1. Oplev Lexus
 2. Sikkerhed
LEXUS SAFETY SYSTEM +

SIKKERHED

Lexus Safety System + markerer en ny æra inden for forebyggelse af ulykker. Systemet indeholder sikkerhedsfunktioner, der sikrer dig, andre bilister og de bløde trafikanter i trafikken.

INDBEGREBET AF SIKKERHED

Din sikkerhed er vores førsteprioritet. Lexus Safety System + er resultatet af årtiers forskning i årsager og forebyggelse af ulykker. Målet er at optimere sikkerheden for at undgå de tre primære ulykkesformer: Frontalsammenstød, utilsigtede vognbaneskift og ulykker ved kørsel i mørke. 


 • ADAPTIVE HIGH-BEAM SYSTEM

  Adaptive High-Beam System tilpasser automatisk uafhængige LED-chips i forlygterne for optimal synlighed i mørke.


 • AUTOMATIC HIGH BEAM

  Automatic High Beam slukker og tænder automatisk for fjernlyset, så du undgår at blænde andre bilister om natten.


 • BLIND SPOT MONITOR

  Blind Spot Monitor gør dig opmærksom på biler i dine blinde vinkler, som du ikke kan se i bakspejlet eller sidespejlene. 


 • DYNAMIC RADAR CRUISE CONTROL

  Dynamic Radar Cruise Control er en adaptiv fartpilot, der holder en jævn og sikker afstand til den forankørende bil ved at justere din hastighed.


 • FRONT CROSS TRAFFIC ALERT

  Front Cross Traffic Alert giver tryghed i ethvert vejkryds. Systemet vurderer flowet i trafikken og giver dig besked, hvis det registrerer krydsende trafik foran dig.


 • LANE DEPARTURE ALERT

  Lane Departure Alert giver dig en jævn og afslappet kørsel. Systemet opdager og advarer dig om potentiel vognbaneafvigelse, så du forbliver i midten af din vognbane.


 • LANE TRACING ASSIST

  Lane Tracing Assist hjælper dig med at forblive centreret i din vognbane, hvis du bliver uopmærksom et øjeblik, og din bil begynder at forlade vognbanen.


 • LEXUS PARKING SUPPORT ALERT

  Lexus Parking Support Alert beskytter dig og din bil ved at gøre dig opmærksom på omkringværende objekter under parkeringen, så du kan parkere sikkert hver gang. 


 • PRE-COLLISION SYSTEM

  Pre-Collision System registrerer biler og fodgængere foran dig. Systemet advarer dig, når der er risiko for kollision, så du kan nå at undvige i tide. 


 • ROAD SIGN ASSIST

  Road Sign Assist registrerer alle vejskilte og viser informationen på bilens display, så du altid har adgang til vigtige informationer om dine omgivelser.

Modeller med Lexus Safety System +

*Bemærk, at Pre-Collision System i nogle tilfælde ikke fungerer korrekt på grund af diverse vejforhold, bilforhold, førerens kørsel eller fodgængere/cyklisters adfærd. Føreren har altid ansvaret for at køre sikkert. Spørg din lokale forhandler hvilke funktioner de enkelte modeller har.

**Personer og genstande der vises på skærmen, vises ikke i den korrekte placering og afstand. Sørg for at kontrollere sikkerheden omkring bilen med egne øjne, når du kører.