1. Oplev Lexus
  2. Teknologi

TEKNOLOGI

Hos Lexus stiller vi os aldrig tilfredse med at videreføre de seneste teknologiske opfindelser. Vores mission er at skubbe dem i nye retninger og overraske med, hvad der er muligt.

VORES TILGANG

Vores tilgang til teknologi er dynamisk. Vi ser det som et inspirerende udgangspunkt for udviklingen af ny teknologi og tænker altid fremadrettet og kreativt for at kunne udvikle og nytænke de seneste fremskridt.

LEXUS MED NANOE™ X

Vi mener, at enhver, der kører i en Lexus, skal beskyttes så godt som muligt. Derfor arbejder vi ikke kun på at reducere de emissioner, der kommer fra selve bilen. Luftkvaliteten inde i bilen er også i højsædet. Med Panasonic nanoe™ X har Lexus taget endnu et skridt mod at sikre et renere og sundere indeklima i bilen.

HYBRIDTEKNOLOGI

Utrolig effektivitet. Lavere emissioner. Masser af kraft. En køreoplevelse i særklasse. Vores brancheførende hybridteknologi er indbegrebet af innovation.

F Sport

Lexus F-filosofien gør sig bemærket i alle F SPORT-modellerne med deres muskuløse ydre design, sportsfokuserede kabiner og eksklusive køreegenskaber. 

INNOVATION

Vi opfatter teknologier som katalysatoren for den kreative proces, der skubber Lexus i overraskende og fantasifulde retninger. Derudover bruger vi teknologien til at stimulere vores fantasi og skabe helt nye Lexus-innovationer. 

Konceptbiler

Vores udfordrende konceptbiler er det, der driver os fremad. De skubber os mod en fremtid fyldt med uforudsigelighed. De gør det umulige muligt.

ATTRAKTIVE TILVALG

Mange af vores mest avancerede funktioner er standard, men du kan også tilvælge det sidste nye inden for underholdning, klimaanlæg og sikkerhedssystemer. Resultatet er en førsteklasses oplevelse, hver gang du sætter dig bag rattet. Derudover kan du med et enkelt tryk på instrumentbrættet ændre og optimere dine omgivelser efter dine behov, uanset hvad de er. Kontrollen er din. 

SUVERÆN AKUSTIK

Vi samarbejder med lydspecialisterne Mark Levinson® for at udvikle unikke lydoplevelser, der sætter helt nye standarder for lyden i biler.

Mark Levinson® er dybt involveret i hele processen. De er med, når vi udtænker og udvikler et nyt bilkoncept, så de kan sikre, at bilens interiør bliver tilpasset til at levere den bedst mulige akustik.

FRISK VED ANKOMST

Den sofistikerede Nanoe® teknologi renser ikke bare luften, den sørger også for optimal luftfugtighed i kabinen.

I modsætning til andre systemer, som kan tørre huden ud og give tørre øjne, sørger Nanoe® for optimale forhold i kabinen, så du altid føler dig frisk, når du ankommer til din destination.

LEXUS SIKKERHED

Din sikkerhed er vores førsteprioritet. Lexus Safety System+ markerer en ny æra inden for forebyggelse af ulykker og beskytter dig, dine passagerer, andre bilister og fodgængere. Lexus Safety System+ støtter og styrker din kørsel og skærper dine sanser, så du altid føler dig tryg i trafikken.

BANEBRYDENDE INNOVATION

Vores konceptbiler gør brug af og skaber idéer for fremtidens teknologi. LF-FC, UX Concept og Kinetic Seat Concept er fremtidige koncepter, og er hver dag med til at skubbe grænserne i vores laboratorier, når vi tester nye idéer.

GENOPFUNDNE SÆDER

Lexus løftede sløret for det banebrydende Lexus Kinetic Seat Concept på 2016 Paris Motor Show. Vi genopfandt ideen om, hvad et sæde er, og udviklede en innovativt vævet konstruktion, der forbedrer komforten.

Fibrene i sædet stabiliserer dine bevægelser både for sikkerhed og støtte, så når du sætter dig, kan du slappe af i både krop og sind.

Lexus electrified

I mere end 15 år har Lexus haft fokus på at skabe banebrydende el- og hybridbiler. Den erfaring kommer vores biler til gode. Lexus’ hybridteknologi er gennemarbejdet og testet ned i mindste detalje, og nye banebrydende modeller er allerede på vej.

NY TEKNOLOGI, OVERRASKENDE ANVENDELSE

I modsætning til mange andre er vi ikke tilfredse med at anvende teknologi i sin eksisterende form. Vi bruger det nuværende til at stimulere vores fantasi og skabe helt nye Lexus-innovationer. For os er de nyeste funktioner et springbræt til nye applikationer, innovation og udvikling. 

SMARTERE SCANNING

Vi tænkte ud af boksen og lånte de nyeste CAT-scanningsteknikker fra medicinsk videnskab. Hvorfor? Fordi vi så mulighederne i teknologien og havde en idé. 

Traditionelle undersøgelser af motorer afhænger af mekaniske og eksterne inspektioner. Men hos Lexus ville vi sikre os, at også indersiden af enhver motor var perfekt.

Derfor udviklede vi 'Computer Axial Tomography' (CAT), som giver os mulighed for at udforske indersiden af en motor i 3D, og vores ukonventionelle metode giver kompromisløse resultater.

 

SIMULERET KØRSEL

Inde i en ’Smart Dome’ står en Lexus LS. Wrap-around-skærme projicerer realistiske billeder af by- og motorvejskørsel. Cylindre bevæger sig, vipper og roterer, simulerer drejning, klatring, acceleration og deceleration. 

Simuleringsmulighederne er uendelige. For eksempel giver rekonstruktion af monotone kørselssituationer os mulighed for at udforske, hvad der sker, når vi bliver sløve under kørsel og hjælper os med at udvikle et smart advarselssystem.