1. Garanti & serviceydelser
 2. Service & Vedligeholdelse

SERVICE & VEDLIGEHOLDELSE

Find alt du skal vide om service, reparation og reservedele til din bil.

SERVICE

Det er en vigtig investering for din bils langsigtede ydeevne og pålidelighed at tage den til service. Ved at overholde Lexus' anbefalede serviceplan investerer du ikke kun i bilens ydeevne, men også i din egen køresikkerhed. Når du får serviceret din Lexus regelmæssigt, kan det forhindre potentielle problemer, før de udvikler sig til større og dyrere reparationer. Ved at følge Lexus' anvisninger og planlægge din service i overensstemmelse hermed, kan du køre i din Lexus i mange år fremover.

 • SERVICE HOS LEXUS

  Oplev forskellen på en tekniker, der blot kender til Lexus og én, der ikke beskæftiger sig med andet. Vores teknikere har gennemgået omfattende træning og bestået mange test for at blive certificeret. Når din bil er til service hos os, er den i de bedste hænder. Vi tilbyder altid service skræddersyet til din bil.

 • CERTIFICEREDE LEXUS-REPARATØRER

  Vi anbefaler, at du altid får serviceret din Lexus hos en reparatør, der er certificeret af Lexus. På denne måde sikrer du, at bilen serviceres efter forskrifterne, og dermed bliver ved med at leve op til den høje kvalitet, du forventer af Lexus.  

 • LEXUS RELAX

  Når fabriksgarantien på din Lexus udløber, tilbyder vi Lexus Relax. En serviceaktiveret garanti, der automatisk udløses, når din bil er til service hos en certificeret Lexus-reparatør. For hver service forlænges garantien med 12 måneder. Lexus Relax gælder op til 10 år eller til bilen har kørt 185.000 km.

  Specifikke vilkår og betingelser gælder.

HVAD ER INKLUDERET I SERVICE AF BIL?

Ved at lade Lexus servicere din bil sikrer du det bedst mulige resultat for dig selv og din bil. Vi leverer den eksemplariske kundeservice, som er en del af Lexus’ DNA, og lader vores dygtige teknikere udføre servicen, så du kan komme tilbage på vejen hurtigt og med ro i sindet.

At tage din bil til service er en rutinemæssig vedligeholdelsesproces, hvor inspektioner, justeringer og udskiftninger udføres på bilen. Det har til formål at opretholde optimal ydeevne, sikkerhed, forhindre potentielle problemer og opdage tidlige tegn på slid eller fejl, hvilket hjælper med at forlænge bilens levetid. 

Vi kontrollerer, at følgende komponenter fungerer, som de skal: horn, lys, lygter, kontakter, dørhængsler, låse, 12 volts batteri, bremsevæske, dækreparationssæt og bremsekontrol. Vi justerer også visker og sprinteranlæg, sikrer at luftfilteret, pollenfilteret og motoroliefilteret bliver skiftet, tjekker bilens fejlkodelæsning, og afsluttende sørger vi for et omhyggeligt olieskift. 

Se detaljeret beskrivelse herunder.

Kontrol af horn, lys & lygter: Vi undersøger hornets funktionalitet og sikrer, at alle lys og lygter arbejder korrekt for at opretholde god synlighed og sikkerhed.

Justering af visker og sprinkleranlæg: Vi justerer viskerne for effektiv fjernelse af regn og sne, og vi kontrollerer sprinkleranlægget for optimal rengøring af forruden.

Kontrol af kontakter, dørhængsler og låse: Vi inspicerer og smører kontakter, dørhængsler og låse for at sikre let og pålidelig betjening.

Fejlkodelæsning: Vi anvender avanceret diagnoseudstyr til at læse eventuelle fejlkoder i bilens systemer og identificere potentielle problemer.

Kontrol af 12 volts batteri: Vi tester batteriets tilstand for at sikre pålidelig start og elektrisk systemfunktionalitet.

Kontrol af bremsevæske: Vi inspicerer og om nødvendigt udskifter bremsevæsken for at opretholde bremseydeevnen.

Udskiftning af luftfilter: Vi inspicerer og udskifter luftfilteret for at bevare motorens effektivitet og brændstoføkonomi.

Dækreparationssæt og bremsekontrol: Vi kontrollere dækreparationssæt og kontrollerer bremserne for optimal sikkerhed.

Udskiftning af pollen- og motoroliefilter: Vi udskifter pollenfilteret for ren luft i kabinen og motoroliefilteret for at bevare motorens sundhed.

Olieskift: Endelig udfører vi et omhyggeligt olieskift for at bevare smøringen og motorens optimale ydeevne.

SERVICEPARTNERE 

Bor du ikke i nærheden af vores brand store og værksted i Søborg, er en af vores servicepartnere måske tættere på. 

Q&A OM SERVICE OG SYN

 • Et syn er en lovpligtig kontrol, som skal foretages hvert andet år på alle biler, der er mere end fire år gamle. Ved kontrollen undersøges det, om din bil er i køredygtig stand i henhold til en række minimumsstandarder. Det er en visuel kontrol, hvor intet bliver skilt ad. Selv hjulene får lov til at blive siddende på bilen, mens synet foretages. At din bil går gennem syn, betyder ikke nødvendigvis, at den holder en høj standard – kun at den er sikker for dig og dine medtrafikanter.

  Det er vigtigt at få udført service, så du kan finde ud af, om din bil er i god stand, opnå den bedst mulige ydeevne og maksimere din bils levetid. Bliver servicen udført af Lexus fortages en grundig gennemgang af samtlige aspekter af din bil, blandt andet lygter, motor og bremser. Vores uddannede teknikere har et indgående kendskab til hver eneste Lexus, og de foretager en inspektion, som giver dig fuldstændig ro i sindet på din videre færd.

  Kontakt Lexus på telefon: +45 44 45 41 41 eller mail: copenhagen@lexus.dk. Oplys os gerne om eventuelle specifikke behov eller områder, du ønsker, vi fokuserer ekstra på. Vi finder sammen et tidspunkt, der passer ind i din tidsplan, og vi bestræber os på at gøre processen så bekvemt som muligt. Når alle detaljer er på plads, bekræfter vi din booking. Dette kan gøres via e-mail eller telefon alt efter, hvad du fortrækker.

  Når din Lexus er er mere end fire år gammel, skal den til syn for at sikre, at bilen er i køredygtig stand og overholder de sikkerheds- og miljøstandarder, som Færdselsstyrelsen definerer. Du vil automatisk blive indkaldt otte uger inden synsfristen. Derefter er det hvert andet år. Kontakt Lexus, hvis du ønsker, at vi skal udføret synet.
 • Når du får din Lexus serviceret hos os, investerer du ikke kun i dens langsigtede ydeevne, men du får også en effektiv og tidsbesparende oplevelse. Vores erfarne, dedikerede teknikere leverer enestående service, så du kan komme tilbage på vejen med tillid.
   

  Lille service: Den lille servicepakke er skræddersyet til at opretholde din Lexus' daglige ydeevne. Vores teknikere gennemgår nøje de væsentlige komponenter og sikrer, at alt er i orden på kun 2,5 timer.
   

  Stor service:  Den store servicepakke er designet til at dække alle aspekter af din Lexus' vedligeholdelse. Med en varighed på ca. 4,5 timer går vores team grundigt til værks for at sikre, at din bil er i topform.
   

  For at gøre din oplevelse endnu mere bekvem tilbyder vi også alternativ transport, mens din Lexus er under service. 

  Et syn tager cirka en time. Hvis du vælger at vente hos Lexus, kan du læne dig tilbage og slappe af i vores lounge. Du kan også vælge at efterlade din bil hos os og hente den, når det passer ind i dine planer. Hvis din bil kræver en ekstra indsats, holder vi dig opdateret via din foretrukne kommunikationskanal.

  Et syn er en kontrol af, at din bil er i køredygtig stand, og det kræver derfor ingen forberedelse at tage din bil til syn. 

  Hvis din bil ikke går gennem syn, sørger vi for at informere dig og løse problemerne så hurtigt som muligt. Lexus har sandsynligvis de nødvendige reservedele på lager, og ellers sikrer vi, at du ikke bliver besværet af det og må undvære din bil ret længe. 

Reparation

Lexus’ biler er kendt for sit høje niveau af driftsikkerhed, kvalitet og pålidelighed. Og det afspejler sig i den grad også i den service, vi tilbyder, hvis din Lexus skal til reparation.

Er uheldet ude, sørger Lexus’ erfarne teknikere for at reparere din bil hurtigt, professionelt og med stor ekspertise. Der benyttes kun fabriksoriginale reservedele, der er designet specifikt til din bilmodel, hvilket sikrer enestående kvalitet og kompatibilitet. 

Tilbehør & reservedele

Lexus’ tilbehør og reservedele er designet til at gøre din bil og køreoplevelse endnu bedre. Uanset hvilken Lexus, du har – eller har i tankerne – kan den tilpasses dine behov.

 • LEXUS TILBEHØR

  Med fabriksoriginalt tilbehør fra Lexus kan du både skræddersy din køreoplevelse og vide dig sikker på, at din bil lever op til de krav, du stiller til den. Alt tilbehør, der tilbydes, er designet til din bil og monteres af vores uddannede teknikere. Du kan finde det tilbehør, som udbydes til din Lexus under modellens specifikationer. 

 • LEXUS RESERVEDELE

  Vi benytter udelukkende fabriksoriginale reservedele, så du er sikker på, at din Lexus forbliver i topform og leverer den præstation og pålidelighed, du forventer. Alle reservedele er designet specifikt til din bilmodel.

   

 • KØB TILBEHØR & RESERVEDELE

  Ønsker du at skræddersy din Lexus med tilbehør eller reparere den med reservedele, kan du kontakte Lexus. Vi har fuldt overblik over mulighederne, og hjælper dig med den bedste løsning.

Service af hybrid

Hos Lexus er vi pionerer i hybridbiler. Vores vigtigste opgave er at sikre, at din hybridbil bliver ved med at præstere så effektivt som muligt. Derfor tilbyder vi service af hybridbiler, så din Lexus kan blive ved med at køre med maksimal ydeevne.

Når din hybridbil trænger til service, anbefaler vi, at du kun overlader den til et serviceværksted autoriseret af Lexus. Vores teknikere har alle gennemført Lexus Certified Training og har stor ekspertise inden for hybridbiler. De holder sig konstant ajour med hybridteknologi og påkrævet videreuddannelse for at bruge de mest avancerede systemer og udstyr. På den måde sikrer vi, at din Lexus altid får den opmærksomhed, den fortjener.


 • ÅRLIGT TJEK

  Et årligt tjek af hybridteknologien i din bil er et glimrende valg, hvis du vil sikre, at systemet bliver ved med at fungere optimalt og med fuld effektivitet. Vi foretager en vurdering af hele hybridsystemet og udarbejder en udførlig rapport med alle de informationer, som du skal bruge for at forstå dets driftsstatus. Hvis systemet kræver reparation eller justeringer, tager vi en snak med dig om det og fremlægger de anbefalede tiltag.


 • TRYGHED

  Et årligt tjek af din hybridbil er altid inkluderet i din service hos Lexus. Når du får foretaget regelmæssige tjek, kan du holde dig et skridt foran og give vores teknikere mulighed for at tage hånd om eventuelle problemer, inden de opstår.


 • HYBRID BATTERY EXTENDED CARE

  Alle komponenter i Lexus Hybrid Drive er som standard omfattet af en fabriksgaranti, der gælder i tre år eller op til 100.000 km. Efter en gennemført service af din hybridbil bliver din Hybrid Battery Extended Care-pakke forlænget med et år (eller 15.000 km), og du får et certifikat, som du kan opbevare sammen med din servicedokumentation. Pakken kan forlænges en gang om året i op til 10 år efter bilens første registreringsdato. 

Q&A OM service AF HYBRID 

 • Kontakt Lexus på telefon: +45 44 45 41 41 eller mail: copenhagen@lexus.dk. Oplys os gerne om eventuelle specifikke behov eller områder, du ønsker, vi fokuserer ekstra på. Vi finder sammen et tidspunkt, der passer ind i din tidsplan, og vi bestræber os på at gøre processen så bekvemt som muligt. Når alle detaljer er på plads, bekræfter vi din booking. Dette kan gøres via e-mail eller telefon alt efter, hvad du fortrækker. 

  Service af hybrid-rapporten er en detaljeret oversigt over standen på din bil. Udover at fungere som et bevis på, at der er blevet udført service på din bil, hvilket forlænger garantien, fremhæver denne udførlige rapport også de områder i hybridsystemet, der eventuelt skal gøres noget ved i fremtiden. Du kan beholde rapporten og bruge den som reference og sammenligningsgrundlag. 

  1. TJEK AF HYBRIDBATTERI 

  Systemet analyserer hybridbatteriets ydeevne.
   

  2. TJEK AF DRIVSYSTEM

  Systemet analyserer drivsystemets effektivitet.
   

  3. TJEK AF KØLESYSTEM

  Systemet analyserer kølesystemets effektivitet.

 • Det hører man ofte, men det er en misforståelse. Man behøver ikke vedligeholde en hybrid oftere end en almindelig bil, og den kræver som regel mindre rutinevedligeholdelse og færre, mindre reparationer end en benzinmotor.

   

  Præcis som det er tilfældet med alle andre biler, er regelmæssig vedligeholdelse den bedste måde at holde din bil i bedst mulig stand. Jo mere du bruger din bil, desto oftere skal den til service. Kontakt os, hvis du er i tvivl om, hvad der er det optimale for din bil.

  Lexus’ hybridbatterier er fremstillet til at leve op til de højeste standarder og designet til at holde mange år frem. Batteriets levetid afhænger af brug og kørevaner, og igen har vedligeholdelse en enorm betydning for dit batteris levetid. Lexus’ hybridbatterier kan holde lige så længe som bilen, hvilket gør hybridbiler til et af de mest driftssikre alternativer.