1. Garanti & serviceydelser
  2. Garanti
 

GARANTI

Se mulighederne for garanti her.

FABRIKSGARANTI

 Lexus’ biler er kendt for deres høje kvalitet og driftssikkerhed. For at give dig maksimal tryghed er din Lexus dækket af vores fabriksgaranti.

Lexus’ fabriksgaranti hjælper dig altid godt på vej; uanset om du er på forretningsrejse eller weekendtur. Med dækning af mekaniske fejl de første 100.000 km og 5 års dækning af delene i hybridsystemet og hybridbatteriet, er du fuldt beskyttet af vores standardgaranti, så du trygt kan begive dig ud på vejene.

UDVIDET GARANTI

En udvidet garanti giver dig større tryghed. Når din standardgaranti udløber, kan du vælge en skræddersyet, udvidet garanti.

Lexus’ certificerede specialister sætter en ære i at holde din bil i bedst mulig stand til en så fordelagtig pris som muligt. Alle reparationer udføres af uddannede teknikere, som anvender specialfremstillet udstyr og originaldele.

Takket være vores omfattende udvalg af garantiordninger, kan du vælge den garanti, der passer bedst til dig. Lexus’ dækning af alt fra udstødning til batteri giver dig en ekstra tryghed samt friheden til at nyde din Lexus så længe som muligt.

LEXUS RELAX

Hos Lexus er vi stolte af vores biler. Vi ved, at de er produceret af dygtige håndværkere og er af ypperste kvalitet. Det gør, at vi kan tilbyde op til 10 år eller 160.000 km (alt efter, hvad der kommer først) serviceaktiveret garanti på alle biler. Vilkår & betingelser gælder.