1. Oplev Lexus
 2. Teknologi
 3. F-sport
 

F SPORT

F SPORT er et udtryk for, hvor passionerede vi er omkring vores bilers ydeevne. Giv din bil et mere sporty look med F SPORT, hvor både indvendigt og udvendigt design opgraderes og bilen byder på optimeret affjedringsjustering.

F SPORT interiør


 • ENESTÅENDE SÆDER
   
  F SPORTs sædedesign støtter dig fra hofte til skulder ved sving og har en detaljeret profil samt forbedret pasform. De smukke sømdetaljer er håndsyet af vores Takumimestre.
 •  
  SPORTSRAT & PEDALER
   

  Det ergonomisk korrekte sportsrat er smukt udformet i perforeret læder, og aluminiumspedalerne afspejler F SPORTs inspiration fra motorsportsverdenen*.

   

 •  
  SPORTSINSPIRERET DISPLAY
   
  Det dynamiske design på instrumentbrættet i F SPORT giver dig alle de oplysninger, du har brug for, så du kan følge med i, hvordan du kører. Når tilsluttet til Drive Mode Select varierer instrumentbrættet efter din kørestilsindstilling*.

F SPORT eksteriør


 • EKSKLUSIVE HJUL & TUNET AFFJEDRING
   
  Letmetalhjulet er udstyret med lavprofildæk for et sublimt svinggreb. Både det forreste og bagerste hjulophæng er indstillet til at forbedre køreegenskaberne og komforten.
 •  
  EKSKLUSIV KOFANGER & KØLERGITTER
   
  Med sit karakteristiske bikubemønstrede kølergitter og den unikke kofanger, er fronten på F SPORT et modigt og selvsikkert design-statement. Dette komplementeres af en integreret spoiler og suppleres med to separate, ydre mesh-gitre.

Modeller med F SPORT

*Bemærk: Tilgængeligt på udvalgte modeller.