LEXUS I DANMARK

 • LexusDK AboutUs1

  LEXUS GØR KLAR TIL DANSK COMEBACK

  Det japanske luksus livsstilsbrand, Lexus, gør nu for alvor klar til gen-introduktionen i Danmark.

  Efter den globale pandemi i fjor satte en midlertidig stopper for den planlagte relancering af Lexus i Danmark, lysner udsigterne til et fuldt genåbnet samfund nu så meget, at den danske importør af Lexus, Toyota Danmark A/S, er begyndt de sidste forberedelser inden den officielle introduktion.

  Den officielle lancering finder sted til efteråret, men allerede lørdag d. 12. juni vil dørene til luksusmærkets brand store på Dynamovej 10 i Søborg blive slået op. Her vil man kunne se et udvalg af Lexus-modeller og få et indtryk af hvad der venter.

  ”Vi glæder os meget til at kunne gen-introducere Lexus i Danmark til efteråret, og vi synes ikke, at danskerne skal vente længere med at kunne opleve nogle af de modeller, som vi kommer til at lancere. Derfor åbner vi helt ekstraordinært vores brand store allerede fra 12. juni” siger John B. Hansen, der står i spidsen for Lexus i Danmark.

  Først når Lexus officielt træder ind på det danske marked igen til efteråret, vil det være muligt at prøvekøre Lexus-modeller og desuden få den fulde Lexus oplevelse i showroom i Søborg.

 •     lexus f sport section02 03

  ADRESSE & ÅBNINGSTIDER

  Lexus Københavns Brand Store har nu åbent og vi glæder os til at byde dig velkommen.

  Du finder os på:
  Dynamovej 10
  2860 Søborg

  Vi har åbent i følgende tidsrum:

  Mandag: 09:00 - 17:00
  Tirsdag: 09:00 - 17:00
  Onsdag: 09:00 - 17:00
  Torsdag: 09:00 - 17:00
  Fredag: 09:00 - 17:00
  Lørdag: Lukket
  Søndag: 11:00 - 16:00

  Har du et spørgsmål? Du er velkommen til at skrive til os på copenhagen@lexus.dk eller ringe til os på eller telefon +45 44 45 41 41

image001

HOLD DIG OPDATERET OM LEXUS DANMARK

Mens du venter på re-lanceringen af Lexus i Danmark, kan du fordybe dig i alt fra Takumi-kunsthåndværk til koncept-biler fyldt med banebrydende teknologi, her på vores hjemmeside. Eller tilmeld dig vores nyhedsbrev og få det seneste nye fra Lexus direkte i din indbakke.

Du kan også følge os på de sociale medier. Læs vores forretningsrelaterede opdateringer påLinkedIn. Eller er det nye modeller, teknologier eller design, der interesserer dig, så kig over på Facebook eller Instagram. Og som pause fra den travle hverdag, kan du læne dig tilbage og opleve Takumi Living dokumentaren, som du finder på vores YouTube-kanal.

LexusDK AboutUs2

LEXUS-FORHANDLER I KØBENHAVN

Salget af Lexus-biler vil ske med udgangspunkt hos én ny dedikeret Lexus-forhandler, med adresse på Dynamovej 10 i Søborg. Her bygges der et flot, nyt showroom efter Lexus’ globale retningslinjer med høje kvalitetskrav, så kommende kunder vil få en helt særlig kundeoplevelse.

”Hos Lexus sætter vi kunden i centrum i alt, hvad vi gør. Vi arbejder ud fra det japanske princip om gæstfrihed, Omotenashi, der betyder at vi altid sørger for at møde den kundens specifikke ønsker og behandler enhver som en højt værdsat gæst i hjemmet,” fortæller den danske Lexus-chef, John B. Hansen.

Denne unikke kundeorienterede tilgang har været medvirkende til, at Lexus har opbygget et brancheledende ry for den højeste kundetilfredshed verdenen over og vundet flere anerkendte internationale priser som følge deraf, som fx AutoIndex i Norge og Which?s Årets bilmærke 2019 i Storbritannien.

Lexus er et forholdsvist ungt brand i bilbranchen og kan i år fejre 30-års jubilæum. Missionen var fra første færd i 1989 at bygge verdens bedste biler og det vakte stor opsigt, da Lexus samme år introducerede sin første model, luksus-sedanen Lexus LS400.

Her havde man stablet champagneglas i en pyramide på motorhjelmen af bilen, placeret bilen på et rullefelt og trykket speederen i bund. Glassene blev stående helt roligt på motorhjelmen trods motorens høje omdrejningstal – et klart bevis på en luksuriøs bil uden nogle vibrationer, selv med en højtydende motor. Lige siden har Lexus gang på gang markeret sig som et brand, der producerer biler af den højeste kvalitet.

LexusDK AboutUs3

LUKSUS LIVSSTILSBRAND

Men Lexus er ikke blot et luksusbilmærke. Lexus er nemlig et luksus livsstilsbrand, der rækker langt ud over bilverdenen. Lexus-ånden handler nemlig om andet end biler og har ydermere gennem årene inspireret unge, fremtidige praktikere til kreativitet og innovation gennem tiltag som fx Lexus Design Awards og kortfilmserien Lexus Short Films series.

Lexus er på mange måder en ægte pioner, men holder fast i vigtige traditioner, der ligger brandet helt nært som fx det førnævnte japanske gæstfrihedsprincip, Omotenashi.

I Søborg vil man for alvor kunne mærke det højeste niveau inden for kundeoplevelse når Lexus slår dørene op i Danmark og gør det bliver muligt at købe fabriksnye biler fra det japanske luksus brand.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvis du have mere information, når salget af fabriksnye biler åbner i Danmark.