1. Oplev Lexus
  2. Lexus lss plus a

AVANCEREDE AKTIVE SIKKERHEDSTEKNOLOGI I DEN NYE LS

KOMPROMISLØS YDEEVNE MØDER BRANCHEFØRENDE SIKKERHEDSINNOVATION I VORES REDESIGNEDE FLAGSKIBSSEDAN.

Se mere om den banebrydende teknologi og de opgraderede systemer i Lexus Safety System+ A og få et indblik i vores vision om hvordan intelligent sikkerhed i trafikken vil se ud i fremtiden. Femte generation Lexus LS bliver udstyret med vores helt nye Lexus Safety System+ A. Det er topmoderne teknologi med verdensnyheder inden for innovation som er designet til diskret at understøtte din kørsel og give dig en tryg og behagelig køreoplevelse. Samtidig tager det et kæmpe skridt mod at eliminere trafikdrab.

Intelligente alarmer der giver selvtillid i trafikken

Det nye Pre Collision System er udstyret med vores verdensnyhed fodgængergodkendelse samt Active Steering Assist, som leverer intelligent sikkerhed mens du kører.

Pedestrian Alert scanner vejen foran dig for fodgængere. Systemet informerer dig om hvilken vej fodgængere bevæger sig via en animation på det store Head-up Display (HUD) i din LS, så du konstant og intuitivt holdes informeret, mens du kører.

Active Steering Assist tilføjer et ekstra sikkerhedslag i tilfælde af en mulig kollision. Hvis du er tæt på at køre galt gør det opgraderede system dig opmærksom på faren og vælger lynhurtigt den rigtige løsning*, ved for eksempel at bremse automatisk eller styre dig uden om faren.

Mere behagelig kørsel med avanceret førerhjælp

Vores ekspertingeniører har opdateret Lexus CoDrive ved at tilføje det nye Lane Tracing Assist (LTA) til den eksisterende Dynamic Radar Cruise Control.

LTA registrerer den forankørende bils retning og holder dig i den rigtige bane, selv når der ikke er vejmærkning, om end det er på landeveje eller i bytrafik. Du får altid hjælp, uanset hvor du kører.

Ved at reagere intelligent og diskret på din kørsel og dine intentioner* vil den opdaterede Lexus CoDrive ikke bare forbedre sikkerheden, men også give dig en mere behagelig og sikker køreoplevelse i trafikken.

Ny og forbedret – fordi fremtiden skal være mere sikker

Tiden står ikke stille, og det gør vi heller ikke. Vi forudser hele tiden forandringer i det trafikale landskab, så vi kan udvikle teknologi som er med til at definere fremtidens sikkerhed.

LS-modellens Automatic High Beams er blevet opgraderet med det nye to-trins Adaptive High-beam System, som giver større kontrol når du kører i mørke. Derudover er den forbedrede Lane Departure Alert nu i stand til at registrere grænsen mellem asfalt og andre overflader såsom græs, jord og kantsten.

Vores ekspertingeniører har også inkluderet andre nyskabelser såsom Front Cross Traffic Alert som skal forhindre kollisioner i vejkryds, og vores Road Sign Assist som viser information om vejskilte i dit HUD, så du diskret bliver holdt opdateret mens du kører.

Få mere information om den helt nye Lexus LS sedan og se fremtidens sikkerhedsinnovationer.

*Anvend aldrig Lexus Safety System i stedet for at køre selv og læs instruktionerne inden du anvender systemet. Føreren har altid ansvaret for at køre sikkert.