stærke køreegenskaber. Akselafstanden på 2.850 mm understøtter dette indtryk og understreger bilens lave tyngdepunkt og fremragende afbalancering.