1. Oplev Lexus
  2. Design

Design

Modig. Unik. Provokerende. Vores design er genkendeligt og vil altid inspirere idéer, der afprøver nye grænser.

FRA MODIGE IDÉER TIL DISTINKTIVT DESIGN

Alt hvad vi skaber kan spores tilbage til en modig ide. Vi søger inspiration i alt. Det giver os nemlig muligheden for at tænke anderledes og fostre ny kreativitet.

PROVOKATIVE PERSPEKTIVER

Vi designer for at provokere med mod, styrke og sikkerhed. Vi går ikke blandt andre, men udforsker nye koncepter, nye resultater og nye måder at udtrykke os selv på.

FREMTIDIGE VISIONER

Vores designfilosofi bringer os langt ud i fremtiden. Den inspirerer banebrydende konceptbiler... Ja, selv yachte og hoverboards - fremtidens skatebords.

SIGNATURE STYLING

Vores tilgang til design defineres af designsproget L-Finesse. Det betyder, at vi leverer det sidste nye inden for design og teknologi, og vi stræber efter præcision i alt, vi kreerer.

01

Forudse behov

På linje med konceptet Omotenashi, som betyder gæstfrihed i den japanske ånd, gør vi mere end bare at efterleve førernes behov og ønsker. Vi forudser dem, og derfor kan vi give dig en fantastisk køreoplevelse - hver gang.
02

Stilren enkelthed

Uanset hvad vi skaber, skal det være en fornøjelse at se og røre ved. Overflødig kompleksitet skæres fra, så intet kommer i vejen for en køreoplevelse, som vækker sanserne.
03

Fængslende elegance

Alle vores biler skiller sig ud og skaber blikfang. De vækker en nysgerrighed hos beskueren. Jo mere du kigger, desto mere drages du. Det er, hvad vores designere kalder ’visuelle rejser’.

SPINDELGITTER

Spindelgitteret er et af de klassiske kendetegn ved en Lexus. Et dristigt udtryk, der ikke er til at overse. Ikonografien består, men udvikles over tid og på tværs af modeller.

L-FORMEDE FORLYGTER

De L-formede lygter i kombination med spindelgitteret skaber et stærkt udtryk. Vores navn er fremtrædende både foran og bag på hver model. Vi udvikler Lexus kontinuerligt, og lygterne er et resultat af den seneste teknologiske og stilmæssige udvikling.

KARAKTERISTISK PROFIL

En Lexus har en karakteristisk profil. Den er strømlinet for at fremhæve den sofistikerede aerodynamik og har dybe linjer, som afspejler det første bogstav i navnet. Design, håndværk, ingeniørkunst og ydeevne smelter sammen for at skabe den perfekte Lexus.

FREMTIDIGE VISIONER

Dristig, modig og konceptuel tænkning er drivkraften bag Lexus’ design. Oplev nogle af de projekter, der har kastet os ud i fremtiden, hver og en med sin egen uforudsigelige energi. Vi gør det umulige, muligt.

SPORT YACHT

Som en engageret Master Driver kører Akio Toyoda ikke kun biler. Han er en eventyrer og finder alle transportformer inden for rækkevidde - og yachter er ingen undtagelse. Han er inspireret af ydeevnen, de fineste modeller byder på.

Han vidste, at en performance-yacht kunne blive en spændende og luksuriøs tilføjelse til Lexus livsstilen. Og med Lexus Sport Yacht blev det en realitet. 

SLIDE

Mød SLIDE hoverboard - en ny form for bevægelse. Den futuristiske opgradering af skateboardet er udarbejdet af mesterdesignere. For at kunne skabe SLIDE blev vores centrale teknologier genudviklet og ægte teknologisk innovation tog fat.

Vores misioin var at samle stærkt, elektromagnetisk maglev-teknologi til et slankt, stømlinet bræt. Det betød, at vi skulle finde den rette kombination af superafleder, magneter og flydende nitrogen. Teamet udfordrede teknologiens muligheder og potentiale i hvert trin af processen.

 

KONCEPTBILER

Vores dristige konceptbiler er vores drivkraft. De skubber os ud i en fremtid fyldt med uforudsigelighed, og gør det umulige, muligt.