1. Oplev Lexus
  2. Lexus RX 450h

DEN ORIGINALE OG DEN BEDSTE: LEXUS RX 450H KÅRET SOM DEN BEDSTE PREMIUM HYBRIDBIL I STORBRITANNIEN

Den rummelige luksus SUV, Lexus RX 450h, bibeholder sin titel som ’Best Premium Hybrid Car’ i DrivingElectric Awards. Prisen blev præsenteret af Storbritanniens førende forbrugersite, Driving Electric, der er dedikeret til el-kørsel og elbiler.

Lexus RX er en sofistikeret og luksuriøs SUV, der ikke skuer til dieselmotorer men byder på avanceret hybridteknologi. En værdig vinder af vores ’Best Premium Hybrid Car’-pris”, udtalte Richard Ingram, redaktør på DrivingElectric.

Lexus RX 400h blev introduceret i 2004, som verdens første hybridbil i premium-segmentet. Siden da har Lexus udviklet RX og sat nye standarder for komfort, finesse og kvalitetshåndværk blandt luksusbiler. Med Lexus’ selvopladelige hybridteknologi, leverer RX også en fantastisk køreoplevelse. RX-modellerne omfatter også den specieldesignede syv-sæders model RX-L. I alt har Lexus solgt 500.000 RX hybridmodeller verden over, hvoraf 131.000 var i Europa.

RX er en vigtig model for Lexus, da den dannede fundamentet for det omfattende SUV-sortiment, der bla. byder på den mellemstore Lexus NX og den kompakte UX, som blev introduceret i 2019. UX 300e, er Lexus’ første elektrificeret bil, der kører på 100% el.