1. Oplev Lexus
  2. Teknologi
  3. Hybridteknologi

HYBRIDTEKNOLOGI

Bliv klogere på vores arbejde med hybridteknologi.

FØRENDE HYBRIDTEKNOLOGI

Lexus' hybridteknologi er verdensførende. Vi var de første til at lancere hybridbiler, og lige siden har vi arbejdet hårdt på at perfektionere vores tilgang for konstant at kunne levere den bedste teknolog til den nuværende million bilister på verdensplan, og den million, der kommer.

MULTI-STAGE HYBRID

Vi flytter konstant grænserne for hybrid-ydeevne og overgår alle forventninger. I LC500 har vi tilføjet en automatisk 4-trins gearkasse i tillæg til den eksisterende CVT (trinløst variabel transmission) med 10 simulerede gear. Føreren af bilen kan skifte mellem disse dynamiske hastigheder ved hjælp af gearskift på rattet.

Resultatet? En forbedret og mere sporty køreoplevelse. Dynamisk, hurtigt og forbundet – dette er det mest responsive og præstationskompetente system nogensinde. Multi Stage Hybrid sætter niveauet for fremtiden. 

AUTOMATISK HYBRIDVALG

Lexus Hybrid overvåger din kørsel og justerer ubemærket kombinationen af el og benzin, så du altid kører så optimalt som muligt. Hvis du ønsker det, kan du også selv vælge din kørsel: elektrisk, kombineret eller benzin.

Ved opstart, acceleration, under kørslen og ved deceleration, under hele din tur eller blot en del af den. Du og din bil arbejder sammen om at reducere emission og øge ydeevnen.

I normal-tilstand er du sikret den perfekte balance mellem brændstofeffektivitet og ydeevne. I sport-tilstand opnår du en hurtigere og mere dynamisk respons, som giver en bedre styringsfølelse. I ECO-tilstand tilpasses indstillingerne for speeder, motorkraft og klima, der skaber en øget brændstofeffektivitet.