1. Oplev Lexus
  2. Frankfurt motor show 2017

NX OG CT I SMARTERE OG SLANKERE VERSIONER

LEXUS LØFTEDE SLØRET FOR OPDATEREDE VERSIONER AF NX OG CT PÅ FRANKFURT MOTOR SHOW. KRAFTFULDT DESIGN. SPORTY INTERIØR. SMARTERE SIKKERHEDSSYSTEMER. SE NÆRMERE PÅ DE OPDATEREDE NX OG CT.

Der var dristigt design på dagsordenen på Frankfurt Motor Show da vi præsenterede de opdaterede udgaver af Lexus NX og Lexus CT. Både design og teknologi er forbedret og vi har bygget videre på de to modellers eksisterende styrker for at gøre din køreoplevelse endnu mere medrivende.

Den opdaterede NX – sporty kørsel, kraftfuldt design

Dynamiske køreegenskaber og et lækkert, moderne design har gjort NX SUV’en til et populært valg i Lexus’ modelsortiment. NX er blevet opgraderet med et stærkt look og et smartere sikkerhedssystem.

Med det nye design har NX fået en stærkere og bredere fremtoning og en slankere kropsform. Vi har opdateret det ikoniske Lexus-spindelgitter, givet begge kofangere et helt nyt udseende, monteret 18” legerede fælge og en "no-touch" bagdør, hvilket giver NX et design der vil frem i verden.

Interiøren er også blevet opdateret med detaljer der fremhæver NX-modellens sporty personlighed og høje grad af luksus. Midterdisplayet er større, klimaanlægget er strømlinet, og det centrale ur skifter automatisk til den tidszone du befinder dig i, mens du kører. Der er også en bred vifte af interiørfarver at vælge imellem, blandt andet beklædning og detaljer i den nye Rich Cream og Ochre samt Flare Red og Mustard Yellow til NX F SPORT-modellen.

Den opdaterede CT – spændende at køre, svær at rive blikket fra

Oplev vores kompakte hybridhatchbacks nye, dynamiske look. Med det seneste skridt i modellens evolution har CT 200h fået et opgraderet sikkerhedssystem og en eksteriør der afspejler bilens køreglæde uden at gå på kompromis med enkelthed og imponerende brændstoføkonomi.

Vi har gjort CT endnu mere elegant med et moderne og aggressivt design der passer til en aktiv livsstil og giver den en markant tilstedeværelse i trafikken. De mere sporty fælge har givet profilen et løft, og renere linjer omkring bagenden lokker med et mere atletisk udtryk. Derudover kan man nu vælge flere forskellige typer interiør fra en udvidet farvepalet blandt andet smukt, totonet læder, en blanding af tekstil og slidstærkt syntetisk læder og betræk helt i tekstil.

CT 200h F SPORT

2018-versionen af CT 200h F SPORT-modellen har fået vigtige designopdateringer. Ud over netmønsteret og de kraftige forlygter har denne model også eksklusive sorte detaljer på kølergitter og styling samt unikke eksteriørfarver i to nuancer: Lava Orange CS (Crystal Sunshine) og Heat Blue CL (Contrast Layering). Inde i kabinen har F SPORT eksklusive interiørkombinationer med totonet læder, tekstil og syntetisk læder.

Smartere sikkerhedssystemer

De opgraderede NX- og CT-modeller er også udstyret med det innovative Lexus Safety System+ (LSS+). Dette førerstøttesystem benytter intelligent teknologi som aktivt sørger for at holde dig sikker på vejen.

LSS+ har Pre-Collision System som scanner vejen for farer og automatisk sænker hastigheden i farlige situationer. Samtidig sørger Adaptive Cruise Control og Lane Departure Alert for en behagelig køreoplevelse på motorvejen. Derudover øger vores Adaptive High-beam System og Road Sign Assist kontrol og selvtillid som fører.

Nu kommer Lexus Safety System+ A

Det forbedrede Lexus Safety System+ A indføres også i vores luksuriøse Premium sedan, Lexus LS. LSS+ A forbedrer funktionerne i LSS+ og indeholder innovativ sikkerhedsteknologi, blandt andet: Active Steering som automatisk fører dig uden om eventuelle forhindringer, Lexus CoDrive og Lane Tracing Assist der holder dig i vejbanen, og Front Cross Traffic Alert der øger sikkerheden i vejkryds.