1. Oplev Lexus
  2. Sikkerhed
  3. Adaptiv Fartpilot
 

ADAPTIV FARTPILOT

For at kunne køre så sikkert som muligt med en jævn hastighed, skal en bil kunne reagere på sine omgivelser. Adaptiv Fartpiloten sørger for, at du altid holder en passende afstand til den forankørende ved at sænke din fart i tilfælde af, at du kommer lidt for tæt på.

Adaptiv Fartpiloten registrerer biler foran dig ved hjælp af en millimeterbølgeradar i kølergitteret og et kamera i førerkabinen. Når bilen registrerer en forhindring, sænkes farten automatisk. Hvis det ikke er nok at sænke farten for at undgå en kollision, aktiverer vores Adaptiv Fartpilot automatisk bremserne og øger derefter din hastighed igen, når der er fri bane.

Adaptiv Fartpiloten sikrer en behagelig kørsel i mange forskellige situationer. High-Speed DRCC passer perfekt til kørsel i højere hastigheder som f.eks. på motorvej. All-Speed Adaptiv Fartpilot fungerer også ved hastigheder under 40 km/t, så du kan køre trygt i tæt trafik.

Ved at køre med Adaptiv Fartpilot bliver det nemmere at holde en passende afstand til forankørende biler. Især ved bykørsel og når der kommer uventet trafik på vejen.

Ansvarsfraskrivelse: Anvend aldrig Lexus Safety System i stedet for at køre selv. Læs instruktionerne, inden du anvender systemet. Føreren har altid ansvaret for at køre sikkert.

MODELLER MED DENNE TEKNOLOGI

POST https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/model-filter-results/dk/da?model=ct%2Crxl%2Cnx%2Cis%2Crc%2Crf%2Ces%2Cll%2Cls%2Cux

Read timed out