LEXUS DANMARK

 • LexusDK AboutUs1

  LEXUS VENDER TILBAGE TIL DANMARK

  Det japanske luksus livsstilsbrand, Lexus, vender tilbage til Danmark. Det har den danske importør af Lexus, Toyota Danmark A/S, netop offentliggjort ved et eksklusivt arrangement i det indre København.

  Salget af fabriksnye biler fra Lexus blev ellers sat på standby i Danmark i sommeren 2013. I dag er der forhøjet interesse i miljørigtig hybridteknologi, der giver lav udledning af CO2, stort set ingen udledning af sundhedsskadelige kvælstoffer og farlige partikler. Samtidig er markedet for luksusbiler i stor fremgang. Det har åbnet muligheden for et Lexus-comeback i Danmark.

  ”Vi har løbende holdt et vågent øje med udviklingen både rent politisk og på markedet generelt. Samtidig har Lexus gennemgået en markant udvikling både som brand og på produktsiden de senere år, så vi vurderer, at det efter nogle års pause nu giver rigtig god mening at gen-introducere Lexus i Danmark,” siger John B. Hansen, der skal stå i spidsen for Lexus i Danmark.

  På grund af COVID-19, har Lexus Danmark skullet revurdere de oprindelige planer om at åbne til foråret. Helt præcist hvornår lanceringen sker er endnu ikke endeligt fastlagt. Men en ting er sikkert, vi ser frem til at kunne byde gæster velkomne på Dynamovej i Søborg.

 • LexusDK AboutUs2

  DEDIKERET LEXUS-FORHANDLER I KØBENHAVN

  I første omgang vil salget af fabriksnye Lexus-biler ske med udgangspunkt hos én ny dedikeret Lexus-forhandler, der bliver placeret på Dynamovej 10 i Søborg. Her vil Lexus København, som forhandleren kommer til at hedde, få et nyt, flot showroom, der bygges efter Lexus’ globale retningslinjer med særligt høje kvalitetskrav for at kunne give kommende kunder den ypperste kundeoplevelse, ikke bare i bilbranchen, men blandt luksusbrands generelt.

  ”Hos Lexus sætter vi kunden i centrum i alt, hvad vi gør. Vi arbejder ud fra det fineste japanske princip om gæstfrihed, Omotenashi, der betyder, at vi altid sørger for at forudse og møde den enkelte kundes specifikke ønsker og behov og behandler enhver med høflighed og opmærksomhed og som en højt værdsat gæst i hjemmet,” fortæller den danske Lexus-chef, John B. Hansen.

  Denne helt unikke kundeorienterede tilgang har været medvirkende til, at Lexus har opbygget et brancheledende ry for den højeste kundetilfredshed over hele verden og desuden vundet flere anerkendte internationale priser som følge deraf.

  I Norge har Lexus fx toppet AutoIndex, der er den største kundetilfredshedsundersøgelse i bilbranchen i Norden, i alle kategorier de seneste otte år, mens det britiske forbrugermagasin Which? har kåret Lexus til Årets bilmærke 2019 i Storbritannien baseret på både mærkets teknologiske lederskab og høje produktkvalitet.

  Lexus er et forholdsvist ungt brand i bilbranchen og kan i år fejre 30-års jubilæum. Missionen var fra første færd i 1989 at bygge verdens bedste biler, og det vakte stor opsigt, da Lexus samme år introducerede sin første model, luksus-sedanen Lexus LS400.

  Her havde man i en video stablet champagneglas i en pyramide på motorhjelmen af bilen, hvorefter man placerede bilen på et rullefelt og trykkede speederen i bund. Glassene blev stående helt roligt på motorhjelmen trods motorens høje omdrejningstal – som et meget klart bevis på, at man her havde at gøre med en luksuriøs bil uden nogen form for vibrationer trods den hårdtarbejdende motor. Siden har Lexus gang på gang markeret sig som et mærke, der producerer bilmodeller i den højeste kvalitet.

 • LexusDK AboutUs3

  LUKSUS LIVSSTILSBRAND

  Men Lexus vil ikke længere blot betegnes som et luksusbilmærke. Lexus kalder sig selv for et luksus livsstilsbrand, der rækker videre end bilverdenen. Lexus-ånden handler nemlig om andet end biler og har ydermere gennem årene inspireret unge, fremtidige praktikere til kreativitet og innovation gennem tiltag som fx Lexus Design Awards og kortfilmserien Lexus Short Films series.

  Lexus er altså på mange måder en ægte innovator, men holder på samme tid fast i vigtige traditioner, der ligger brandet helt nært som fx det førnævnte japanske gæstfrihedsprincip, Omotenashi.

  I Danmark vil man for alvor kunne mærke det højeste niveau inden for kundeoplevelse til foråret 2020. Her slår Lexus nemlig igen dørene op i Danmark, hvor det bliver muligt at købe fabriksnye biler fra det japanske luksus brand.

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvis du have mere information, når salget af fabriksnye biler åbner i Danmark.

EKSISTERENDE KUNDER

LexusDK CurrentOwner1

SERVICE OG REPARATIONER

I foråret 2020 vil det igen være muligt at købe fabriksnye biler i Danmark. Hvis du allerede har en Lexus, kan du stadig få din Lexus serviceret hos nedenstående servicepartnere.

VIA Biler er autoriseret Lexus servicepartner fra adresserne:

BRØNDBY
Vibeholmsvej 26 - 28
2605 Brøndby
Mandag til torsdag kl. 7.30-15.30
Fredag kl. 7.30-15.00
lexus-copenhagen@viabiler.dk

Birgitte Nordskov, Værkstedschef
bino@viabiler.dk, Tlf.: 43 24 14 20


AARHUS SYD
Chr. X's vej 203
8270 Højbjerg
Mandag til torsdag kl. 7.30-15.30
Fredag kl. 7.30-15.00
lexus-aarhus@viabiler.dk

Poul Bertelsen, Værkstedschef
pbe@viabiler.dk, Tlf.: 43 24 14 20