1. Oplev Lexus

TAKUMI

Præcision, omhu og kompetencer kendetegner det unikke håndværk, Takumi
Takumi er et traditionelt, japansk koncept. Det udtrykker essensen i vores håndværk og danner grundlaget for hele vores produktion. Vores mestre indenfor Takumi har en raffineret sans for detaljen, opbygget gennem mange års træning. De er dedikerede til at skabe de bedste resultater, exceptionelle biler og oplevelser udover det sædvanlige.

VÅDSLIBNING

En perfekt overflade er behagelig at se på, men det kræver tid og tålmodighed at fremstille. Efter hvert lag grundlak bliver bilens eksteriør vådslebet i hånden.

Resultatet bliver kontrolleret af vores Takumi-mestre og digitale scannere, så intet bliver overset. For at opfylde vores høje standarder skal en overflade være helt glat og fejlfri.

 

Kvalitet i detaljerne

Det er i detaljerne, kvaliteten ses. Alle vores modeller har håndsyede sting, unik lakering og er kvalitetssikrede af vores Takumi-mestre. Alt sammen er med til at garantere den højeste kvalitet.

Structural Blue

Structural Blue er en unik farve, som er kulminationen af næsten 15 års forsknings- og udviklingsarbejde. Gennem en innovativ lakeringsteknik, er farvens reflektion øget til 100%, som skyldes de mange lag af nanostruktur. Dette har resulteret i en farve, som er mere intens og dynamisk end nogen anden.

TAKUMI-MESTRE

Hver Takumi-mester hos Lexus har minimum 25 års erfaring. Sammen bidrager de med håndværk, viden og intuition til hver eneste skridt i produktionsprocessen.

PIONERÅND

Det er en kunst at bære en tradition videre fra generation til generation. Få mere at vide om Kobayashi og den komplekse glasudskæringskunst, Edo Kiriko.

MERE OM TAKUMI

Oplev Takumi-mestrenes dedikation til et liv med uendelig gentagelse uden genveje i en dokumentar om Takumi Living.