1. Oplev Lexus
  2. LBX Car of the Year 2024

LBX VINDER SINE FØRSTE STORE EUROPÆISKE PRISER

Lexus' nye LBX er kåret til Car of the Year og Small SUV of the Year 2024 ved What Car? Awards. Derudover bibeholder Lexus æren af What Car? Reliability Award for syvende år i træk.

Lexus LBX har modtaget sine første store europæiske priser med kåringen som Car of the Year og Small SUV of the Year 2024 af det førende, britiske bilmagasin What Car? Derudover bibeholder Lexus æren af What Car? Reliability Award for syvende år i træk. Priserne blev annonceret ved en prisoverrækkelsesceremoni i London den 18. januar 2024.

Redaktøren for What Car?, Steve Huntingford, udtalte: ”Titlen som Car of the Year hos What Car? er forbeholdt en model, der har rykket grænserne mest inden for de seneste 12 måneder. Og i år er det Lexus LBX. På trods af at konkurrere på det enormt konkurrenceprægede marked for små SUV’er, er LBX en bedre ’allrounder’ end sine konkurrenter, ikke mindst fordi det er den første bil i kategorien, der kombinerer hybrideffektivitet med luksus fra store biler. Og på et tidspunkt, hvor priserne synes at være steget i vejret, tilbyder LBX disse egenskaber til en fristende pris”.

Da det kom til Reliability-prisen, fortsatte Huntingford: ”I modsætning til andre What Car? prisekategorier krævede denne ingen debat. I vores seneste pålidelighedsundersøgelse toppede Lexus for syvende år i træk. Ikke alene er deres biler blandt de mest pålidelige, du kan købe, men forhandlerne håndterede de få fejl, der opstod, hurtigt, effektivt og uden at opkræve noget af Lexus-ejerne. Med søsterbrandet Toyota på andenpladsen i undersøgelsen er det klart, at disse standarder gør sig gældende på tværs af hele virksomheden”.

Ved modtagelsen af Car of the Year-prisen udtalte Chris Hayes, direktør for Lexus i Storbritannien: ”Denne ære vil være en kilde til stor stolthed og spænding for alle, der var involveret i skabelsen af LBX – lige fra chefingeniøren til de teams, der arbejder på produktionslinjen. Det belønner den enorme indsats, der er investeret i at lave en lille bil, der virkelig er premium på alle områder og et autentisk produkt fra Lexus”.

Hayes fortsatte: ”Der er ikke blevet gået på kompromis. LBX har al den håndværksmæssige luksus, høje kvalitet og den karakteristiske køreoplevelse, du finder i enhver bil, der bærer vores logo”.