1. Oplev Lexus
  2. Flere oplevelser
  3. Banebrydende teknologi
 

BANEBRYDENDE TEKNOLOGI

Med nye teknologiske specifikationer og innovation er vores mission at give dig køreglæde, du aldrig har oplevet før.

TRANSFORMERET KØREOPLEVELSE

Den seneste innovation inden for teknologi har ændret, hvad det vil sige at være bilist og passager. Vi udforsker de muligheder, der udspringer fra idéerne. Vores konceptbiler er et eksempel på denne visionære tankegang.

BANEBRYDENDE INNOVATION

Vores konceptbiler gør brug af og skaber idéer for fremtidens teknologi. LF-FC, UX Concept og Kinetic Seat Concept er fremtidige koncepter, men de skubber grænser i vores udviklingscentre, hvor vi tester nye idéer og skaber et rum for opfindsomhed til at lave store teknologiske spring.

GENOPFUNDNE SÆDER

Lexus løftede sløret for det banebrydende Lexus Kinetic Seat Concept på 2016 Paris Motor Show. Vi genopfandt ideen om, hvad et sæde er, og udviklede en innovativ vævet konstruktion, der forbedrer komforten.

Fibrene i sædet stabiliserer dine bevægelser både for sikkerhed og støtte. Så når du sætter dig, kan du slappe af både i krop og sind.

LS' INNOVATIVE FUNKTIONER

Lexus LS tager sikkerhedsteknologi til nye højder. Skabt ud fra Lexus Safety System+ er der her blevet tilføjet avancerede funktioner og skabt enestående støtte til dig som fører. LS' nye aktive sikkerhedssystemer hjælper med at forhindre ulykker på en innovativ måde, bl.a. med Pedestrian Alert og Active Steering Assist, der intuitivt og intelligent hjælper dig med at overskue trafikken og komme sikkert frem.