1. Biler
 • De angivne værdier er udelukkende til brug for sammenligning; sammenlign kun brændstofforbrugstal og CO2-udslip med modeller der er testede ved samme tekniske forhold. Værdierne er fremkommet under test og kan afvige fra dagligdags kørsel afhængig af kørselsmønster og kørestil. Forbrugstal er beregnet efter WLTP-metoden (Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure). CO2-værdier (og dermed registreringsafgift og udsalgspriser) kan afvige fra informationer fra før 1. april 2020 på grund af ændringer i beregningsmetoden.

  Specifikationer og priser kan ændres uden yderligere varsel. Vi tager forbehold for fejlberegninger, udstyrsfejl og øvrige fejlinformationer fx pris på alle modeller konfigureret i Car Configurator-applikationen. Vi tager forbehold for ikke at kunne levere en hvilken som helst model i hvilket som helst land – hvor der kan søges modeller i Car Configurator-applikationen. Kontakt Lexus for yderligere informationer/spørgsmål/forbehold.


 • MØD LC CABRIOLET

  Det betagende design med den åbne kaleche matcher til fulde modellens sportslige og elegante karakter, og når du befinder dig bag rettet, sidder du i en af de sikreste biler nogensinde.


 • SÆT DIG TIL RETTE 

  Uanset om du kører i byen eller på en blæsende kystvej, er du altid sikret en køreoplevelse ud over det sædvanlige i Lexus LC Cabriolet.


 • AWARD-VINDENDE

  I 2021 blev LC Cabriolet udnævt som den mest luksuriøse bil i Women’s World Car of the Year (WWCOTY) awards. 

Vælg motor og model

3 Muligheder

 •  
  LC CV - Luxury - Convertible 2 Doors

  LC CV Luxury

  Convertible 2 Doors
  Vælg motor

  Fra

  kr. 2.378.500

  aut. gear FWD | 4X2
 •  
  LC CV - Bespoke - Convertible 2 Doors

  LC CV Bespoke

  Convertible 2 Doors
  Vælg motor

  Fra

  kr. 2.415.500

  aut. gear FWD | 4X2
 •  
  LC CV - Hokkaido Edition - Convertible 2 Doors

  LC CV Hokkaido Edition

  Convertible 2 Doors
  Vælg motor

  Fra

  kr. 2.432.500

  aut. gear FWD | 4X2

PERFORMANCE


 • HOLDBAR OG SMIDIG

  LC Cabrioletens V8-motor leverer et maksimalt drejningsmoment på 530 Nm og accelererer til 100 km/t på 5,0 sekunder. Den er konstrueret til holdbarhed, men med dens letvægtskonstruktion, smedede plejlstænger og titaniumsventiler er den samtidig smidig ved høje omdrejninger.


 • AKUSTISK LYDGENERATOR

  For at kunne levere en utrolig lydeffekt i kabinen, der understreger motorens kraft, er LC Cabriolet udstyret med en akustisk lydgenerator. Denne sender motorens lyde gennem instrumentpanelet, og når taget er nede, forstærkes motorens kraftige lyd af en udstødningsventil.

SIKKERHED


 • LEXUS SAFETY SYSTEM +

  LC cabriolet er en af de sikreste biler nogensinde takket være den seneste opdatering af Lexus Safety System+, som hjælper dig med at forhindre påkørsler bagfra, uopmærksomt vognbaneskift og påkørsel af fodgængere. 


 • SIKKERHEDSUDSTYR

  LC Cabriolet er udstyret med Lexus Safety System+ som standard. Dette inkluderer Pre-Collision System med fodgængerregistrering, Lane Departure Alert med Lane Tracing Assist, automatisk fjernlys, dynamisk fartpilot og vejskilt-assistent.

Pre-Collision System registrerer køretøjer og fodgængere foran dig og advarer dig, når der er risiko for kollision, så du kan nå at undvige i tide. Reageres der ikke på advarslen, aktiverer systemet bremserne og tager styringen for at mindske skaden ved sammenstødet.

Ønsker du en jævn og afslappet kørsel på motorvejen eller i tæt trafik, kan du aktivere advarsler for vognbaneskift. Funktionen overtager styringen af bilen og sørger for at holde bilen på midten af vognbanen.

Efter 13 års forsknings- og udviklingsarbejde giver fjernlysassistenten et forbedret synsfelt til føreren. Systemet fungerer ved at projicere lys fra tolv LED lygter på et bladformet spejl, der gennem en linse producerer en forlygtestråle. Tests af fjernlysassistenen viser, at fodgængere og vejskilte kan ses tidligere (56m før fremfor 32m) og uden risiko for at blænde andre bilister.  

Med Adaptiv Fartpilot kan du køre med en høj hastighed og samtidig holde en sikker afstand til den forankørende bil. Kommer din bil for tæt på den forankørende, sænkes din hastighed automatisk for at undgå en kollision.

Vejskiltgenkendelsen registrerer alle vejskilte og viser informationen på bilens display, så du altid har adgang til vigtige informationer om dine omgivelser.

DESIGN


 • ELEGANT TAG

  LC Cabrioletens bløde tag er udstyret med en støtteramme, så det nemt kan komme op og ned. Støtterammen er dækket, så den ikke kan ses, og når taget er åbent, foldes det væk under et tonneau-dæksel, der former sig efter bilens linjer.


 • KØREFOKUSERET COCKPIT

  For at undgå at du, som fører af bilen, bliver distraheret, er alle vigtige instrumenter og displays placeret indenfor dit synsfelt, så du kan holde øjne på vejen.

TEKNOLOGI


 • CLIMATE CONCIERGE

  Uanset om du kører gennem alperne eller langs en blæsende kystvej, så er du sikret en perfekt temperatur i kabinen. Den nye Climate Concierge tilpasser sig ikke kun temperaturen, når du åbner eller lukker taget, den skruer også temperaturen automatisk op, når du accelererer uden tag.  

 • Six Airbags


  6 AIRBAGS

  I tillæg til den høje passageresikkerhed er du beskyttet af yderligere seks airbags. Føreren og passageren på forsædet er beskyttet af en to-trins hovedairbag samt knæ- og sideairbags. Alle sikkerhedsseler har desuden forspændere.

PRØVEKØR Lexus LC Cabriolet

Vores eksklusive Lexus LC Cabriolet kræver en særlig aftale for prøvekørsel. Venligst kontakt os, hvis du ønsker at blive skrevet op til en prøvetur.  

LC Cabriolet GALLERI