1. Oplev Lexus
  2. Sikkerhed
  3. Adaptive high beam system
 

ADAPTIVE HIGH-BEAM SYSTEM

EXCEPTIONEL SYNLIGHED

Adaptive High-Beam er en videreudvikling af Automatic High Beam. Systemet registrerer objekter foran din bil og reagerer på dem. Dermed får du et godt overblik over dine omgivelser og andre bilister. Et system, som sætter helt nye sikre standarder for kørsel om natten.

ADAPTIVE HIGH-BEAM

Adaptive High-Beam tænder og slukker automatisk individuelle LED-chips i hver forlygte. Dette sikrer en intelligent og præcis styring af lysets fordeling. Systemet har et kamera placeret oven på bilen, som registrerer lys fra forankørende og sikrer, at vejen foran dig er godt oplyst. Samtidig undgår du at blænde foran- og modkørende.

Vejen bliver automatisk maksimalt og optimalt oplyst, når det er mørkt, og du kan derved koncentrere dig om din kørsel. 

TWO STAGE ADAPTIVE HIGH-BEAM

Two-Stage Adaptive High-Beam System er en videreudvikling af vores Adaptive High Beam System. Du får hermed endnu bedre kontrol over bilens fjernlys. De 24 individuelle LED-chips i forlygterne tændes og slukkes automatisk og styrer det oplyste område med stor præcision. Lyset kan dæmpes rundt om en forankørende bil, samtidig med at alle vejskilte tydeligt lyses op.
Ansvarsfraskrivelse: Anvend aldrig Lexus Safety System i stedet for at køre selv. Læs instruktionerne inden du anvender systemet. Føreren har altid ansvaret for at køre sikkert.