1. Oplev Lexus
  2. Performance
  3. GT World Challenge Europe
 

MOTORSPORT

For andet år i træk samarbejder det Toulouse-baserede Tech1 Racing-team med Lexus om at deltage i GT World Challenge Europe. Kom endelig i gang efter COVID-19, følg holdets sejrer denne sæson, da de sigter mod at vinde Silver Cup i GT3.

FRANSK TALENT

En trio af unge franske racerkørere er blevet sat bag rattet i år. Aurélien Panis og Thomas Neubauer deltager i Sprint Championship, hvor Timothé Buret fuldender Endurances line-up. På trods af en gennemsnitsalder på 23 år har teamet tidligere arbejdet tæt sammen med andre, store racerkørere.

Ved at bekræfte Aurélien Panis som officiel chauffør, baner Lexus vejen for, at unge mennesker repræsenterer mærket i GT. Aurélien er en talentfuld og stabil kører, som har meget erfaring i single-seater racing og har vist stort talent i de seneste forskellige mesterskaber.

Timothé Buret har tilegnet sig solid erfaring ved at deltage i ELMS og 24 Hours of Le Mans med holdet. Sidste år var han en del af amatør-line uppet til Total 24 Hours of Spa i GT3 med Lexus.

Thomas Neubauer er en kører fuld af energi og entusiasme og han er sulten efter at vinde. Han er den eneste i trioen, der har deltaget i en hel sæson i GT3.

KLAR TIL START 

"Jeg er meget glad og stolt over at tilslutte mig Lexus i GT World Challenge Europe med status som officiel kører," siger Aurélien Panis. “Det er også en sand fornøjelse at være tilbage med Tech1 Racing-teamet med hvem jeg fik min Formel Renault 3.5-debut og havde chancen for at deltage i et par løb sidste år i Blancpain Sprint med Lexus”, fortsætter han.

"Vi er meget glade for at arbejde med Lexus igen," siger Sarah Abadie, Team-Manager Tech1. "Vi vil gerne takke Lexus meget for at have tillid til os til at fortsætte vores samarbejde med RC F GT3. Lexus har støttet vores idé om at skabe et program med unge kørere, hvilket er absolut fantastisk. Det er vores ansvar at tage udfordringen op, vinde Silver Cups i GT World Challenge Europe og sætte Lexus på dagordenen.”

"Lexus Europe ser frem til den nye sæson med Tech1 Racing og Olivier Panis i World Challenge Europe Championship," siger Olivier Naus - Manager Brand, Events & Motorsport Lexus Europe. "Vi kan ikke vente med at se bilen på sporet!