1. Oplev Lexus
  2. ATP global aftale

ATP OG LEXUS INDGÅR STOR GLOBAL AFTALE

Det japanske livsstilsbrand, Lexus, har indgået en global aftale med den internationale, professionelle tennisserie, ATP. Aftalen gør, at Lexus fremover bliver officiel bilpartner og platinpartner for ATP Touren.

Partnerskabet mellem ATP og Lexus er flerårigt og medfører, at Lexus i forbindelse med store professionelle tennisturneringer på ATP Touren over hele verden vil fungere som officiel bilpartner og hjælpe med at transportere spillere, officials og VIP’s rundt. Det vil bl.a. ske ved turneringerne Cinch Championships, den aktuelle ATP 500-turnering i Queens Club i London, Eastbourne International og US Men's Clay Court Championships i Houston. ATP og Lexus vil arbejde sammen om at etablere yderligere partnerskaber med ATP-turneringer og spillere i løbet af nuværende sæson.

Højdepunktet i 2023 bliver dog uden tvivl Nitto ATP Finals fra 12. til 19. november i Torino i Italien. Det er sæsonafslutningen på ATP Touren, hvor kun de otte bedste kvalificerede singlespillere og double-par vil konkurrere om den prestigefyldte titel. Her leverer Lexus en flåde af elektrificerede modeller, herunder den helt nye fuldt elektriske Lexus RZ 450e, som skal transportere spillere, officials og andre gæster rundt under turneringen.

Lexus har en målsætning om at blive et fuldt elektrisk brand senest i 2030, hvilket falder helt i tråd med ATP Tourens klimaambitioner om at blive CO2-neutral inden 2040.

Hos både ATP og Lexus kommer fans og kunder i første række, og begge brands arbejder på at skabe mindeværdige oplevelser. Derfor er vi glade for at byde Lexus velkommen som ATP Tour Platinum Partner,” siger Massimo Calvelli, CEO hos ATP.

Lexus glæder sig ligeledes over den nye aftale.

Vi har hos Lexus en menneskecentreret tilgang i alt, hvad vi gør. Det gælder ikke kun for vores biler, men også for den klasseledende oplevelse, vi ønsker at give vores kunder. Vores mål er at skabe glæde hos vores kunder. Vi ser derfor et godt match med tennis på højeste niveau, hvor individuelle præstationer skaber ultimativ spænding. Vi er begejstrede for samarbejdet med ATP Touren og for at dele passionen bag tennis på topniveau med millioner af fans både i Europa og resten af verden,” lyder det fra Pascal Ruch, der er chef for Lexus i Europa.