1. Oplev Lexus
  2. Teknologi
  3. Lexus With nanoe™ X
TEKNOLOGI

LEXUS MED NANOE™ X

Vi mener, at enhver, der kører i en Lexus, skal beskyttes, så godt som muligt. Derfor arbejder vi ikke kun på at reducere de emissioner, der kommer fra selve bilen. Luftkvaliteten inde i bilen er også i højsædet. Med Panasonic nanoe™ X har Lexus taget endnu et skridt mod at sikre et renere og sundere indeklima i bilen.

FORBEDRET LUFTRENSER

TRÆK VEJRET - MED RO I SINDET

nanoe™ X-teknologien, der er udviklet af Panasonic, er umiddelbart ikke til at se med det blotte øje. Men det hæmmer alligevel yderst effektivt potentielt skadelige partikler. Videnskaben bag teknologien er enkel: Vandmolekyler indeholdende mikroskopiske hydroxylradikaler udledes i luftstrømmen. Disse vandmolekyler kan hæmme vira, bakterier, pollen og andre allergener samt modvirke spredning af skimmelsvamp. Derudover kan vandmolekylerne også fjerne dårlige lugte samt sikre optimal luftfugtighed til gavn for både hud og hår. 

LEXUS-MODELLER MED nanoe™ X

Vores kompakte SUV, der gør din daglige transport til en komfortabel leg.                                                                                                                     

Lexus nye fuldelektriske SUV. Plads til hele familien i denne ekstrem komfortable bil med fokus på den uforglemmelig køreoplevelse, hvor NanoeX bidrager til nydelsen.                                                                                                                                                                                                  

Sedanen der giver dig perfekte køreegenskaber, komfort og kvalitet. Nyd Mark Levinson PurePlay i kabinen, og køreturen bliver perfekt.     

Ingen over ingen ved siden af - sofistikeret, kraftfuld og komfortabel. NanoeX det perfekte bidrag til nydelsen.