1. Garanti & serviceydelser
  2. Vedligeholdelse
 

VEDLIGEHOLDELSE & SERVICE

Vedligehold din Lexus med servicetjek og reparation.

Vedligehold din Lexus

Ved at vedligeholde din Lexus sikrer du dig, at du altid kører i en bil med optimal ydeevne. Når du sender din Lexus til servicetjek kan vores professionelle og autoriseredeteknikere opdage og løse problemer, før de beskadiger din bil. Både bilens dele, funktioner og sikkerhed vil således tjekkes for fejl og slid. Vedligeholder du din Lexus med servicetjek og reparationer, vil du hermed forlænge din bils levetid. 

 

Fordele ved vedligeholdelse

Når du vedligeholder din Lexus med serviceeftersyn, er du med til at komme dyre defekter og skader i forkøbet. Derfor vil regelmæssige eftersyn hos vores professionelle teknikere oftest være en god investering og spare dig penge i det lange løb, da du er med  til at forlænge bilens levetid. 

 

Lexus service

Vi tilbyder service, som er skræddersyet til dig og din Lexus. Vores team består af uddannede teknikere og servicespecialister, der yder en fantastisk service. 

Service

Vedligehold din bil med et besøg hos vores autoriserede teknikere, som sørger for professionel service og reparation af din Lexus. 

Hybrid helbredstjek

Med et årligt helbredstjek af din Lexus hybrid kan du vedligeholde din bil og sikre dens maksimale ydeevne. 

Reparation

Vedligeholdelse indebærer reparationer af skader på din Lexus. Arbejdet klares hurtigt, professionelt og altid med originaldele af Lexus' autoriserede teknikere.