1. Lexus Danmark
 

BESØG OS

Du er altid velkommen i Lexus Brand Store i København, hvor du kan opleve og prøvekøre vores biler. Befinder du dig ikke i nærheden, kan vi arrangere et digitalt besøg via videoopkald eller du kan møde os på Lexus On Tour.

Hos Lexus ønsker vi at have den bedste kontakt med vores kunder, og gøre det nemt og tilgængeligt for dig at komme i dialog med os. Vores eneste mål er, at du skal opleve, hvad Lexus indeholder – vores biler og mennesker – og være mere end tilfreds.

HVEM ER VI?

Når du ankommer til vores Brand Store i København, vil du blive mødt af Frederik og Anja, der står klar til at svare på dine spørgsmål og byde dig velkommen ind i Lexus’ verden. På værkstedet har vi en uddannet og autoriseret tekniker, Piitaq, som vil tage sig godt af service og reparation af din Lexus.

  • PRØVEKØRSEL

    Er du nysgerrig på køreoplevelsen af en bestemt model? Besøg Lexus Brand Store og prøvekør din fortrukne Lexus. Aftaler du et tidspunkt med os, så afsætter vi rigelig tid af til dig. Du kan booke dit besøg eller prøvetur her

  • AFHENTNING

    Når din Lexus er klar til afhentnig, vil du modtage en invitation til at komme forbi vores Brand Store og hente den. Det bliver altid gjort via en personlig aftale, så du ved, hvornår du skal komme. 

  • REPARATION

    Er det tid til en service af din Lexus? Eller er der noget, der skal repareres? Book en tid til service eller reparation hos Lexus her.

ADRESSE & ÅBNINGSTIDER

Vi glæder os til at byde dig velkommen i Lexus Københavns Brand Store.

Du finder os på:
Dynamovej 10
2860 Søborg

Vi har åbent i følgende tidsrum
Mandag-fredag: 
09.00 - 17.00
Lørdag: 
Lukket
Søndag: 
11.00 - 16.00 

VELKOMMEN INDENFOR

I vores Brand Store kan du opleve vores biler og høre mere om kvalitet i særklasse.

Hos Lexus sætter vi kunden i centrum i alt, hvad vi gør. Vi arbejder ud fra det japanske princip om gæstfrihed, Omotenashi, hvilket betyder, at vi altid sørger for at møde kundens specifikke ønsker og behandler enhver som en højt værdsat gæst i hjemmet,” fortæller Head of Lexus Denmark, John B. Hansen.

Denne unikke kundeorienterede tilgang har været medvirkende til, at Lexus har opbygget et brancheledende ry for den højeste kundetilfredshed verden over og vundet flere anerkendte, internationale priser som følge deraf.

 

DIGITALT BESØG

Hvis du ikke befinder dig i nærheden af vores brand store, kan vi arrangere et digitalt besøg via videoopkald. Her vil én af vores medarbejdere vise rundt i Brand Store, præsentere de enkelte modeller og naturligvis besvare de spørgsmål, du måtte have.

Kontakt os for at aftale tid til et digitalt besøg, når det passer dig.

LEXUS ON TOUR

Med Lexus On Tour besøger vi byer med et udvalg af vores biler rundt om i Danmark.

Her får du muligheden for at møde os, lære mere om vores forskellige bilmodeller og naturligvis få en prøvetur.  

HOLD DIG OPDATERET

Fordyb dig i alt fra Takumihåndværk til konceptbiler fyldt med banebrydende teknologi her på vores hjemmeside. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev og få det seneste nye fra Lexus direkte i din indbakke.

HAR DU SPØRGSMÅL? 

Du er altid velkommen til at ringe til os på +45 44 45 41 41 eller sende os en e-mail på copenhagen@lexus.dk

Du kan også udfylde kontaktformularen nedenfor og så vender vi tilbage til dig.