1. Biler

ES

ET MODIGT NYT LOOK

Fra

634500.0

Starter fra
634500.0
(inkl. moms)

De angivne værdier er udelukkende til brug for sammenligning; sammenlign kun  brændstofforbrugstal og CO2-udslip med modeller der er testede ved samme tekniske forhold. Værdierne er fremkommet under test og kan afvige fra dagligdags kørsel afhængig af kørselsmønster og kørestil. Forbrugstal er beregnet efter WLTP-metoden (Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure). CO2-værdier (og dermed registreringsafgift og udsalgspriser) kan afvige fra informationer fra før 1. april 2020 på grund af ændringer i beregningsmetoden.

Specifikationer og priser kan ændres uden yderligere varsel. Vi tager forbehold for fejlberegninger, udstyrsfejl og øvrige fejlinformationer fx pris på alle modeller konfigureret i Car Configurator-applikationen. Vi tager forbehold for ikke at kunne levere en hvilken som helst model i hvilket som helst land – hvor der kan søges modeller i Car Configurator-applikationen. Kontakt Lexus for yderligere informationer/spørgsmål/forbehold.

1/ Vælg din motor
1/ Vælg din motor

0 Muligheder

0 Muligheder

2/ Vælg din modelvariant
2/ Vælg din modelvariant

0 Muligheder

0 Muligheder

MØD ES

Bilen fremviser det ypperste af, hvad en Sedan er. Med modellens coupé-lignende silhuet, rummelighed og elegance får du med ES en helt enestående bil, hvor komfort og køredynamik går op i en højere enhed. 

design

Takket være sit lave chassis, store hjulafstand og lave tyngdepunkt fremstår ES elegant på vejen. Derudover vil du opleve fremragende plads i kabinen til både chauffør og passagerer til trods for dens coupé-inspirerede design. 

Med vores Takumi-mestre i førersædet er der ikke én af de stilfulde detaljer, der bliver overset. Fra sømmen i sæderne til det skarpe og forførende F-aluminiumsdesign, inspireret af de smukke linjer fra et Hadori-poleret japansk sværd. 

teknologi

Når du sætter dig bag rattet på ES 300h er det straks tydeligt, at cockpittet er designet til at optimere din køreoplevelse. Heads Up-displayet hjælper dig med at fokusere på vejen foran, og funktioner som Drive Mode Select-knappen og Touch Pad-kontrollen er let tilgængelige, så de kan benyttes uden at miste fokus.

sikkerhed

Uanset hvor køreturen tager dig hen, kan du slappe af og være tryg, når du kører i en ES 300h. Det er nemlig en af de mest sikre sedaner nogensinde. ES 300h modtog i 2018 den prestigefyldte Euro NCAP 5-star rating. Det er systemer som Lexus Safety System+, der har gjort bilen fortjent til denne fornemme vurdering.

4. generation af Lexus Self-Charging Hybrid

Ved bykørsel skifter vores 4. generation af Lexus Self-Charging Hybrid, ES 300h, regelmæssigt til elbil-tilstand og ved bykørsel produceres der således ingen emissioner overhovedet. Det eneste du bemærker, er bilens kraft og exceptionelle brændstofeffektivitet.

F SPORT

Med sin aggressive front, eksklusive Lexus-kølergrill og diskrete bagspoiler er man ikke i tvivl om, at F SPORT-modellerne er dynamiske og tilbyder en uovertruffen og performancedrevet køreoplevelse. Med sportssæder, F SPORT-rat samt aluminiumspedaler giver F SPORT bilen lidt mere kant og unikt design.

ES BILLEDGALLERI

Udforsk det flotte design af den nye ES.