1. Oplev Lexus
  2. Flere oplevelser
  3. Premium-specifikationer
 

PREMIUM-SPECIFIKATION

Hver eneste bil fra Lexus er udstyret med den nyeste teknologi og implementeret med enestående sans for kvalitet. Vi stræber efter at forbedre alle aspekter af køreoplevelsen.

FREMRAGENDE TEKNOLOGI SOM STANDARD

Den seneste og mest avancerede innovation er tilgængelig på tværs af vores modeludbud. Altid eksekveret i højeste kvalitet, får du den ultimative køreoplevelse. Teknologi og luksus går hånd i hånd, i alt hvad vi skaber – fra overdådigt interiør til intelligente og intuitive sikkerhedssystemer som LSS+.

ATTRAKTIVE TILVALG

Mange af vores mest avancerede funktioner er standard, men du kan også tilvælge det sidste nye inden for underholdning, klimaanlæg og sikkerhedssystemer. Resultatet? En førsteklasses oplevelse hver gang du sætter dig bag rattet.

Når du kører, har du alt under kontrol. Med et enkelt tryk på instrumentbrættet kan du ændre og optimere dine omgivelser efter dine behov.

AKUSTISK PERFEKTION

Vi samarbejder med lydspecialisterne Mark Levinson® om at udvikle unikke lydoplevelser som sætter helt nye standarder for lyd i bilen.

Mark Levinson® er dybt involveret i hele processen. De er med når vi udtænker og udvikler et nyt bilkoncept, så de kan sørge for at bilens interiør bliver kalibreret til at levere den bedst mulige akustik. Højttalerplacering og -kalibrering er tilpasset hver enkelte models kabine.

FULDKOMMEN KLARHED

Lexus og Mark Levinson® samarbejder om at opnå akustisk perfektion. Vi sætter en ære i at levere god lyd og har derfor arbejdet på en teknologi, som forbedrer digitale lydfiler.

Harman Clari-Fi®-systemets algoritmer analyserer lydsignaler i realtid og erstatter manglende nuancer på digitale spor for at sikre en fantastisk lydoplevelse. Når du har hørt hvad Lexus har at byde på, vil du næppe acceptere noget andet.

OPTIMERET ATMOSFÆRE

Selv om atmosfæren i din bil er usynlig, er den ikke uden betydning. For os betyder den faktisk så meget at vi har inkorporeret den prisbelønnede Nanoe®-teknologi, som overvåger og justerer luftkvaliteten i kabinen på mikroniveau. Det er innovation, der går et skridt længere end et traditionelt klimaanlæg og sikrer den bedst mulige komfort til enhver tid.

VÆR FRISK NÅR DU KOMMER FREM

Den sofistikerede Nanoe® teknologi, som vi har taget til os, renser ikke bare luften. Den sørger også for optimal luftfugtighed i kabinen.

I modsætning til andre systemer, som kan tørre huden ud og give tørre øjne, sørger Nanoe® for optimale forhold i kabinen, så du altid føler dig frisk når du kommer frem.

ACTIVE SAFETY

Forestil dig at din bil havde sanser – ligesom dine, bare skarpere. Det har vores LSS+ Safety System til virkelighed. En bred vifte af funktioner gør systemet i stand til intuitivt og intelligent at højne din opfattelsesevne så du kan slappe af og føle dig tryg når du kører. I vores nye LS-model flytter teknologien grænser og definerer fremtiden for Lexus’ innovative sikkerhedsløsninger.

INTELLIGENT FØRERSTØTTE

Mange af vores mest avancerede funktioner er standard, men du kan også tilvælge det sidste nye inden for underholdning, klimaanlæg og sikkerhedssystemer. Resultatet? En førsteklasses oplevelse hver gang du sætter dig bag rattet.

Men, det er dig der har kontrollen. Vores sikkerhedssystemer træder til og tilbyder hjælp, når der er brug for dem. Resten af tiden er de diskrete men opmærksomme, og arbejder utrætteligt i baggrunden for at værne om din sikkerhed og øge din selvtillid som fører.

TEKNOLOGISKE HØJDEPUNKTER

Alle Lexus modeller er udstyret med den mest avancerede teknologi. Uanset hvilken bil du vælger, får du innovative funktioner som alle har til formål at give dig den mest komfortable, opløftende og sikre køreoplevelse. Mange af løsningerne er med som standard, men der er endnu flere tilvalg som giver dig rig mulighed for personlig tilpasning. Din helt egen specifikation ligger bare og venter på at blive til virkelighed.