1. Biler
 2. ES
 • De angivne værdier er udelukkende til brug for sammenligning; sammenlign kun brændstofforbrugstal og CO₂-udslip med modeller der er testede ved samme tekniske forhold. Værdierne er fremkommet under test og kan afvige fra dagligdags kørsel afhængig af kørselsmønster og kørestil. Forbrugstal er beregnet efter WLTP-metoden (Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure).

   

  Specifikationer og priser kan ændres uden yderligere varsel, og vi garanterer ikke nøjagtigheden af oplysningerne, tilgængeligheden af de angivne produktspecifikationer eller præcisionen af priserne, som er angivet i bilkonfiguratoren. Vi giver heller ingen garantier med hensyn til tilgængeligheden af en bestemt bil i et bestemt land, hvor denne bilkonfigurator tilbydes.


 • LEXUS ES 300h

  Med sit elegante design, avancerede hybridteknologi, rummelige kabine og raffinerede køreoplevelse er Lexus ES en fremragende premium sedan.  


 • FORBEDRET KØREOPLEVELSE

  4. generation af Lexus’ selvopladende hybridteknologi og det avancerede Lexus Safety System + sætter en ny standard for køreoplevelsen. Den nye ES 300h byder på mange finjusteringer som bl.a. et forbedret multimediesystem, flere muligheder for tilslutning af din smartphone og interiør i den elegante farve, Ammonite Sand.


 • OVER 3 MILLIONER SALG

  Blot 5 år efter Lexus ES blev introduceret i Vesteuropa, har vi nået en stor milepæl. I dag kører der nemlig mere end tre millioner eksemplarer på vejene. 

Vælg motor og model

1 Mulighed

Intet resultat

 • ES - Comfort - Sedan 4-dørs

  ES Comfort

  Hybrid
  Sedan 4-dørs
  • +
   Bi-LED forlygter
  • +
   Forlygtevasker
  • +
   Intelligent parkeringssensor, for og bag

  Vælg motor

  kr. 561.500

  aut. gear | 4X2

PERFORMANCE


 • ROBUST PLATFORM

  For at sikre en raffineret og stabil kørsel er ES 300h bygget på en særlig robust platform. Desuden er bærearmen i motorrummet og den rekonstruerede bagaksel med til at gøre bilen mere stiv. Bilens samlede vægt er blevet minimeret, mens ydeevnen er forbedret takket være avanceret lasersvejsning, letvægtsmaterialer og en ny form for klæbeteknologi. 


 • SELVOPLADENDE HYBRID

  ES 300h kommer med 4. generation af Lexus' hybridteknologi. Kombinationen af en 2,5-liters benzinmotor samt en kraftfuld elmotor leverer samlet 218 DIN hk/160 kW. Desuden kan du forvente betydeligt lavere CO₂-udledninger* sammenlignet med traditionelle sedaner, da ES ofte kører i EV-tilstand.

  *120 g./km.


 • KØR PÅ EL 

  Ved opstart og lave hastigheder drives bilen af den kraftfulde elmotor, som får elektrisk strøm fra hybridbatteriet. I denne tilstand kan du nyde en næsten lydløs kabine og 100 % elektrisk kørsel. Lexus' selvopladende hybridbiler kræver ingen manuel opladning med ladekabel.

Benzinmotoren er udstyret med en forbrændingsteknologi, der gør den til en af de mest effektive motorer nogensinde bygget rent varmeteknisk. Dette giver mere kraft uden øget emission eller brændstofforbrug. 

Gearkassen er konstrueret til at blande kraften fra elmotoren/generatoren og 2,5-liters motoren på en jævn måde, og bruger en flerakset opsætning af elmotorerne til at reducere transakslenes samlede længde. For at opnå en mere direkte kørsel er det traditionelle planetariske gearsæt erstattet af et parallelgear og et multifunktionsgear.

Nikkel-metalhybridbatteriet er designet til at holde hele bilens levetid. Batteriet driver elmotoren, og opbevarer strømmen, som genereres under kørsel og bremsning. Ved at reducere batteriets højde og indføre et mere pladsbesparende kølesystem, er det blevet muligt at placere batteriet under bagsædet. Således er der skabt mere plads i bagagerummet og bilens vægtfordeling forbedres, hvilket resulterer i bedre styring og håndtering af bilen.

SIKKERHED


 • LEXUS SAFETY SYSTEM +

  ES 300h er blevet udnævnt til både den sikreste, store familiebil og sikreste hybridbil af Euro NCAP. Kåringen skyldes primært de innovative teknologier i Lexus Safety System +, der bl.a. inkluderer et banebrydende kollisionssystem, som kan registrere fodgængere og cyklister omkring bilen både dag og nat.


 • PRE-COLLISION SYSTEM

  Pre-Collision System kan nu registrere fodgængere, cyklister og andre bilister omkring bilen uanset lysforholdet. Systemet vurderer sandsynligheden for en kollision, og hjælper dig med at forhindre ulykken ved automatisk at bremse bilen. Hvis en fodgænger er for tæt på bilen eller befinder sig i din vejbane, vil Emergency Steering Assist også træde i kraft for at undgå et sammenstød. 


 • DYNAMIC RADAR CRUISE CONTROL

  Dynamic Radar Cruise Control (DRCC) er en adaptiv fartpilot, der registrerer bilen foran dig og opretholder en passende afstand til den. Sammen med Lane Tracing Assist registrerer systemet desuden trafikanter, der skifter bane foran dig. 

Road Sign Assist aflæser trafikskilte, og giver føreren information herom gennem bilens display. Derudover sørger Dynamic Radar Cruise Control for at regulere bilens hastighed i overensstemmelse med hastighedsgrænsen.

Når du aktiverer Dynamic Radar Cruise Control, vil Curve Speed Reduction automatisk sænke bilens hastighed, hvis denne er for høj til det sving, du befinder dig i. 

Når en bil, fodgænger eller cyklist er tæt på eller befinder sig i din vognbane, hjælper Emergency Steering Assist med at øge bilens stabilitet og forhindre utilsigtet vognbanefravigelse.

ES er udstyret med 10 airbags som standard. Disse inkluderer bl.a. knæairbag til føreren, airbag til forsædepassageren samt sideairbags på forsæderne og gardinairbags på begge kabinens sider.

DESIGN


 • MODIGT SPINDELGITTER

  Det markante spindelgitter og de udtryksfulde triple LED-forlygter giver den klassiske sedan en provokerende kant, der indikerer køreoplevelsen, som venter forude. 


 • COUPÉ-LIGNEDE TAGLINJE

  Lexus ES' unikke karakter skyldes i høj grad den elegante taglinje, der er inspireret af både den sporty coupé og den rummelige sedan. Taglinjen understreger desuden bilens forbedrede aerodynamik. De distinkte hjul og Sonic Grey-lakfarven giver bilen det helt rette sporty og moderne udtryk.


 • EN KABINE I HARMONI 

  I den rummelige kabine mærkes Takumimestrenes stræben efter perfektion over alt. Fra det særligt udformede rat, der er skabt med henblik på at fremkalde en stærk forbindelse mellem føreren og bilen, til indlæggene fremstillet i mørk bambus.

TEKNOLOGI


 • BLIND SPOT MONITOR 

  Blind Spot Monitor (BMS) registrerer hurtigkørende biler i din blinde vinkel i op til 60 meter bag bilen. Systemet indikerer med lys i sidespejlet, hvis der er en bil i din blinde vinkel. 


 • REAR CROSS TRAFFIC ALERT

  Rear Cross Traffic Alert hjælper med at undgå parkeringskollisioner ved lave hastigheder, når du bakker. Systemet overvåger området bag bilen og justerer hastigheden, hvis der er risiko for kollision. Advarsler gives via lydsignaler, en visning på displayet og indikatorer i sidespejlene.


 • LANE TRACING ASSIST 

  Lane Tracing Assist (LTA) kan indstilles i forskellige niveauer, så det matcher din kørestil. På lange køreture og ukendte veje sørger LTA for, at bilen holdes i midten af vognbanen. Panoramic View Monitor giver desuden et 360° overblik og virtuelt 3D-billede af bilen ovenfra, hvilket forbedrer synligheden omkring bilen.

Den 12,3" touchskærm leverer levende grafik og mange kortlægningsmuligheder. For at forbedre din køretur er tjenester som trafikdata, parkerings- og tankstationssøgning, vejrudsigt og Google-søgninger tilgængelige via skærmen. Med 'Over the Air‘-teknologi bliver alle bilens systemer holdt opdateret, og du kan kontrollere det meste med din stemme.

Med trådløs Android Auto® eller Apple CarPlay® kan du nemt tilgå din smartphones apps via bilens touchskærm.

Tilføj din Lexus ES i Lexus Link + appen og få adgang til Lexus Link Connected Services:

 

 • Kørselsanalyse: Analysér dine køreture, din kørestil og registrér arbejdskørsel.
 • Hjælp til hybridkørsel: Find ud af, hvordan du får mest muligt ud af din hybridbil ved at køre i den effektive EV-drift.
 • Del med bil: Planlæg en rute på en anden enhed og send den til din Lexus.
 • Advarsler: Forstå betydningen af hver enkel advarsel og eventuelle handlinger, du skal foretage.
 • Status på bilen: Få besked, hvis du f.eks. har glemt at lukke bilens vinduer, slukke for lyset eller låse din bil.
 • Fjernbetjent: Afrim forruden, aktivér havariblink og lås din ES på afstand.  

PRØVEKØR LEXUS ES