1. Garanti & serviceydelser
  2. Lexus Connected
 LEXUS CONNECTED

BLUETOOTH®

Tilslut en smartphone til din Lexus og få mere ud af din køreoplevelse med Bluetooth®-teknologi.

TILSLUT DIN TELEFON VIA BLUETOOTH®

Ved at parre en enhed med din bil kan du få adgang til mange af din telefons funktioner i multimediedisplayet. Eksempelvis kan du benytte dig af håndfrie opkald, så du ikke skal stoppe bilen for at tale i telefon.

SPØRGSMÅL OM BLUETOOTH

Hvis du har spørgsmål om din bils Bluetooth-teknologi, kan du læse vores svar på ofte stillede spørgsmål herunder eller kontakte Lexus.

Bluetooth er trådløs overførsel af data over korte afstande. Teknologien benytter specifikke radiofrekvenser til at overføre data via et kortdistancenetværk. En Bluetooth-forbindelse er en sikker måde at udveklse data på og findes i alt fra mobiltelefoner til digitalkameraer.

1. Start med at aktivere Bluetooth på din mobilenhed.

2. Sæt dig ind i din Lexus uden at have fødderne på pedalerne og med gearstangen i ’PARK’. Tryk nu på ’POWER’ én gang for at tænde for lyd- og mediesystemet.

3. Når systemet er aktivt, skal du trykke på knappen ’MENU’ i midterkonsollen for at åbne menuen.

4. Brug Remote Touch-betjeningen, vælg ‘SETUP’ > ‘BLUETOOTH’ > ‘ADD DEVICE’, og vælg din enhed på listen.

5. På din enhed skal du følge instruktionerne på skærmen for at parre din enhed med din bil. Du kan blive bedt om at indtaste en kode for at bekræfte din telefons identitet.

6. Når din enhed er registreret, kan du gå tilbage til konfigurationsmenuen ‘BLUETOOTH’ og vælge at tilslutte den som telefon, medieafspiller eller begge dele.

7. Når din enhed er blevet parret med Lexus NX, genkendes den automatisk af bilen. Du skal bare aktivere Bluetooth på din enhed for at oprette forbindelse.

8. Med en tilsluttet smartphone kan du enkelt og sikkert foretage opkald, og du kan streame lydindhold fra en telefon eller tablet ved at gå ind i menuen ’AUDIO’ i bilens multimediesystem.

Hvis du har problemer med at tilslutte din enhed, kan du undersøge følgende muligheder, inden du kontakter din Lexus-forhandler for at få hjælp.

1. Kontroller at din telefon er kompatibel med Lexus Bluetooth ved hjælp af den metode, der står i afsnittet "Hvordan tilslutter jeg bluetooth i min bil?"

2. Kontroller at telefonen eller bilen ikke finder en anden enhed. Vælg ’Settings’ > ’Bluetooth’ > ’Add phone’ for at sikre, at din bil genkender de specifikke enheder, du har tillid til.

3. Fjern en af enhederne midlertidigt, hvis den ikke kan finde begge enheder.