1. Oplev Lexus
  2. Teknologi

TEKNOLOGI

Hos Lexus stiller vi os aldrig tilfredse med bare at videreføre de seneste teknologiske opfindelser. Vores mission er at skubbe dem i nye retninger og overraske med, hvad der er muligt.

VORES TILGANG

Vores tilgang til teknologi er altid dynamisk. Vi ser det som et inspirerende udgangspunkt for udviklingen af ny teknologi  ikke blot at anvende eksisterende teknologi. Vi tænker altid fremadrettet og kreativt for at kunne udvikle og nytænke de seneste fremskridt.

ATTRAKTIVE TILVALG

Mange af vores mest avancerede funktioner er standard, men du kan også tilvælge det sidste nye inden for underholdning, klimaanlæg og sikkerhedssystemer. Resultatet? En førsteklasses oplevelse hver gang du sætter dig bag rattet.

Når du sidder bag rattet i en Lexus, har du kontrol over alt. Med et enkelt tryk på instrumentbrættet kan du ændre og optimere dine omgivelser efter dine behov – uanset hvad de er.

SUVERÆN AKUSTISK

Vi samarbejder med lydspecialisterne Mark Levinson® for at udvikle unikke lydoplevelser, der sætter helt nye standarder for lyden i biler.

Mark Levinson® er dybt involveret i hele processen. De er med, når vi udtænker og udvikler et nyt bilkoncept, så de kan sikre, at bilens interiør bliver tilpasset til at levere den bedst mulige akustik. Højttalerplacering og -tilpasning sker med udgangspunkt i hver enkelt models kabine.

KREATIV INNOVATION

Vi anvender ikke bare avanceret teknologi, vi gør den til en integreret del af vores udvikling af biler. 

PREMIUM-SPECIFIKATIONER

Den sidste nye teknologi er ikke nok. Implementeringen skal være perfekt. Alle Lexus’ modeller byder på den seneste innovation kombineret med ultimativ kvalitet.

FRISK VED ANKOMST

Den sofistikerede Nanoe® teknologi renser ikke bare luften, den sørger også for optimal luftfugtighed i kabinen.

I modsætning til andre systemer, som kan tørre huden ud og give tørre øjne, sørger Nanoe® for optimale forhold i kabinen, så du altid føler dig frisk, når du ankommer til din destination.

LEXUS SIKKERHED

Din sikkerhed er vores førsteprioritet. Lexus Safety System+ markerer en ny æra inden for forebyggelse af ulykker og beskytter dig, dine passagerer, andre bilister og fodgængere. Lexus Safety System+ støtter og styrker din kørsel og skærper dine sanser, så du altid føler dig tryg i trafikken.

BANEBRYDENDE INNOVATION

Vores konceptbiler gør brug af og skaber idéer for fremtidens teknologi. LF-FC, UX Concept og Kinetic Seat Concept er fremtidige koncepter, men de bruges som en påmindelse om, hvad der er muligt og derfor er de hver dag med at skubbe grænserne i vores laboratorier, når vi tester nye idéer.

GENOPFUNDNE SÆDER

Lexus løftede sløret for det banebrydende Lexus Kinetic Seat Concept på 2016 Paris Motor Show. Vi genopfandt ideen om, hvad et sæde er, og udviklede en innovativ vævet konstruktion, der forbedrer komforten.

Fibrene i sædet stabiliserer dine bevægelser både for sikkerhed og støtte. Så når du sætter dig, kan du slappe af i både krop og sind.

BANEBRYDENDE TEKNOLOGI

Køreoplevelsen udvikler sig hele tiden og på nye måder. Vi bruger teknologi til at forbedre den. Det er op til os at gøre fremtiden til virkelighed.

HYBRIDTEKNOLOGI

Utrolig effektivitet. Lavere emissioner. Masser af kraft. En køreoplevelse i særklasse. Vores brancheførende hybridteknologi er indbegrebet af innovation.

Lexus electrified

I mere end 15 år har Lexus haft fokus på at skabe banebrydende el- og hybridbiler. Den erfaring kommer vores biler tilgode. Lexus’ hybridteknologi er gennemarbejdet og testet ned i mindste detalje, og udviklingen stopper aldrig. Derfor er nye banebrydende modeller allerede på vej.

NY TEKNOLOGI, OVERRASKENDE ANVENDELSE

I modsætning til mange andre er vi ikke tilfredse med at anvende teknologi i sin eksisterende form. Vi bruger det nuværende til at stimulere vores fantasi og skabe helt nye Lexus-innovationer. For os er de nyeste funktioner et springbræt til nye applikationer, innovation og udvikling. 

SMARTERE SCANNING

Vi tænkte ud af boksen og lånte de nyeste CAT-scanningsteknikker fra medicinsk videnskab. Hvorfor? Fordi vi så mulighederne i teknologien og havde en idé. 

Traditionelle undersøgelser af motorer afhænger af mekaniske og eksterne inspektioner. Men hos Lexus ville vi sikre os, at også indersiden af enhver motor var perfekt.

Derfor udviklede vi 'Computer Axial Tomography' (CAT), som giver os mulighed for at udforske indersiden af en motor i 3D og vores ukonventionelle metode giver kompromisløse resultater.

 

SIMULERET KØRSEL

Inde i en ’Smart Dome’ står en Lexus LS. Wrap-around-skærme projicerer realistiske billeder af by- og motorvejskørsel. Cylindre bevæger sig, vipper og roterer, simulerer drejning, klatring, acceleration og deceleration. Og lydoptagelser af motorstøj, vibrationer og vind fuldender effekten.

Simuleringsmulighederne er uendelige. For eksempel giver rekonstruktion af monotone kørselssituationer os mulighed for at udforske, hvad der sker, når vi bliver sløve under kørsel og hjælper os med at udvikle et smart advarselssystem. Takahiko Murano, der har ansvaret for at designe eksperimenterne, forklarer: "Denne slags tests ville være umulige at udføre i den virkelige verden."