1. Oplev Lexus
  2. Teknologi
  3. F-sport
 

F SPORT

F Sport er et udtryk for, hvor passionerede vi er omkring vores bilers ydeevne.

F SPORT DESIGN

Tag din yndlingsmodel og giv den en mere sporty kant. Med F SPORT får du et opgraderet design både indvendigt og udvendigt samtidig med optimeret affjedringsjustering.

EKSKLUSIVE HJUL OG TUNET AFFJEDRING

Letmetalhjulet er udstyret med lavprofildæk for et sublimt svinggreb. Både det forreste og bagerste hjulophæng er indstillet til at forbedre køreegenskaberne og komforten.

EKSKLUSIV KOFANGER OG KØLERGITTER


Med sit karakteristiske bikubemønstrede kølergitter og den unikke kofanger, er fronten på F SPORT et modigt og selvsikkert design-statement. Dette komplementeres af en integreret spoiler og suppleres med to separate, ydre mesh-gitre.

ENESTÅENDE SÆDER

F SPORTs sædedesign støtter dig fra hofte til skulder ved sving og har en detaljeret profil samt forbedret pasform. De smukke sømdetaljer er håndsyet af vores Takumimestre.

 

SPORTSINSPIRERET DISPLAY

Det dynamiske design på instrumentbrættet i F SPORT giver dig alle de oplysninger, du har brug for, så du kan følge med i, hvordan du kører. Når tilsluttet til Drive Mode Select varierer instrumentbrættet efter din kørestilsindstilling.

Bemærk: Tilgængeligt ved udvalgte Lexus-modeller.

SPORTSRAT OG PEDALER

Det ergonomisk korrekte sportsrat er smukt udformet i perforeret læder, og aluminiumspedalerne afspejler F SPORTs inspiration fra motorsportsverdenen.

Bemærk: Tilgængeligt på udvalgte modeller.

 

VÆLG DIN F SPORT