1. Biler
 2. ES
 • De angivne værdier er udelukkende til brug for sammenligning; sammenlign kun brændstofforbrugstal og CO2-udslip med modeller der er testede ved samme tekniske forhold. Værdierne er fremkommet under test og kan afvige fra dagligdags kørsel afhængig af kørselsmønster og kørestil. Forbrugstal er beregnet efter WLTP-metoden (Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure). CO2-værdier (og dermed registreringsafgift og udsalgspriser) kan afvige fra informationer fra før 1. april 2020 på grund af ændringer i beregningsmetoden. 

  Specifikationer og priser kan ændres uden yderligere varsel. Vi tager forbehold for fejlberegninger, udstyrsfejl og øvrige fejlinformationer f.eks. pris på alle modeller konfigureret i Car Configurator applikationen. Vi tager forbehold for ikke at kunne levere en hvilken som helst model i hvilket som helst land, hvor der kan søges modeller i Car Configurator applikationen. Kontakt Lexus for yderligere informationer, spørgsmål og/eller forbehold.


 • KOMFORT OG KØREDYNAMIK 

  Lexus ES er et fremragende eksempel på en premium Sedan. Med modellens elegante design, rummelighed og køreegenskaber får du en helt enestående bil, hvor komfort og køredynamik går op i en højere enhed.


 • EMINENT BRÆNDSTOFØKONOMI

  ES 300h tager førstepladsen i den tyske ADACs Ecotest for premium mellemstørrelsesbiler. ES 300h får fire ud af fem stjerner som den eneste model i gruppen.


 • SELVOPLADENDE HYBRIDBIL 

  ES 300h er en selvopladende hybridbil, som automatisk sørger for den optimale kombination af el og benzin under kørslen. 

Vælg model og motor

1 Mulighed

 • ES - Comfort - Sedan 4-dørs

  ES Comfort

  Hybrid
  Sedan 4-dørs
  • +
   Bi-LED forlygter
  • +
   Forlygtevasker
  • +
   Intelligent parkeringssensor, for og bag

  Vælg motor

  kr. 561.500

  aut. gear | 4X2

PERFORMANCE


 • LET OG STABIL PLATFORM 

  ES 300hs lette og dog stabile platform leverer en køreoplevelse udover det sædvanlige. Lettere materialer, lasersvejsning og den nyeste klæbeteknologi hjælper med til at minimere bilens vægt og derved maksimere ydeevnen.


 • FJERDE GENERATION AF LEXUS' HYBRIDSYSTEM

  Kombinationen af Lexus' hybridteknologi og den effektive 2.5-liters benzinmotor tager ES 300h til et nyt niveau. Ved bykørsel skiftes der regelmæssigt til kørsel på el, hvor der således ikke produceres emissioner overhovedet. Det eneste du bemærker, er bilens kraft og exceptionelle brændstofeffektivitet.

SIKKERHED


 • FEM STJERNER I EURO NCAP-TEST

  Uanset hvor køreturen tager dig hen, kan du slappe af og være tryg, når du kører i en ES 300h. Den er nemlig en af de mest sikre sedaner nogensinde. ES 300h modtog i år 2018 den prestigefyldte Euro NCAP 5 star rating. Det er systemer, som Lexus Safety System+, der har gjort bilen fortjent til denne fornemme vurdering. 


 • LEXUS SAFETY SYSTEM +

  Lexus Safety System+ (LSS+) er resultatet af årtiers forskning i årsager til og forhindring af ulykker. Målet er at optimere sikkerheden for at undgå de tre primære ulykkesformer: Frontalsammenstød, utilsigtede vognbaneskift og ulykker ved kørsel i mørke.


 • PRE-COLLISION SYSTEM

  Pre-Collision System er i stand til at registrere modkørende biler og fodgængere døgnet rundt, og reducerer dermed risikoen for ulykker. Systemet benytter et kamera, der med sin brede vinkel og følsomhed også registrerer cyklister i dagtimerne. Vurderer systemet, at sandsynligheden for en kollision er høj, vil ES 300hs bremser automatisk aktiveres. 

Lane Tracing Assist (LTA) er din vognbaneassistent, som hjælper dig med at holde din bil i midten af vognbanen. Vurderer LTA, at du afviger fra din vognbane i et sving, vil systemet hjælpe med at bringe bilen tilbage til midten. Hvis en anden bil, fodgænger eller cyklist kommer for tæt på din bil under kørsel, hjælper Emergency Steering Assist med at forhindre en ulykke. 

Efter 13 års forsknings- og udviklingsarbejde giver fjernlysassistenten et forbedret synsfelt til føreren. Systemet fungerer ved at projicere lys fra tolv LED lygter på et bladformet spejl, der gennem en linse producerer en forlygtestråle. Tests af fjernlysassistenen viser, at fodgængere og vejskilte kan ses tidligere (56m før fremfor 32m) og uden risiko for at blænde andre bilister.  

DESIGN


 • COUPÉ-INSPIRERET TAGLINJE

  Takket være sit lave chassis, store hjulafstand og lave tyngdepunkt fremstår ES elegant på vejen. Derudover vil du opleve fremragende plads i kabinen til både chauffør og passagerer til trods for dens coupé-inspirerede design. Med vores Takumimestre i førersædet er der ikke én af de stilfulde detaljer, der bliver overset. Fra sømmen i sæderne til det skarpe og forførende F-aluminiumsdesign, inspireret af de smukke linjer fra et Hadori-poleret japansk sværd.   


 • F SPORT

  Med sin iøjefaldende front, eksklusive Lexus-kølergrill og diskrete bagspoiler er man ikke i tvivl om, at F SPORT-modellerne er dynamiske og tilbyder en uovertruffen og performancedrevet køreoplevelse. Med sportssæder, F SPORT-rat samt aluminiumspedaler giver F SPORT mere kant og et unikt design. 


 • TRIPLE LED-FORLYGTER

  LED-forlygterne leverer enestående lysfordeling i et tiltalende design. Lygterne er udstyret med blinklys samt lys til forskellige vejrforhold, som f.eks. hjælper med at give et bedre udsyn for føreren, når det er tåget.

Lexus F SPORT er et eksempel på design i særklasse. Alt er gennemtænkt ned til mindste detalje; både ind- og udvendigt. Nyd de ekstra muligheder i udstyrsvarianten F SPORT som f.eks. 19" alufælge, triple LED-forlygter og det ekstraordinært, behagelige Tahara-læderinteriør.

Vælg mellem 17" eller 18" hjul med en poleret, tofarvet finish i grå eller mørkegrå. Du kan også opleve det 18", støjdæmpende hjul med en hyperkrom finish. 

TEKNOLOGI


 • DIGITALE SIDESPEJLE

  Der er mulighed for at tilvælge digitale sidespejle, som erstatter konventionelle sidespejle. De digitale sidespejle har kompakte, eksterne kameraer, der er forbundet med skærme i bilen. De hjælper med til at give føreren et bedre udsyn bagtil under alle kørselsforhold; især om natten og i regnvejr. Systemet reducerer blinde vinkler og tilpasser sig automatisk, når bilen drejer eller bakker.


 • HEAD-UP DISPLAY

  Bilens data projiceres direkte op på forruden i farver. Head-up displayet, der måler 260mm x 97,5mm, giver dig mulighed for at kontrollere data som navigationskommandoer, lydindstillinger eller sikkerhedsfunktioner uden, du skal tage blikket fra vejen foran. 


 • MARK LEVINSON® PUREPLAY

  Med 17 højtalere fra MARK LEVINSON® PurePlay er lydsystemet i ES 300h skabt til at lade føreren og passagerne opleve den mest kraftfulde, præcise og rene lyd. I alt er der placeret syv Unity™ højtalere i skulderhøjde, der skaber en fantastisk synergi sammen med en stor subwoofer (265mm) under bagruden.

12,3" touchskærmen leverer levende grafik og mange kortlægningsmuligheder. For at forbedre din navigationsoplevelse er tjenester som online trafik, parkerings- og tankstationssøgning, vejrudsigt og Google-søgning tilgængelige. 

Med trådløs Apple CarPlay® og Android Auto® giver ES dig mulighed for nemt at vise og få adgang til nogle af din smartphones apps på den centrale skærm. 

Lexus Link er enkel og intuitiv app, som kan downloades og bruges via din smartphone. Forbind din bil med Lexus Link og få adgang til funktioner som:

 • Kørselsdata: Denne funktion sporer alle dine ture, så du let kan markere dem, du vil gemme.
 • Find min bil: Lokaliserer og guider dig tilbage til din parkerede bil.
 • Hybrid coaching: Hjælper dig med at få mest muligt ud af din Lexus selvopladende hybrid og giver dig forslag til, hvordan du kan optimere din kørsel.
 • Opladning: Brug appen til at tjekke batteriniveauet. Du kan indstille en timer, så bilen altid er fuldt opladt.
 • Find ladestander: Find let og enkelt ladestandere på tværs af Europa.
 • Share to car: Deler ruten på din rejse fra din mobil eller tablet med din bil.

PRØVEKØR LEXUS ES

ES GALLERI