1. Oplev Lexus
  2. LC cabriolet

OPLEV LEXUS’ LC CONVERTIBLE CONCEPT

Lexus’ LC Convertible Concept, som blev præsenteret på North American International Auto Show i 2019, er det seneste kapitel i Lexus' udvikling.

 

EN KUNSTFÆRDIG SPEJLING

Målet med Convertible Concept-designet var at skabe en roadster i cabriolet-form, der som et spejler LC Coupe og udtrykker ’den ultimative skønhed’. Fra forrudens hældning til bagendens bløde konturer, som skjuler cabrioletens tag, skal hver eneste detalje på en LC Convertible Concept vække følelser. LC Convertible ser fantastisk ud fra alle vinkler og er nu den funklende ledestjerne, der skal sætte standarden for alle Lexus’ modeller.

DISKRET ELEGANCE

Ud over karosseriets smukke linjer og kurver, lokker LC Convertible også førere og passagerer med en kabine der byder på alt hvad hjertet kunne ønske. Alt fra komforten i de skræddersyede sæder, til fornemmelsen i hver eneste knap og kontakt er designet til at få selv en hverdagskøretur til at føles som en særlig begivenhed. Det er et overflødighedshorn af lækkert, hvidt læder med gule kontrastsyninger som giver et lille skud farve uden at overdøve designets diskrete elegance.

YDEEVNE AF FINESTE HERKOMST

LC Convertible Concepts kraftfulde udvendige linjer får den ikke bare til at fremstå som en grand tourer, men lægger også nye alen til dens fornemme stamtavle. Bilens korte for- og bagende, 22” hjul og brede skuldre vidner alle om dens imponerende ydeevne.