1. Lexus Danmark

BESØG OS

Du er altid velkommen i Lexus Brand Store i København, hvor du kan opleve vores biler og høre mere om kvalitet i særklasse.

Ingenting er perfekt, men jagten efter perfektion – eller ’Kaizen’, er det, der driver os hos Lexus. Vi ønsker at have den bedste kontakt med vores kunder, og gøre det nemt og tilgængeligt for dig at komme i dialog med os. Vores eneste mål er, at du skal opleve, hvad Lexus indeholder – vores biler og mennesker – og være mere end tilfreds.

Omotenashi er den grundlæggende filosofi hos Lexus, der handler om at forudse kundernes behov. Det arbejder vi benhårdt på at gøre til virkelighed, og vi ser frem til at møde dig. For første eller for tiende gang. Velkommen. 

HVEM ER VI?

Når du ankommer til vores Brand Store i København, vil du blive mødt af Anja, Christian eller Frederik, der alle står klar til at svare på dine spørgsmål og byde dig velkommen ind i Lexus’ verden. På værkstedet har vi en uddannet og autoriseret tekniker, Piitaq, som vil tage sig godt af service og reparation af din Lexus.


Frederik

Sales Advisor 

+45 81 80 41 54
frederik.petersen@lexus.dk


Anja

Adm. Service Advisor

+45 81 80 41 53
anja.kostecki@lexus.dk


Piitaq

Lexus-tekniker


Christian

Brand Store Manager

+45 81 80 41 52
christian.lystoft@lexus.dk

PRØVEKØRSEL

Er du nysgerrig på køreoplevelsen af en bestemt model? Besøg Lexus Brand Store og prøvekør din fortrukne Lexus. Aftaler du et tidspunkt med os, så afsætter vi rigelig tid af til dig. Du kan booke dit besøg eller prøvetur her

AFHENTNING

Når din Lexus er klar til afhentnig, vil du modtage en invitation til at komme forbi vores Brand Store og hente den. Det bliver altid gjort via en personlig aftale, så du ved, hvornår du skal komme. 

REPARATION

Er det tid til en service af din Lexus? Eller er der noget, der skal repareres? Book en tid til service eller reparation hos Lexus her.

ADRESSE & ÅBNINGSTIDER

Vi glæder os til at byde dig velkommen i Lexus Københavns Brand Store.

Du finder os på:
Dynamovej 10
2860 Søborg

Vi har åbent i følgende tidsrum
Mandag-fredag: 
09.00 - 17.00
Lørdag: 
Lukket
Søndag: 
11.00 - 16.00 

 

 

 

VELKOMMEN INDENFOR

I vores Brand Store kan du opleve vores biler og høre mere om kvalitet i særklasse.

Hos Lexus sætter vi kunden i centrum i alt, hvad vi gør. Vi arbejder ud fra det japanske princip om gæstfrihed, Omotenashi, hvilket betyder, at vi altid sørger for at møde kundens specifikke ønsker og behandler enhver som en højt værdsat gæst i hjemmet,” fortæller den danske Lexus-chef, John B. Hansen.

Denne unikke kundeorienterede tilgang har været medvirkende til, at Lexus har opbygget et brancheledende ry for den højeste kundetilfredshed verdenen over og vundet flere anerkendte internationale priser som følge deraf, som fx AutoIndex i Norge og Which? Årets bilmærke 2019 i Storbritannien.

HOLD DIG OPDATERET

Fordyb dig i alt fra Takumi-kunsthåndværk til konceptbiler fyldt med banebrydende teknologi her på vores hjemmeside. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev og få det seneste nye fra Lexus direkte i din indbakke.

FILOSOFIEN BAG LEXUS

Lexus er ikke blot biler. Vi er et livsstilsbrand, der rækker langt ud over bilbranchen. Lexus er på mange måder en ægte pioner, men vi holder fast i vigtige traditioner, der ligger brandet helt nært som f.eks. det japanske gæstfrihedsprincip, Omotenashi.

Lexus er et forholdsvist ungt brand, som for nylig har fejret 30-års jubilæum. Missionen var fra første færd i 1989 at bygge verdens bedste biler, og det vakte stor opsigt, da Lexus samme år introducerede sin første model, sedanen Lexus LS400.

Ved lanceringen var der stablet champagneglas i en pyramide på motorhjelmen, mens bilen var placeret på et rullefelt. Da speederen blev trykket i bund, blev glassene stående helt roligt på motorhjelmen trods motorens høje omdrejningstal. Et klart bevis på en bil af høj kvalitet uden nogle vibrationer, selv med en højtydende motor. Lige siden har Lexus gang på gang markeret sig som et brand, der producerer biler af den højeste kvalitet.

HAR DU SPØRGSMÅL? 

Du er altid velkommen til at ringe til os på +45 44 45 41 41 eller sende os en e-mail på copenhagen@lexus.dk

Du kan også udfylde kontaktformularen nedenfor og så vender vi tilbage til dig.