1. Nye Biler

LC CV

TO FORMER FOR FORFØRELSE

Fra

0.0

Starter fra
(inkl. moms)

Kontakt vores Lexus forhandler i København for prisen.

De angivne værdier er udelukkende til brug for sammenligning; sammenlign kun brændstofforbrugstal og CO2-udslip med modeller der er testede ved samme tekniske forhold. Værdierne er fremkommet under test og kan afvige fra dagligdags kørsel afhængig af kørselsmønster og kørestil. Forbrugstal er beregnet efter WLTP-metoden (Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure). CO2-værdier (og dermed registreringsafgift og udsalgspriser) kan afvige fra informationer fra før 1. april 2020 på grund af ændringer i beregningsmetoden.

Specifikationer og priser kan ændres uden yderligere varsel. Vi tager forbehold for fejlberegninger, udstyrsfejl og øvrige fejlinformationer fx pris på alle modeller konfigureret i Car Configurator-applikationen. Vi tager forbehold for ikke at kunne levere en hvilken som helst model i hvilket som helst land – hvor der kan søges modeller i Car Configurator-applikationen. Kontakt Lexus for yderligere informationer/spørgsmål/forbehold.

1/ VÆLG DIN MOTOR
1/ VÆLG DIN MOTOR

1 Muligheder

1 Muligheder

2/ VÆLG DIN MODELVARIANT
2/ VÆLG DIN MODELVARIANT

3 Muligheder

3 Muligheder

Mød LC 500h

Uanset om du kører i byen eller på en blæsende kystvej, er du altid sikret en køreoplevelse ud over det sædvanlige med Lexus LC Cabriolet. Det betagende design med den åbne kaleche matcher til fulde modellens sportslige og elegante karakter, og når du befinder dig bag rettet i den, sidder du i en af de sikreste biler nogensinde.

SKØNHED I HVER LINJE OG KURVE

LC 500hs bløde tag er udstyret med en støtteramme, så det nemt kan komme op og ned. Støtterammen er dækket, så den ikke kan ses, og når taget er åbent, foldes det væk under et tonneau-dæksel, der former sig efter bilens linjer.

DER FINDES INTET SOM EN LEXUS

To timer fra Tokyo ligger Motomachi-fabrikken, hvor den håndlavede LFA superbil bliver bygget. Fabrikken er nu også stedet hvor LC cabrioleten kommer til livs.

V8 KRAFT

LC 500h har en 5-liters V8 benzinmotor, som er håndtunet af en af vores Takumi-mestre, så den kan give dig en fantastisk køreoplevelse med endeløs acceleration og kraft. Motoren er testet til det yderste ved Nürburgring 24-timers løb, og den får sin kraft fra en Direct Shift 10-trins automatgearkasse.

NY KLIMATEKNOLOGI

Uanset om du kører gennem alperne eller langs en blæsende kystvej, så er du sikker en perfekt temperatur i kabinen. Den ny Climate Concierge tilpasser sig ikke kun temperaturen, når du åbner eller lukker taget, den skruer også temperaturen automatisk op, når du accelerer med taget åbent.  

LEXUS SAFETY SYSTEM+

Når du befinder dig bag rettet i den nye LC cabriolet, sidder du i en af de sikreste biler nogensinde. Udstyret med det seneste Lexus Safety System+, som hjælper dig med at forhindre påkørsler bagfra, uopmærksomt vognbaneskift og påkørsel af fodgængere. 


LC CABRIOLET GALLERI

Alle billeder fortæller en historie. Oplev det betagende design og flotte håndværk.