1. Biler
 2. LS
 • Tallene er angivet for sammenlignelighedens skyld; sammenlign kun brændstofforbrug og CO2-tal med andre biler, der er testet efter de samme tekniske procedurer. Disse tal afspejler muligvis ikke virkelige kørselsresultater. Alle bilerne er attesteret i henhold til World Harmonised Light Vehicle Test Procedure (WLTP). CO2-tallene (og dermed bilafgiften og de anbefalede priser "på vejen") kan afvige fra oplysninger, der er trykt før 1. april 2020, på grund af en ændring i den officielle beregningsmetode.

LEXUS LS 500h

Oplev den forførende sedan, Lexus LS 500h, der med sin elegante profil skiller sig ud fra mængden. Den banebrydende hybridbil er skabt til at give dig en ekstraordinær køreoplevelse hver gang, du kører afsted. Uanset hvor du befinder dig, kan du slappe af i den rummelige kabine og føle dig tryg med den nyeste version af Lexus Safety System +. Alle vigtige funktioner er placeret, så du ikke bliver distraheret under din kørsel.


 • DEN PERFEKTE FARVE

  Lexus har udforsket nye muligheder inden for lakkeringsteknologi. Resultatet er den helt nye farve, Lunar Silver, der med sit finish skaber dybe konturer og fremhæver detaljer i karosseriet.               


 • EN BEDRE FORBINDELSE

  Lexus Link Pro, en 12,3" touchskærm, "Hej Lexus"-stemmeassistent og Digital Panoramic View Monitor hjælper med at underholde dig på de lange strækninger, og støtter samtidig din kørsel, uanset hvor du befinder dig.


 • IMPONERENDE YDEEVNE

  LS 500h leverer en overlegen ydeevne. Bilens Multi-Stage Hybrid drivlinje tilbyder dig en endnu bedre køreoplevelse og styreevne op til 250 km/t.

Vælg motor OG model

4 Muligheder

Ingen resultater

 • LS - F SPORT - Sedan 4-dørs

  LS F SPORT

  Hybrid
  Sedan 4-dørs
  • +
   F-mønstret signatur kølergitter
  • +
   F SPORT forsæder

  Udforsk

  kr. 2.229.500

  aut. gear AWD | 4X4
 • LS - Comfort - Sedan 4-dørs

  LS Comfort

  Hybrid
  Sedan 4-dørs
  • +
   Intelligent parkeringssensor, for og bag
  • +
   Triple-LED forlygter
  • +
   Adaptiv undervogn (AVS)

  Udforsk

  kr. 2.045.500

  aut. gear AWD | 4X4
 • LS - Executive - Sedan 4-dørs

  LS Executive

  Hybrid
  Sedan 4-dørs
  • +
   Mark Levinson®Reference Surround Sound system m. 23 højtalere
  • +
   4-zoner, automatisk klimaanlæg,
  • +
   Massagesæde, forsæder

  Udforsk

  kr. 2.339.500

  aut. gear AWD | 4X4
 • LS - Luxury - Sedan 4-dørs

  LS Luxury

  Hybrid
  Sedan 4-dørs
  • +
   Underholdningssystem, bag
  • +
   Massagesæde, bagsæder

  Udforsk

  kr. 2.666.500

  aut. gear AWD | 4X4

PERFORMANCE


 • MULTI-STAGE HYBRID

  Lexus LS 500h er drevet af en Lexus Multi-Stage Hybrid drivlinje, der er blevet opgraderet til at levere en forbedret køreoplevelse og et reduceret støjniveau i kabinen. Ved at tilføje drivlinjen til bilens 3,5-liters V6 hybridmotor, har vores ingeniører skabt en banebrydende bil, der tilbyder imponerende acceleration og dynamiske hastigheder med 10 simulerende gear. Alt imens du stadig får den køreoplevelse, du kender fra Lexus’ hybridbiler. LS 500h kan vælges med enten baghjulstræk eller firehjulstræk.


 • OPTIMAL AERODYNAMIK

  Karosseriet er designet optimalt ud fra et aerodynamisk standpunkt. Siderne på den forreste kofanger er formet til at styre luftstrømmen langs hjulkasserne. Undervognen er næsten fuldstændig dækket for at reducere luftmodstand, hvor aerodynamiske finner leder luftstrømmen jævnt bagud. Bilen har en luftmodstandskoefficient på 0,26 (0,28 med AWD-versionen).


 • STÆRK OG LETVÆGTIG

  Med en karrosseristivhed i særklasse sikres en raffineret og stabil køreoplevelse. Ved brug af letvægtsmaterialer, som aluminium og avancerede samlingsteknikker, er vægten minimeret, hvilket reducerer udledningen af emissioner og forbedrer ydeevnen. For at øge stivheden yderligere er bøjlerne, der forbinder bagaffjedringskomponentet og karrosseriet, næsten fordoblet i styrke, hvilket bidrager til en fremragende stabilitet og kørekomfort.

Lexus LS sikrer den ultimative kørekomfort med Adaptive Variable Suspension, der har 650 forskellige indstillinger. Systemet understøttes af nye, forbedrede affjedringer og et nyt sædedesign, der giver forbedret stabilitet og komfort. Bilens ydeevne er blevet perfektioneret over flere måneder på testbaner og veje over hele verden af Lexus' mesterkørere, designere, ingeniører og håndværkere. Resultatet er ikke til at tage fejl af.

Alle vigtige instrumenter og informationsskærme er koncentreret omkring rattet, så du ikke bliver distraheret under din kørsel. Bilens mange optimeringer inkluderer også en ny midterkonsol, der er designet til bedre opbevaring og opladning af smartphones, et forbedret USB-stik og redesignet kopholdere.

SIKKERHED


 • LEXUS SAFETY SYSTEM +

  Lexus LS er udstyret med den nyeste generation af Lexus Safety System +, der indeholder forbedrede sikkerhedssystemer. Systemet er opgraderet med nye funktioner, der hurtigere registrerer potentielle ulykker i trafikken omkring dig. Eksempelvis vurderer Proactive Driving Assist vinklen på en vejkurve og tilpasser styringen i overensstemmelse med svinget. Pedestrian Alert registrerer alle de bløde trafikanter og advarer føreren via Head-Up Displayet.


 • PRE-COLLISION SYSTEM

  Pre-Collision System er i stand til at registrere modkørende biler og fodgængere døgnet rundt, og dermed reduceres risikoen for ulykker. Systemet benytter et kamera, der med sin brede vinkel og følsomhed også registrerer cyklister i dagtimerne. Vurderer systemet, at sandsynligheden for en kollision er høj, bliver bremserne automatisk aktiveret.


 • DYNAMIC RADAR CRUISE CONTROL

  Systemet gør brug af en sensor og et kamera til at registrere den forankørende bil og holde en passende afstand til den. Hvis den forankørende bil standser, standser LS også. Når bilen sætter i gang igen, gør du også. I samarbejde med vognbaneassistenten registrerer LS hurtigt trafikanter, der trækker ind foran dig. Den adaptive fartpilot forhindre også overhalinger indenom af en langsommere kørende biler i ydersporet.

LS er udstyret med vores nye Obstacle Anticipation Assist-system, som er en banebrydende, proaktiv køreassistent. Den overvåger andre trafikanter og objekter forude i trafikken, så du kan opretholde en sikker afstand eller nå at bremse for at undgå en kollision. Deceleration Assist registrerer også sving forude og justerer assistancen, så bilen styres sikkert og præcist. Systemet sørger også for en komfortabel og sikker deceleration, når du fjerner foden fra speederen.

Vores banebrydende BladeScan® Adaptive High-beam System (AHS) giver føreren et større synsfelt sammenlignet med konventionelle LED-forlygter i mørke. Systemet fungerer ved at projicere lys fra tolv LED-lygter på et bladformet spejl, der roterer med 6000 omdrejninger per minut og producerer en forlygtestråle. Test af AHS viser, at fodgængere og vejskilte kan opdages tidligere uden risiko for at blænde andre bilister. 

LS 500h er udstyret med hele 12 airbags. I tilfælde af en kollision skaber passagersædernes airbags en fordybning for at beskytte følsomme områder som næse og mund. Desuden er bagsæderne udstyret med airbags integreret i sædehynden for ekstra beskyttelse og sikkerhed.

DESIGN


 • BANEBRYDENDE DESIGN

  Det karakteristiske spindelgitter har 5.000 individuelle overflader, som tog måneder at perfektionere. Udover dets elegante udseende, antyder den buede taglinje den dynamiske oplevelse, der venter forude.


 • HÅNDFRI BAGKLAP

  LS 500h fås med en håndfri, elektrisk bagklap, der kan åbnes og lukkes ved blot at flytte din fod foran en sensor. Sensoren er placeret under den bageste kofanger og aktiveres kun, når du bærer bilnøglen.


 • TREDOBBELTE LED-FORLYGTER

  De juvel-lignende LED-forlygter er nu placeret lodret og skaber således de karakteristiske L-formede lygter. Derudover er de udstyret med sekventielle blinklys og tågelygter.

19" LETMETALFÆLGE
Sort belægning med bearbejdet finish, 245/50 R19 dæk

19" LETMETALFÆLGE
Grå metalbelægning med bearbejdet finish, 245/50 R19 dæk

20" LETMETALFÆLGE
Krom metalbelægning, fler-eger, 245/45 R20 dæk

20" LETMETALFÆLGE
Mørkegrå metalbelægning med bearbejdet finish, fler-eger, 245/45 R20 dæk

TEKNOLOGI


 • AVANCEREDE FØRERSYSTEMER

  LS 500h byder på flere banebrydende systemer, som støtter dig i din kørsel. Eksempelvis får du Digital Panoramic View Monitor, der giver dig 360° udsigt omkring bilen. Cornering View laver et virtuelt 3D-billede af din LS med køreanvisninger på skærmen, der hjælper dig med at undgå genstande omkring bilen. Advanced Park gør det muligt at parkere din bil håndfrit.


 • EKSTRAVAGANTE OMGIVELSER

  I omgivelser af ekstravagant Takumihåndværk kan du slappe med massage i sæderne. Yderligere kan bagsædene lænes tilbage, mens du får shiatsu-massage. Klimaanlægget, Climate Concierge, sørger for en ideel temperatur i kabinen for hver person. Derudover udsendes nanoe™ X-partikler, der hjælper med at minimere bakterier, reducere lugte og fugte din hud.


 • FORBINDELSE MED LEXUS LINK

  Med Lexus Link + appen har du adgang til en række tilsluttede tjenester som standard. Kørselsanalyser registrerer og analyserer dine køreture og din kørestil. Du vil også modtage meddelelser, hvis du efterlader et vindue åbent eller glemmer at slukke for forlygterne. Afrim forruden, forudindstil temperaturen i kabinen eller fjernlås din bil - alt sammen via din smartphone.

LS 500h er udstyret med et nyt 12,3" digitalt display. Layoutet og den viste data ændres afhængigt af den valgte køretilstand. 

I centrum af bilen er den 12,3" HD touchskærm perfekt placeret for problemfri interaktion. Skærmen er en af de største tilgængelige i LS's bilkategori, og den kan vise dine foretrukne apps fra din smartphone via trådløs Apple CarPlay® eller Android Auto®.

Bagsædets passagerer underholdes af en enestående videooplevelse på den 11,6" LCD-skærm. Skærmen tilbyder en opløsning på 720p ved brug af Miracast, som tilsluttes via skærmens HDMI-port eller 1080p med wifi-forbindelse. Armlænet er også udstyret med et stik til høretelefoner og HDMI-port.

Det nye 3D Mark Levinson Surround System skaber en uovertruffen 7,1-kanals hjemmebiografoplevelse med 23 højttalere - fordelt 16 steder i kabinen. Teknologier, som Quantum Logic Immersion og ClariFi, analyserer og supplerer komprimeret lyd, som sikrer en exceptionel lydkvalitet.

PRØVEKØR LEXUS LS