Lexus link 1920x1080 hero banner

EJERE

BLUETOOTH®

Du kan nemt berige din køreoplevelse med Bluetooth®-teknologi i bilen. Tilslut en telefon til din Lexus, og få endnu mere ud af din køretur.

    2017 lexus care bluetooth compatibility

HÅNDFRI

TILSLUT DIN TELEFON VIA BLUETOOTH®

Ved at parre en enhed kan du få adgang til mange af din telefons funktioner, som f.eks. hands-free opkald, så dit liv ikke sættes på pause, når du kører bil.

SVAR PÅ DINE SPØRGSMÅL OM BLUETOOTH

Hvis du har spørgsmål om din bils Bluetooth-teknologi, kan du læse vores svar på ofte stillede spørgsmål herunder eller kontakte din lokale Lexus-forhandler.

 • HVAD ER BLUETOOTH-TEKNOLOGI, OG HVORDAN FUNGERER DEN?

  Bluetooth er trådløs overførsel af data over korte afstande. Teknologien benytter specifikke radiofrekvenser til at overføre data via et kortdistancenetværk. En Bluetooth-forbindelse er en sikker måde at udveklse data på og findes i alt fra mobiltelefoner til digitalkameraer.

 • HVORDAN TILSLUTTER JEG BLUETOOTH I MIN BIL?

  1. Start med at aktivere Bluetooth på din mobilenhed.

  2. Sid i din Lexus uden at have fødderne på pedalerne og med gearstangen i ’PARK’, og tryk på ’POWER’ én gang for at tænde for lyd- og mediesystemet.

  3. Når systemet er aktivt, skal du trykke på knappen ’MENU’ i midterkonsollen for at åbne menuen.

  4. Brug Remote Touch-betjeningen, vælg ‘SETUP’ > ‘BLUETOOTH’ > ‘ADD DEVICE’, og vælg din enhed på listen.

  5. På din enhed skal du følge instruktionerne på skærmen for at gennemføre registreringen. Du kan blive bedt om at indtaste en kode for at bekræfte din telefons identitet, eller også tilsluttes den automatisk.

  6. Når din enhed er registreret, kan du gå tilbage til konfigurationsmenuen ‘BLUETOOTH’ og vælge at tilslutte den som telefon, medieafspiller eller begge dele.

  7. Når din enhed er blevet parret med Lexus NX, genkendes den automatisk af bilen. Du skal bare aktivere Bluetooth på din enhed for at oprette forbindelse.

  8. Med en tilsluttet smartphone kan du enkelt og sikkert foretage opkald, og du kan streame lydindhold fra en telefon eller tablet ved at gå ind i menuen ’AUDIO’ i bilens multimediesystem.

 • JEG HAR STADIG PROBLEMER. HVORDAN FEJLSØGER JEG BLUETOOTH-FORBINDELSEN I MIN LEXUS?

  Hvis du har problemer med at tilslutte din enhed, kan du undersøge følgende muligheder, inden du kontakter din Lexus-forhandler for at få hjælp.

  1. Kontroller, at din telefon er kompatibel med Lexus Bluetooth ved hjælp af den metode, der står i afsnittet "Hvordan tilslutter jeg bluetooth i min bil?"

  2. Kontroller, at telefonen eller bilen ikke finder en anden enhed. Vælg ’Settings’, ’Bluetooth’ og ’Add phone’ for at sikre, at din bil genkender de specifikke enheder, du har tillid til.

  3. Fjern en af enhederne midlertidigt, hvis den ikke kan finde begge enheder.