hhc hero

EJERE

HYBRID HELBREDSTJEK

Få det maksimale ud af din Lexus-hybrid med et årligt Hybrid Helbredstjek hos din lokale Lexus-forhandler. Lexus’ Hybrid Helbredstjek har til formål at sikre, at det førsteklasses hybridsystem i din Lexus får din bil til at præstere optimalt.

PIONERER INDEN FOR HYBRID DRIVE

Vi er pionerer inden for Hybrid Drive, og dermed har vi et ansvar for at sikre, at din Lexus-hybrid bliver ved med at præstere så effektivt som muligt. Derfor tilbyder vi et Hybrid Helbredstjek, så din Lexus kan blive ved med at køre med maksimal ydeevne.

    ownership whats included portrait

DIT HYBRIDSYSTEMS HELBRED

EKSPERTER I HYBRIDTEKNOLOGI

Lexus er pionerer inden for hybridteknologi, og derfor er det bedst at overlade din Lexus til et Lexus-serviceværksted, når dit Lexus Hybrid Drive trænger til et eftersyn. Vores teknikere har alle gennemført det velansete Lexus Certified Training-program og er højt respekterede eksperter. Dermed holder de sig altid ajour med alle aspekter af hybridteknologi og er uddannet til at bruge de mest avancerede systemer og udstyr. På den måde sikrer vi, at din Lexus altid får den opmærksomhed, som den fortjener.

 • LEXUS’ HYBRID HELBREDSTJEK

  Et årligt helbredstjek af hybridteknologien i din bil er et glimrende valg, hvis du vil sikre, at systemet bliver ved med at fungere optimalt og med fuld effektivitet. Vi foretager en vurdering af hele Lexus Hybrid Drive-systemet og udarbejder en udførlig rapport med alle de informationer, som du skal bruge for at forstå dets driftsstatus. Alle detaljer forklares klart og tydeligt, og hvis systemet kræver reparation eller justering, tager vi en snak med dig om det og fremlægger de anbefalede tiltag.

  1. TJEK AF HYBRIDBATTERI Systemet analyserer hybridbatteriets ydeevne.
  2. TJEK AF DRIVSYSTEM Systemet analyserer drivsystemets effektivitet.
  3. TJEK AF KØLESYSTEM Systemet analyserer kølesystemets effektivitet.

 • RO I SINDET

  Et årligt Hybrid Helbredstjek er altid inkluderet i din Lexus-service. Ved at få foretaget regelmæssige helbredstjek kan du holde dig et skridt foran og give vores teknikere mulighed for at tage hånd om eventuelle problemer, inden de opstår.

 • HYBRID BATTERY EXTENDED CARE

  Alle komponenter i Lexus Hybrid Drive er som standard omfattet af en fabriksgaranti, der gælder i fem år eller op til 100.000 km. Efter et gennemført Hybrid Helbredstjek bliver din Hybrid Battery Extended Care-pakke forlænget med et år (eller 15.000 km), og du får et certifikat, som du kan opbevare sammen med din servicedokumentation. Pakken kan forlænges en gang om året i op til 10 år efter bilens første registreringsdato. Du får altså et helt årtis ro i sindet, velvidende at der altid står eksperter klar til at tage sig kærligt af din Lexus, hvis der skulle ske det usandsynlige, at der opstår problemer med den.

SVAR PÅ DINE SPØRGSMÅL OM HYBRID

Hvis du har spørgsmål om hybridvedligeholdelse, kan du læse vores svar på ofte stillede spørgsmål herunder eller kontakte din lokale Lexus-forhandler.

 • ER DET DYRERE AT FÅ UDFØRT SERVICE PÅ EN HYBRIDBIL?

  Det hører man ofte, men det er en misforståelse. Man behøver ikke at vedligeholde en hybrid oftere end en almindelig bil, og den kræver som regel mindre rutinevedligeholdelse og færre mindre reparationer end en konventionel motor.

  Præcis som det er tilfældet med alle andre biler, er regelmæssig vedligeholdelse den bedste vej til at holde din bil i bedst mulig stand. Jo mere du bruger din bil, desto oftere skal den til service. Kontakt din lokale Lexus-forhandler for at få at vide, hvad der er det optimale tidsinterval mellem serviceeftersyn, og hvad du ellers kan gøre for at sikre et optimalt helbred for dit hybridbatteri og hybridsystemets øvrige dele.

 • HVAD ER EN HYBRID HELBREDSTJEK-RAPPORT?

  En Hybrid Helbredstjek-rapport er en detaljeret forklaring af din bils helbred. Ud over at fungere som et bevis på, at der er blevet udført service på din bil, hvilket forlænger garantien, fremhæver denne udførlige rapport også de områder i hybridsystemet, der eventuelt skal gøres noget ved i fremtiden. Du kan beholde rapporten og bruge den som reference og sammenligningsgrundlag efter dit næste Hybrid Helbredstjek.

 • HVOR OFTE SKAL BATTERIERNE SKIFTES?

  Lexus’ hybridbatterier er fremstillet til at leve op til de højeste standarder og designet til at holde så længe som muligt. Dit batteris levetid afhænger af brug og kørevaner, og igen har vedligeholdelse en enorm betydning for dit batteris levetid. Lexus’ hybridbatterier kan holde lige så længe som bilen, hvilket gør hybrid til et af de mest driftssikre alternativer mange år frem i tiden.

 • HVORDAN SIKRER LEXUS EN HØJ KVALITET?

  Lexus har troet på og investeret i hybridteknologi siden 2004, og vi er stolte over at have forbedret vores hybridekspertise til perfektion. Den seneste innovation inden for hybridteknologi får rent miljø og rendyrket køreglæde til at gå op i en højere enhed og gør Lexus’ selvopladende hybridmodeller til et smart valg. Vi tilbyder markedets bredeste udvalg af luksushybrider for at gøre det nemmere end nogensinde at få hybridteknologi til at passe ind i din livsstil.