1. Oplev Lexus
  2. Sikkerhed
  3. Advarsel for vognbaneskift
 

ADVARSEL FOR VOGNBANESKIFT

Lange køreture og nye ruter kræver maksimal koncentration. Her kan vores advarsler for vognbaneskift hjælpe, som er en innovativ sikkerhedsløsning. Systemet inkluderer Steering Assist, Lane Keep Assist og Vehicle Sway Warning, som sørger for at holde dig i din vejbane og hjælper dig med at holde fokus.

Ved hjælp af en kamerasensor vurderer teknologien bilens position i forhold til vejmærkningen. Det hjælper dig med at være opmærksom og korrigere, hvis det skulle blive nødvendigt.

Advarsel for vognbaneskift giver yderligere støtte i krævende situationer. Slingrende kørsel er et af de første tegn på træthed eller dvalende fokus. Lexus-modeller med Vehicle Sway Warning gør dig opmærksom på at bilen afviger fra kørebanen ved hjælp af lyd og visuelle tegn. Vehicle Sway Warning kan indstilles til forskellige grader af følsomhed, så du kan tilpasse den efter din kørestil.

Lexus-modeller med Steering Assist giver en let vibration i rattet, hvis bilen er ved at vige væk fra vognbanen. Lane Keeping Assist hjælper dig med at holde dig midt i din vognbane, når Dynamic Radar Cruise Control er aktiveret.

Disse funktioner er med til at forhindre ulykker, som oftest bliver forårsaget af træthed eller uopmærksomhed. Et kortvarigt tab af fokus kan føre til farlige situationer, og takket være notifikationerne, der udsendes, kan føreren bevare fatningen og trygheden i trafikken.

Ansvarsfraskrivelse: Anvend aldrig Lexus Safety System i stedet for at køre selv. Læs instruktionerne inden du anvender systemet. Føreren har altid ansvaret for at køre sikkert.