1. Oplev Lexus
 2. Design

DESIGN

Hos Lexus er vores design modigt, unikt og udfordrende. Vi udforsker hele tiden nye udtryk og forfølger nye idéer. Vi stræber efter at være visionære og udnytte det sidste nye indenfor både design og teknologi.

MODIGE VALG

Lexus' design bygger på mod og tillid. Villigheden til at stille krav og skille sig ud, fordi modige designløsninger skaber utrolige oplevelser. Det, som bevæger os, stammer ikke fra det velkendte men af modsætninger. Når paradokser omfavnes, opstår nyskabende idéer.

SPINDELGITTER

Spindelgitteret er et af de klassiske kendetegn ved en Lexus. Et dristigt udtryk, der ikke er til at overse. Ikonografien består, men udvikles over tid og på tværs af modeller.

L-FORMEDE LYGTER

De L-formede lygter i kombination med spindelgitteret skaber et stærkt udtryk. Vores navn er fremtrædende både foran og bag på hver model. Vi udvikler Lexus kontinuerligt, og lygterne er et resultat af den seneste teknologiske og stilmæssige udvikling.

KARAKTERISTISK PROFIL

En Lexus har en karakteristisk profil. Den er strømlinet for at fremhæve den sofistikerede aerodynamik og har dybe linjer, som afspejler det første bogstav i navnet. Design, håndværk, ingeniørkunst og ydeevne smelter sammen for at skabe den perfekte Lexus.

 • Forudse behov

  På linje med konceptet Omotenashi, som betyder gæstfrihed i den japanske ånd, gør vi mere end bare at efterleve førernes behov og ønsker. Vi forudser dem, og derfor kan vi give dig en fantastisk køreoplevelse – hver gang.
 • Stilren enkelhed

  Uanset hvad vi skaber, skal det være en fornøjelse at se og røre ved. Overflødig kompleksitet skæres fra, så intet kommer i vejen for en køreoplevelse, som vækker sanserne.
 • Betagende blikfang

  Alle vores biler skiller sig ud og skaber blikfang. De vækker en nysgerrighed hos beskueren. Jo mere du kigger, desto mere drages du. Det er, hvad vores designere kalder ’visuelle rejser’.

ET GLOBALT PERSPEKTIV

Forskellige perspektiver, mangfoldige kulturer og lokale indspark skaber Lexus’ design. Vi er stolte af vores tre designcentre, som er lokaliseret i Japan, Frankrig og USA. De arbejder sammen på tværs af grænser men også individuelt. De tænker altid nyt og eksperimenterer i det uendelige. Det er her det ikoniske design til Lexus’ biler bliver til.

 • Hvad har RX, LC og LS til fælles? De er alle designet og skabt i Lexus Aichi Prefecture Design Studio. Designstudiet er indrettet til at rumme alle aspekter af designprocessen – fra grove skitser til 3D-renderinger og til næsten færdige prototyper.

  På øverste etage finder du en unik test-hal skabt til Lexus. Takket være et tag, der kan løftes af, kan nye modeller ses og opleves i fuldt dagslys. På tredje sal finder du en virtuel reality-kabine og i stueetagen ligger fotostudiet. Og det er i dette designstudie, at Lexus’ legendariske biler skabes.

 • Lexus’ dedikerede europæiske designcenter ligger i Sophia Antipolis, kun et stenkast fra Middelhavets azurblå skær. Med alperne i sigte og Nice og Cannes kun en kort køretur væk, er det et perfekt landskab til at finde inspiration til skabelsen af innovativt design.

  Lexus’ Europæiske designteam bor i ED2 - European Design Development - et 6.000 m2 stort hus. Designerne og modelskaberne arbejder sammen med Aichi Prefecture Design Studio i Japan. Her bliver nogle af verdens unikke konceptbiler til virkelighed. Eksempelvis som den innovative LF-SA, som blev udarbejdet af holdet til 2015 Geneva Motor Show.

 • Den californiske forpost for Lexus’ globale designoperation hedder CALTY Design Research. Og navnet betyder noget. Som CALTYs præsident, Kevin Hunter, siger: "Vi er ikke bare et styling-studie. Vi laver også en hel del forskning, og vi er stolte af det. Derfor er ordet Research stadig en del af studiets navn.”

  Designstudiet i Newport Beach er et væksthus for Lexus’ kreativitet. Teamet fra Newport Beach skabte LC 500 og RX – to af Lexus’ mest banebrydende bilmodeller.

FREMTIDIGE VISIONER

Dristig, modig og konceptuel tænkning er drivkraften bag Lexus’ design. Oplev nogle af de projekter, der har kastet os ud i fremtiden hver og en med sin egen uforudsigelige energi. Vi gør det umulige muligt.

SPORT YACHT

Som en engageret master driver kører Lexus' CEO Akio Toyoda ikke kun biler. Han er en eventyrer og finder alle transportformer inden for rækkevidde - og yachter er ingen undtagelse. Han er inspireret af ydeevnen, de fineste modeller byder på.

Han vidste, at en performance-yacht kunne blive en spændende og luksuriøs tilføjelse til Lexus livsstilen. Og med Lexus Sport Yacht blev det en realitet. 

F SPORT

F SPORT-modellerne har et muskuløst, ydre design, sportsfokuserede kabiner og eksklusive, fintindstillede køreegenskaber. Alt for at give dig dén ekstra spænding.

KONCEPTBILER

Vores dristige konceptbiler er vores drivkraft. De skubber os ud i en fremtid fyldt med uforudsigelighed, og gør det umulige muligt.

SLIDE

Mød SLIDE hoverboard - en ny form for bevægelse. Den futuristiske opgradering af skateboardet er udarbejdet af mesterdesignere. For at kunne skabe SLIDE blev vores centrale teknologier genudviklet og ægte, teknologisk innovation tog fat.

Vores misision var at samle stærkt, elektromagnetisk maglev-teknologi til et slankt, stømlinet bræt. Det betød, at vi skulle finde den rette kombination af superafleder, magneter og flydende nitrogen. Teamet udfordrede teknologiens muligheder og potentiale i hvert trin af processen.

 

EUROPAS BEDSTE LUFTHAVNSLOUNGE

THE LOFT by Brussels Airlines og Lexus i Bruxelles lufthavn blev udnævt til 'Europas bedste lufthavnslounge' af World Travel Awards. THE LOFT by Brussels Airlines og Lexus er et unikt loungekoncept med fokus på komfort, teknologi, design og en kombination af den særlige belgiske livsindstilling ‘Belgitude’ og japansk gæstfrihed.