1. Garanti & serviceydelser
  2. Connected Services
  3. Lexus Link App
  4. FAQs

HYPPIGT STILLEDE SPØRGSMÅL

For at tilføje en bil kan du klikke på "Tilføj bil" på startskærmen. Hvis du allerede har en bil registreret til din profil, kan du klikke på bil-ikonet nederst til venstre og herefter "Tilføj". For at slette en bil skal du klikke på bil-ikonet, rulle ned og klikke på "Slet bil".

På Lexus Link+ appen skal du først vælge din bil (klik her på bil-ikonet) og herefter klikke på Connected Services Center. Følg da blot trinene for at aktivere de Connected Services, der er tilgængelige for din bil.

 

I tilfælde af, at en eller flere biler på din personlige side ikke er blevet aktiveret endnu, vil du blive mødt af en velkomstskærm, der beder dig om at aktivere Connected Services, hver gang du logger på appen. Hvis du springer dette trin over, kan du til hver en tid aktivere det senere ved at følge trinene ovenfor.

 

For mere information se venligst vores How-to-guide.

 

Note: Når du aktiverer Connected Services skal du acceptere vores brugsbetingelser og anerkende privatlivspolitikken. 

Hvis du ønsker at deaktivere Connected Services permanent fra din Lexus Link+ app, skal du først vælge den specifikke bil fra din personlige profil (klik på bil-ikonet for at se dine registrerede biler) og herefter klikke på Connected Services Center. Følg da blot trinene for at deaktivere.

For mere information se venligst vores How-to-guide.

Lexus Link+ appen giver dig kontrol af din bil uanset, hvor du er. Appen er nem at benytte og giver dig unikke funktioner, som løfter din køreoplevelse til nye højder. Du kan planlægge dine rejser, lokalisere din parkerede bil, finde information om hvornår din bil skal til næste service, tjekke bilens data og modtage vigtige informationer om din bil. Du kan også styre klimaanlægget, dørene og katastrofeblinket på afstand.

Rækken af ikoner fra venstre til højre er følgende sektioner i appen:

 

  • Biler - Kort - Notifikationer - Profil - Hjælp

Du kan altid tilgå Connected Services. Data fra din bil sendes automatisk til appen, når motoren er slukket. Du kan derfor se detaljer om din seneste køretur, når motoren er slukket. Du skal have dækning på din mobil for at sende data, så det kan være, at du oplever udfordringer, hvis du er parkeret under jorden, hvor der ikke er dækning.

Dit kodeord og brugernavn er det samme til Lexus-appen, som når du logger på computeren via lexus.dk. Du kan skifte dit kordeord på begge platforme.

For at ændre kodeord skal du navigere til din profil og vælge "glemt kodeord".

Din forhandler skal bekræfte din identitet for at sikre, at det kun er autoriserede personer, der kan tilgå dataen.

Du skal besøge din Lexus forhandler, da vi hos Lexus tager beskyttelse af personlig data meget vigtigt.

  • Opsig dit abonnement til Connected Services and fjern din bil fra din profil 
  • Fjern din bruger fra dit multimediesystem
  • Husk det ikke er nødvendigt at slette din bruger. Køber du en ny Lexus i fremtiden, kan du da blot tilføje bilen til din bruger.

Connected Services stopper med at virke, hvis du fjerner stelnummeret fra din bruger.

Klik på profil-ikonet i navigationsmenuen (fjerde fra venstre) for at ændre i dine profilindstillinger.

Connected Services er inkluderet uden omkostninger, når du køber en Lexus som er kompitabel med Connected Services - og kan benyttes i 10 år.

Køber du en Lexus udstyret med Smart Connect, er Connected Services inkluderet i 4 år.

Connected Services på Lexus Link+ appen er aktivt i 10 år. Lexus Link+-appen fungerer også uden Connected Services.

Hjælp til hybridkørsel-værktøjet giver dig tips til, hvordan du kan forbedre din hybridkørsel. Det er baseret på dine tidligere ture, så du kan få mest muligt ud af din hybridbil og dens aftryk på miljøet.

Ja, på udvalgte modeller.

Ja, på udvalgte modeller kan du se du tjekke bilens døre, vinduer, bagagerum og lygter.

For at tjekke status skal du gå til startsiden. Klik på 'Status på bilen'.

Kontakt en autoriseret forhandler for flere detaljer om tilgængelige funktioner afhængig af model eller tjek oplysningerne på vores hjemmeside.

Ja, på udvalgte modeller kan du låse din bil på afstand via app'en.

Vær venligst opmærksom på at du ikke kan:

• Låse bilen, hvis døre er åbne og/eller hvis nøglen er i bilen
• Låse bilen op, hvis bilalarmen er slået til, eller hvis bilen er manuelt låst med nøgle

Kontakt en autoriseret forhandler for flere detaljer om tilgængelige funktioner eller tjek oplysningerne på vores hjemmeside.

Ja, på udvalgte modeller kan du tænde havariblinket på afstand.

I Lexus Link+ app'en skal du gå til "fjernbetejning" og klikke på havariblink for at aktivere lyset.

Havariblinket vil være aktiveret i 60 sekunder. Efter 60 sekunder kan du aktivere havariblinket igen.

Kontakt en autoriseret forhandler for flere detaljer om tilgængelige funktioner eller tjek oplysningerne på vores hjemmeside.

Gå til 'Service' sektionen  og vælg Hybrid Driving Coach (til hybridbiler), EV Coaching (for elektriske biler) eller Driving Analytics (for ikke-elektriske biler). Vælg fanen 'Alle rejser' for at se dine tidligere ture og klik derefter på en tur for at få adgang til den relaterede kørselsanalyse. Du kan også finde detaljerne om din sidste rejse på forsiden.

Lexus Link+ app'en understøttes på:

  • iOS-enheder med version 15.0 eller nyere
  • Android-enheder med version 7.0 eller nyere, men ikke fra mærket Huawei (Huawei lancerede deres eget HarmonyOS-operativsystem i juni 2021)

Du kan finde versionen i bunden under 'Profil'.

Du skal indtaste dine legitimationsoplysninger i multimediesystemet på din bil. Du skal derefter forbinde multimediesystemet til bilens stelnummer (VIN). Hernæst skal du oprette forbindelse til bluetooth for at forbinde bilen til internettet. Funktionen 'Mine Destinationer' virker nu.

For mere information se venligst vores How-to-guide.

Hvis du har et sæt startkabler og et andet køretøj, kan du sætte din bil i gang ved at følge proceduren i brugervejledningen.

Ja og nej. En bil kan blive tilføjet til flere profiler, men kun én profil kan have adgang til Connected Services eller til andet personligt data.

Gå til iOS App Store eller Google Play Store og søg efter Lexus Link+. Herefter kan du simpelt og gratis downloade app'en

Kontoen er delt mellem Lexus Link+ app'en og kundeportalen. På begge platforme kan der oprettes en konto fra log ind-siden. Efter oprettelsen af en konto modtager du en aktiveringsmail, som du skal bekræfte, før du kan få adgang til din konto og tilføje din bil.

Funktionen er tilgængelig på udvalgte modeller. Fjernbetjent klimaanlæg kan aktiveres gennem Lexus Link+ app'en og hjælper med at varme eller køle bilens kabine til en komfontabelt temperatur.

Med fjernbetjeningen kan du starte klimaanlæget i intervaller på 10 minutter. Når klimaanlæget er aktiveret, vil du i Lexus Link+ app'en kunne se, hvor lang tid der er tilbage. Du kan starte klimaanlæget to gange efter hinanden (2x10min.).

Være venligst opmærksom på, at aktiveringen af klimaanlægget vil starte motoren på enkelte biler. Hermed vil alle indstillinger, der blev brugt under den sidste tur, før motoren blev slukket, tændes (f.eks. sædevarme, radio osv.).

På udvalgte biler vil det fjernbetjente klimaanlæg have mere avancerede funktioner såsom:

• Fjernstyring af sædeventilation, sædevarme, ratvarme og afrimning
• Planlæg det fjernbetjente klimaanlæg: Beslut på forhånd hvornår bilens interiør skal køles ned eller varmes op.

Bemærk venligst, at det basis fjernbetjente klimaanlæg på forbrændingsmotorer og hybridbiler ikke er tilgængelig i Østrig på grund af juridiske begrænsninger. Elektriske biler og plug-in biler har derimod fjernbetjent klimaanlæg tilgængeligt i Østrig.

Elektriske biler og plug-in biler kræver mindst 20% eller 30% batteriniveau for at kunne betjene klimaanlægget.

Hvis der er en udendørs temperatur på under -10°C, fungerer det fjernbetjente klimaanlæg ikke på plug-in biler.

Kontakt en autoriseret forhandler for flere detaljer om tilgængelige funktioner eller tjek oplysningerne på vores hjemmeside.

Når først en bil er tilføjet til en profil, er det ikke længere muligt at bruge den gamle version af Lexus Link+ app'en til den samme bil. Hvis du derimod ejer mere end én Lexus bil, er det stadig muligt at bruge den gamle app til modeller, som endnu ikke er flyttet til den nye appversion.

Du kan kontrollere dine aktive og inaktive abonnementer ved at gå til din personlige side og herefter klikke på Connected Services Center.

Du kan administrere brugerbetingelser gennem privatlivspolitikken på din profil.

Du kan læse mere om beskyttelse af personlige oplysninger gennem privatlivspolitikken på din profil.