1. Oplev Lexus
 2. Teknologi
 3. Hybridteknologi
 

HYBRIDTEKNOLOGI

Bliv klogere på vores arbejde med hybridteknologi.

FØRENDE HYBRIDTEKNOLOGI

Lexus' hybridteknologi er verdensførende. Vi var de første til at lancere hybridbiler, og lige siden har vi arbejdet hårdt på at perfektionere vores tilgang for konstant at kunne levere den bedste teknologi til nuværende og fremtidige bilister. 


 • MULTI-STAGE HYBRID

  Vi flytter konstant grænserne for hybridydeevne. I LS 500h har vi tilføjet en automatisk 4-trins gearkasse i tillæg til den eksisterende CVT (trinløst variabel transmission) med 10 simulerede gear. Føreren af bilen kan skifte mellem disse dynamiske hastigheder ved hjælp af gearskift på rattet.

  Resultatet er en forbedret og mere sporty køreoplevelse. Dynamisk, hurtigt og forbundet – dette er det mest responsive og præstationskompetente system, vi har fremvist til dato. Multi-Stage Hybrid sætter niveauet for fremtiden. 


 • AUTOMATISK HYBRIDVALG

  Lexus Hybrid overvåger din kørsel og justerer ubemærket kombinationen af el og benzin, så du altid kører så optimalt som muligt. Hvis du ønsker det, kan du også selv bestemme om du vil køre elektrisk, kombineret eller benzin.

  Du og din bil arbejder sammen om at reducere emission og øge ydeevnen – ved opstart, acceleration, under kørslen og ved deceleration, under hele din tur eller blot en del af den. 


 • SELVOPLADENDE HYBRID

  Med den selvopladende funktion behøver du ikke længere vente på at lade din hybridbil fuldt op, før du skal videre til din ønskede destination. 


 • PLUG-IN HYBRID

  Med en plug-in hybrid får du det bedste fra begge verdener. Modellen er et fremragende valg til dig, der endnu ikke er klar til at vælge fuld elbil.