1. Oplev Lexus
 2. RX L offentliggørelse

LEXUS RX-ENTUSIASTER KAN NU NYDE GODT AF TRE SÆDERÆKKER

Familier kan nu nyde at få mere plads i deres foretrukne luksus-SUV takket være de nye Lexus RX L-modeller med tre sæderækker.

For 20 år siden redefineret RX segmentet for luksus SUV'er og har siden været den mest populære luksus-SUV på det amerikanske marked. RX 350L- og RX 450hL-modellerne fra 2018 har bevaret deres stilfulde ydre, men kan nu fås med plads til syv passagerer.

FUNKTION OG DESIGN

Lexus-entusiaster kan med de nye RX L-modeller vælge en tredje sæderække, uden at skulle gå på kompromis med det strømlinede design og de stærke manøvreegenskaber, som de elsker. Lexus er mestre i pladsindretning og har forlænget biles længde bagud med 110 mm og indført en stejlere vinduesvinkel på bagklappen – dette skaber god plads til passagererne på tredje række og bedre opbevaringsmuligheder bag sæderne.

Versionen med de syv sæder bruger et splitbagsæde med 60/40-fordeling. Adgang til tredje sæderække er gjort let ved træk i et håndtag, der skyder anden sæderække frem.

RX L har et længere bagagerumsgulv bag tredje række end de konkurrerende modeller og giver derfor bedre opbevaringsmuligheder.

Lexus har designet tredje sæderække i RX L-modellen, så den tilbyder samme komfort og luksus som midterste række. Anden sæderække er placeret en smule højere end tredje række for at skabe mere benplads til de bagerste passagerer. Standard-læderpolstring fås i et udvalg af farver. Bilens tre-zoners klimaanlæg giver passagererne på tredje række separat aircondition og ventilationskanaler. RX L-modellen fås også med elektrisk styring af tredje sæderække og el-bagklap (som åbnes og lukkes ved at føre en hånd frem til Lexus-emblemet).

Af andre detaljer, der gør RX L-modellen mere alsidig, kan nævnes den flade bagagerumsplads bag tredje række, et sæt kopholdere til tredje række, praktisk overdække til bagagerummet samt skjulte glideskinner.

LEXUS' SIGNATURDESIGN

RX L-modellerne fra 2018 tilbyder samme prisvindende sikkerhed, stil, luksus og ydeevne som versionerne med to sæderækker. Den trendsættende kombination af SUV'ens alsidighed og sedanens luksuriøse komfort leveres med mærkets dramatiske forening af skarpe folder og kurver. Det ikoniske Lexus-spindelgitter fungerer som et fokuspunkt på bilen og modsvares af en elegant forkromet kant. Fås med L-formede førsteklasses-LED-forlygter med tre L-formede elementer i hver side.

RX L-modellens C-stolpe er mørklagt og skaber effekten af et svævende tag. Spindeltemaet fortsætter på bilens bagside med L-formede LED-baglygter. Den fås med 20" hjul, der fremhæver bilens kraftige ydeevne. Alle lakfarver til RX har en ridsefast, selvudbedrende belægning, der indeholder højtydende makromolekylær polymer.

LEXUS SAFETY

I RX L-modellerne fra 2018 med tre sæderækker dækker bilens sidegardin-airbags den fulde længde af de tre sæderækker. Lexus Safety System+, som er standard i de fleste lande, omfatter Pre-Collision System (PCS) med fodgængergenkendelse, Lane Keeping Assist (LKA) med korrigerende styring, Automatic High Beam (AHB) og All-Speed Adaptive Cruise Control. Luksus-klasserne fås også med Blind Spot Monitor (BSM) med Panoramic View Monitor (PVM), Intelligent Parking Sensor (IPS), Rear Cross Traffic Braking og Adaptive High Beam System (AHS).

RX 450hL

Lexus RX 450hL fra 2018 er den perfekte rejsepartner for købere i luksussegmentet, som søger en familiebil med tre sæderækker. Lexus Hybrid-systemet kobler en 3,5-liters V6-benzinmotor med D-4S-indsprøjtning med to elektriske motorgeneratorer med højt drejningsmoment, der tilsammen giver 313 hestekræfter med høj accelerationsevne og uovertruffen ydeevne.

AWD-systemet er unikt for hybridmodellen. Når det er nødvendigt, drives baghjulene af en uafhængig elektrisk motor placeret bagerst i bilen for at opretholde optimal trækkraft.

Drive Mode Select-systemet i RX 450hL indeholder en fjerde funktion, EV, der tillader bilen kun at køre på elektricitet ved lavere hastigheder, over korte distancer. Denne funktion er ideel i forbindelse med lokale ærinder.

KØRSEL OG MANØVRERING

Alle passagerer i vores 7-personers Lexus RX L-model fra 2018 vil opleve samme luksuriøst strømlinede og behagelige køreoplevelse som i modellerne med to sæderækker. Støddæmperne på bilens front og den dobbelte wishbone-affjedring sikrer smidighed og eksemplarisk vejkontakt på alle overflader. Elektronisk servostyring (EPS) giver en let og behagelig styringsfornemmelse med god feedback. Adaptive Variable Suspension (AVS) tilpasser bilens dæmpningskraft efter vejens tilstand.

UPÅKLAGELIGT KABINEDESIGN OG LUKSUS

Kabinen i RX er designet med lækre detaljer, herunder sæder, der former sig efter kroppen og mulighed for at tilvælge et håndskåret panel i træ, der på elegant vis følger bilens kurver fra midterkonsollen op mod bilens handskerum.

Panelet fås i mat bambus, valnød, mørkebrunt shimamoku-træ, 3D-folie og laserskåret mørkt træ. 3D-folien i basismodellen er påført et skinnende tredimensionelt mønster, der skaber et foliedesign i høj kvalitet med en fornemmelse af dybde.

Til bilen fås et Head-Up-farvedisplay (HUD), som er inkorporeret i instrumentbrættet. HUD-displayet kan projicere vigtig information op på forruden og hjælper dermed føreren holde fokus på vejen.

KRAFTFULDT MULTIMEDIECENTER

Fra kraftfuld lyd til avancerede displays. De tilgængelige muligheder for multimedier i Lexus RX L-modellerne fra 2018 dækker alle behov. Standardsystemet Display Audio leveres med otte-tommers skærm, AM-/FM-radio, Bluetooth®-lydforbindelse, mikrofon med stemmegenkendelse, indgang til micro SD-kort, AUX-indgang til minijack-stik, to USB-porte og ni højttalere. De hyppigst anvendte kontakter er placeret tæt ved hånden. USB-porte til midterste sæderække giver passagererne mulighed for at bruge og oplade deres egne devices.

Luksusklassen tilbyder høj lydkvalitet som standard med det tilgængelige 835-watts Mark Levinson Premium Surround-system med 15 højttalere, som kombineres med bilens valgte navigationssystem. Avanceret Clari Fi™-teknologi til lydrestaurering puster nyt liv i dine digitale musikfiler.

Du kan også vælge branchens første 12,3" opdelte display med høj opløsning, der giver dig fuldskærmsvisning af navigationskort og kan give simultan adgang til lyd- eller klimaanlæg og forskellige andre systemer. Tilbehøret leveres med en brugervenlig, muselignende Remote Touch Interface

RX 450hL er den mest kraftfulde og brændstoføkonomiske RX-model og kan vælges med forsæder med varme og ventilation og Blind Spot Monitor (BSM) med Rear Cross Traffic Braking.

BILOPLYSNINGER

  • 3,5-liters V6-motor på 216 kW (294 hk).
  • 8-trins intelligent Electronically Controlled Transmission (ECT-i)
  • Bilens AWD-system med Active Torque Control bruger en elektrisk kontrolleret kobling forrest på bagerste differentiale til at justere fordelingen af drejningsmomentet mellem for- og baghjul fra 100:0 til 50:50, afhængigt af køredynamik og vejforhold.

  • Lexus Hybrid Drive med 3,5-liters V6-motor, motorgenerator 1, motorgenerator 2 og en elektrisk epicyklisk trinløst variabel transmission.
  • Total ydeevne på 230 kW (313 hk)
  • Standard AWD med separat elektrisk motorgenerator bagerst i bilen
  • 37 kW nikkel-metalhydrid-hybridbatteri (Ni‑MH)

  • En række banebrydende teknologier forbedrer konstruktionens stabilitet, herunder højteknologiske bindemidler og lasersvejsede skruer; brug af højstyrkestål gennem hele bilen og en særlig ringformning af rammen giver styrkede rammesektioner omkring for- og bagdøre.
  • 20" alufælge med 235/55 R20-dæk
  • Lexus Safety System + omfatter Pre-Collision System (PCS), Lane Keeping Assist (LKA) med korrigerende styring, Automatic High Beam (AHB) og All-speed Adaptive Cruise Control.
  • Du kan tilvælge Blind Spot Monitor (BSM) med Rear Cross Traffic Braking
  • I alle RX- og RX L-modeller fra 2018 er Enform Safety Connect og Enform Service Connect gratis de første 10 år.
  • 10 SRS-airbags herunder med to-trins airbags i to kamre til fører og forsædepassager, knæairbags til fører og forsædepassager, sideairbags foran, sideairbags bag i bilen og sidegardin-airbags i fuld længde til alle tre sæderækker.
  • 4-sensors Anti-lock Braking System (ABS-bremser) med fire kanaler og Electronic Brake force Distribution (EBD), Brake Assist (BA), Traction Control (TRAC), Vehicle Stability Control (VSC) og Hill-start Assist Control
  • Bilen har også Smart Stop Technology, som automatisk reducerer motorkraften, når der i særlige situationer opstår samtidig aktivering af bremsepedal og speeder.
  • Aktive nakkestøtter på forsædet, der kan være med til at reducere risikoen for et piskesmæld ved visse typer af kollisioner, som sker bagfra med lavere hastighed.
  • Panoramic View Monitor (kan tilvælges)

  • 10-vejs elektrisk justerbare forsæder med elektrisk lændejustering.
  • Akustisk forrude af glas.
  • Justerbare bilindstillinger, herunder personlige præferencer for låsning af døre, lystindstillinger inde og ude, Easy Exit til førersæde og indstillinger for vindueslukning.
  • Tre-zoners automatisk klimaanlæg med indre luftfilter
  • Sædeflader i læder
  • Læderpolstret rat med tre eger og integreret lydkontrol.
  • Lexus Display Audio-anlæg med 8" (200 mm) multimedie-farvedisplay og 9 højttalere
  • Elektrisk bagklap
  • El-justeret ratstamme med vippe- og teleskopfunktion
  • SmartAccess-funktion med start/stop-trykknap

  • El-soltag
  • Luksuspakken omfatter indholdet fra Premium-pakken samt 20" hjul, forsæder med varme og ventilation, rat med varme, sæder med polstring i semi-anilinlæder, el-soltag og klimaanlæg med smogdetektor.
  • Mark Levinson® Surround Sound-system med 15 højttalere
  • Navigationspakke med 12,3" display, Remote Touch Navigation-kontrol, avanceret stemmestyring, DAB-radio, trådløs oplader med mere.

https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/model-filter-results/dk/da?model=ux%2C+nx%2C+rx%2C+rl%2C+es%2C+ll%2C+ls