1. Biler
 2. LBX

 

FIND DIN LBX STILART

LBX kommer i fire stilarter, som er designet til at imødekomme alle livsstile og personligheder. Vælg mellem LBX ELEGANT, LBX RELAX, LBX EMOTION og LBX COOL. 

arrow right
arrow left
 • LBX ELEGANT

  Sætter du pris på skønheden i det ekstraordinære og foretrækker dine egne underspillede æstetiske valg, så er Lexus LBX ELEGANT det perfekte match.

 • LBX RELAX

  Klassisk stil og tidløse silhuetter i kombination med moderne teknologi og innovation: Med LBX RELAX kan du overgive dig til alle de gennemtænkte detaljer og få klassisk luksus ind i din hverdag.

 • LBX EMOTION

  Lexus LBX EMOTION er skabt til at komme hurtigt rundt i byens gader. Den er designet til dig, der lever det pulserende liv, og nyder at din bil afspejler din aktive hverdag og fritid.

 • LBX COOL

  Den største luksus er at kunne være sig selv. Lexus LBX COOL er designet til dig, der foretrækker at skille sig ud fra mængden og sætte et personligt præg på sin bil.

MERE LBX

HYPPIGT STILLEDE SPØRGSMÅL

 1. Alle

Ja.

Lexus' selvopladende hybridbiler kombinerer kraften fra en benzin- og elmotor. Hybridbiler kan oplade sig selv, mens du kører, sænker farten eller bremser. Hermed kan du på visse afstande køre i elektrisk tilstand og aldrig skulle tilslutte bilen et ladekabel eller bekymre dig om batteriets rækkevidde. Når batteriet er tomt, overtager benzinmotoren.

Med to energikilder får du både kraft og effektivitet i en hybridbil. Hybridsystemet kombinerer problemfrit benzin og el. Samtidig overvåger systemet kørselsforholdene, så du er sikret den perfekte sammensætning af de to energikilder; uanset om det gælder acceleration, tæt trafik eller kørsel på motorvej.

En selvopladende hybridbil er til dig, der ønsker at tage et skridt mod elektrificering, men fortsat ønsker større fleksibilitet og rækkevidde sammenlignet med biler, der udelukkende drives af et elektrisk batteri. Du vil nyde fordelene ved reducerede CO2-emissioner, ingen tilslutning til et ladekabel og lavere omkostninger for veldligeholdelse.

Nej, du skal ikke oplade din selvopladende hybridbil manuelt. Vores banebrydende, elektrificerede teknologi betyder, at batteriet oplades, mens du kører, bremser og standser. Den bruger ECB-R (Elektronisk Kontrolleret Bremse-Regenerering), når du bremser.

Nej, fra opstart til acceleration, under kørsel og nedbremsning, træffer din selvopladende hybridbil det optimale valg for dig. Den intelligente Power Control Unit overvåger dine kørselsforhold og kontrollerer strømflowet, når du er på vejen.
 

Det er muligt at skifte til elmotoren og køre i EV-tilstand manuelt, hvis du ønsker det.

LBX står for 'Lexus Breakthrough Crossover'.

LBX's akselafstand er 2,5 m og er 4,1 m lang, 1,8 m bred og 1,5 m høj.

Hos Lexus er en 'kompakt SUV' en kategori af mindre SUV'er, der typisk overgår subkompakte SUV'er i størrelse, men forbliver mere kompakte end mellemstore SUV'er.

Ja. LBX er udstyret med den seneste udgave af Link Connect-systemet, som kan styres gennem bilens touchskærm via "Hey Lexus"-stemmeassistenten.

Ja. Du kan koble din smartphone op til bilen både tråsløst og med ledning.

Ja. Du kan koble din smartphone op til bilen både tråsløst og med ledning.

Ja. LBX fås i fire individuelle stilarter, så du kan vælge den, der bedst udtrykker din personlighed.