1. Oplev Lexus
  2. 24 timer sunrise to sunrise

LEXUS ARRANGEREDE EN 24 TIMERS ‘SUNRISE-TO-SUNRISE’-OPLEVELSE SOM EN HYLDEST TIL DEN NYE LEXUS UX

Efter lanceringen af den nye Lexus UX tidligere i år afholdt Lexus en 24-timers event for at markere et spændende, nyt kapitel i historien. Deltagerne fik en unik oplevelse bag rattet i en Lexus UX på en testkørsel ud over det sædvanlige som førte dem gennem flere lande.

Lexus' 24-timers event begyndte og sluttede med en utrolig solopgang og blev en rejse hvor deltagerne konstant kunne lade øjnene hvile på en ny horisont, hvor der ventede nye oplevelser efter hvert sving, og hvor hver destination lokkede med sin egen unikke karakter – alt sammen bag rattet i den nye Lexus UX.

Deltagerne skulle køre mere end 300 km gennem Schweiz, Frankrig og Italien på en rejse fyldt med utrolige indtryk. Turen bød på alt fra udsigten over bjergene i l’Aiguille du midi i Chamonix til det pulserende Milano, fra solopgang over Léman-søen til den gamle by Candelo i Italien. Destinationerne var særligt udvalgt til at lade essensen af Lexus UX komme til udtryk gennem selvopladende hybridteknologi, det innovative sikkerhedssystem og fornemmelsen af et liv i luksus.

I sin rolle som ambassadør for Lexus UX og som del af den seneste globale reklamekampagne, har byfotografen Elsa Bleda sammensat en udstilling under temaet nye horisonter og bylandskaber, som blev fremvist i Milano som en del af eventen.