1. Oplev Lexus
 2. Design

DESIGN

Hos Lexus er vores design modigt, unikt og udfordrende. Vi udforsker hele tiden nye udtryk og forfølger nye idéer.

MODIGE VALG

Lexus' design bygger på mod og tillid. Villigheden til at stille krav og skille sig ud, fordi modige designløsninger skaber utrolige oplevelser. De unikke og modige valg opstår ikke ud ad det velkendte, men når modsætninger mødes. Det er i paradokserne, at nyskabende ideer opstår. 

 • SPINDELGITTER

  Spindelgitteret er et af de klassiske kendetegn ved en Lexus. Et dristigt udtryk, der ikke er til at overse. Ikonografien består, men udvikles over tid og på tværs af modeller.

 • L-FORMEDE LYGTER

  De L-formede lygter i kombination med spindelgitteret skaber et stærkt og karakteristisk udtryk. Lexus' modeller udvikles kontinuerligt, og de L-formede lygter er et resultat af den seneste teknologiske og stilmæssige udvikling. 

 • KARAKTERISTISK PROFIL

  Alle Lexus-modeller kan kendetegnes ved den karakteristiske profil. Profilen er strømlinet for at fremhæve den sofistikerede aerodynamik og har dybe linjer, som afspejler det første bogstav af vores navn. Design, håndværk, ingeniørarbejde og performance smelter sammen for at skabe den perfekte Lexus.

I Lexus' ånd

Tre kerneværdier inspirerer og gennemsyrer al design hos Lexus. 

Forudse behov

I tråd med det gamle, japanske koncept ’Omotenashi’, som i høj grad handler om gæstfrihed, gør vi mere end bare at efterleve førernes behov og ønsker. Vi forudser dem, og derfor er du altid sikret en fantastisk køreoplevelse – hver gang du sætter dig bag rattet i en Lexus.

STILREN ENKELHED

Uanset hvad vi skaber, skal det være en fornøjelse at se og røre ved. Overflødig kompleksitet skæres fra, så intet kommer i vejen for en køreoplevelse, som vækker sanserne.

BETAGENDE BLIKFANG

Alle vores biler skiller sig ud og skaber blikfang. De vækker en nysgerrighed hos beskueren. Jo mere du kigger, desto mere drages du. Vores designere kalder det ’visuelle rejser’.

ET GLOBALT PERSPEKTIV

Forskellige perspektiver, mangfoldige kulturer og lokale indspark skaber Lexus’ design. Vi er stolte af vores tre designcentre, som er lokaliseret i Japan, Frankrig og USA. Der arbejdes i designcentrene sammen på tværs af landegrænser, hvilket giver anledning til nytænkende ideer og eksperimenterer i det uendelige. Det er her, det ikoniske Lexus design skabes. 

 • Hvad har RX, LC og LS til fælles? De er alle designet og skabt i Lexus Aichi Prefecture Design Studio. Designstudiet er indrettet til at rumme alle aspekter af designprocessen – fra grove skitser til 3D-renderinger og til næsten færdige prototyper.

  På øverste etage finder du en unik testhal skabt til Lexus. Takket være et tag, der kan løftes af, kan nye modeller ses og opleves i fuldt dagslys. På tredje sal finder du en virtuel reality-kabine og i stueetagen ligger fotostudiet. 

 • Lexus’ dedikerede europæiske designcenter ligger i Sophia Antipolis. Med Middelhavets bølger foran, de franske alper bagved og Cannes kun en kort køretur væk, ligger centeret i det perfekte landskab, der kun kan inspirere til skabelsen af innovativt design.

  Lexus’ europæiske designteam bor i ED2 - European Design Development - et 6.000 m2 stort hus. Designerne og modelskaberne arbejder sammen med Aichi Prefecture Design Studio i Japan. Her bliver nogle af verdens unikke konceptbiler til virkelighed.  Den innovative LF-SA bliv for eksempel udarbejdet her. 

 • Den californiske forpost for Lexus’ globale designoperation hedder CALTY Design Research. Og navnet er ikke tilfældigt. Som CALTYs præsident, Kevin Hunter, siger: "Vi er ikke bare et styling-studie. Vi laver også en hel del forskning, og vi er stolte af det. Derfor er ordet Research stadig en del af studiets navn.”

  Designstudiet i Newport Beach er et væksthus for Lexus’ kreativitet. Teamet fra Newport Beach skabte LC 500 og RX – to af Lexus’ mest banebrydende bilmodeller.

FREMTIDIGE VISIONER

Dristig, modig og konceptuel tænkning er drivkraften bag Lexus’ design. Oplev nogle af de projekter, der har kastet os ud i fremtiden - hver og en med sin egen uforudsigelige energi. Vi gør det umulige muligt.


 • F SPORT

  F SPORT-modellerne har et muskuløst, ydre design, sportsfokuserede kabiner og eksklusive, fintindstillede køreegenskaber. Alt for at give dig dén ekstra spænding.


 • KONCEPTBILER

  Vores dristige konceptbiler er vores drivkraft. De skubber os ud i en fremtid fyldt med uforudsigelighed, og gør det umulige muligt.


 • SPORT YACHT

  Som en engageret Master Driver kører Lexus' CEO Akio Toyoda ikke kun biler. Han er en eventyrer og afprøver alle transportformer inden for rækkevidde - og yachter er ingen undtagelse. Han vidste, at en performance-yacht kunne blive en spændende og luksuriøs tilføjelse til Lexus-livsstilen. Og med Lexus Sport Yacht blev det en realitet. 


 • EUROPAS BEDSTE LUFTHAVNSLOUNGE

  THE LOFT, skabt i samarbejde mellem Brussels Airlines og Lexus, findes i Bruxelles lufthavn. Loungen blev udnævnt til 'Europas bedste lufthavnslounge' af World Travel Awards. THE LOFT er et unikt loungekoncept med fokus på komfort, teknologi, design og en kombination af den særlige belgiske livsindstilling ‘Belgitude’ og japansk gæstfrihed.