1. Oplev Lexus
  2. Sikkerhed
  3. Pre collision system
 

PRE-COLLISION SYSTEM

MED FODGÆNGERGENKENDELSE, ACTIVE STEERING ASSIST OG FRONT LATERAL SIDE PRE-CRASH SYSTEM.

Til Lexus LS-modellen har vi forbedret vores Pre-Collision System med banebrydende teknologi. PCS inkluderer nu et Front Lateral Side Pre-Crash System som beskytter dig mod kollisioner med modkørende biler. PCS har også Active Steering Assist, der ændrer bilens retning, hvis en ulykke ikke kan undgås ved at bremse. Dine medtrafikanter er også bedre beskyttet end nogensinde takket være en avanceret Pedestrian Alert, som også registrerer fodgængere (selv i mørket) og cyklister.

PCS-sensorsystemet kombinerer en millimeterbølgeradar, nøje placeret radarer foran og bagpå, og et stereokamera, så du har det bedst mulige overblik over vejen. Hvis der registreres en bil i et område, hvor et sammenstød er sandsynlig, advares du med lydsignaler og visuelletegn, inden bremserne aktiveres, hvis det bliver nødvendigt.

I tilfælde af at det ikke er nok at bremse, foretager Active Steering Assist en undvigemanøvre og bremser samtidig automatisk. Systemet kan genkende visse objekter i trafikken, fx fodgængere og autoværn, så bilen kan bringes til standsning så sikkert som muligt.

Når der er en fodgænger foran bilen, benytter PCS helt ny teknologi til at vise fodgængerens position ved hjælp af en animation på head-up-displayet. Animationen viser bilens bane i forhold til fodgængeren og risikoen for en kollision. Det giver dig en intuitiv forståelse af vejen foran dig, så du kan undvige.

Ansvarsfraskrivelse: Anvend aldrig Lexus Safety System i stedet for at køre selv. Læs instruktionerne inden du anvender systemet. Føreren har altid ansvaret for at køre sikkert.