1. Biler

LS

SKABT TIL AT REVOLUTIONERE

Fra

1878500.0

LS - Executive - Sedan 4-dørs

De angivne værdier er udelukkende til brug for sammenligning; sammenlign kun brændstofforbrugstal og CO2-udslip med modeller der er testede ved samme tekniske forhold. Værdierne er fremkommet under test og kan afvige fra dagligdags kørsel afhængig af kørselsmønster og kørestil. Forbrugstal er beregnet efter WLTP-metoden (Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure). CO2-værdier (og dermed registreringsafgift og udsalgspriser) kan afvige fra informationer fra før 1. april 2020 på grund af ændringer i beregningsmetoden. 

Specifikationer og priser kan ændres uden yderligere varsel. Vi tager forbehold for fejlberegninger, udstyrsfejl og øvrige fejlinformationer fx pris på alle modeller konfigureret i Car Configurator-applikationen. Vi tager forbehold for ikke at kunne levere en hvilken som helst model i hvilket som helst land – hvor der kan søges modeller i Car Configurator-applikationen. Kontakt Lexus for yderligere informationer/spørgsmål/forbehold.


MØD LS

Vores designere har altid rykket grænserne for, hvad der er muligt, og det er Lexus LS et symbol på. Modellen har ikke bare et imponerende design, den er også udstyret med den helt nye Multi-Stage hybridteknologi. Teknologien løfter drivlinjens performance til et helt nyt niveau. 


KOMFORT UNDER KØRSEL

LS er udstyret med et forsæde, der kan indstilles på 28 forskellige måder. Ikke nok med det så kan du også få en behagelig Shiatsu massage – perfekt, hvis du har en lang køretur foran dig.


JAPANSK UDSMYKNING

I samarbejde med en berømt kunsthåndværker, som er specialiseret i den traditionelle, japanske glaskunst Edo Kiriko, har vi skabt et håndlavet panel, der giver en sand wow-effekt.

Vælg din motor
Vælg din motor

1 Muligheder

1 Muligheder

 • LS 500h AWD

  3.5 V6 hybrid Hybrid Benzin

  aut. gear AWD | 4X4

Vælg din modelvariant
Vælg din modelvariant

4 Muligheder

4 Muligheder

 • LS - Comfort - Sedan 4-dørs
  Comfort

  Sedan 4-dørs

  Fra

  1878500.0

  • Triple-LED forlygter
  • Adaptiv fartpilot (DRCC) fra 0 km/t
  • Adaptiv undervogn (AVS)
  • BladeScan® intelligent fjernlysassistent
  • Blind Spot Monitor (BSM)
  • Lexus Safety System +
  • 12.3" Multimedie-touchskærm
  • Panoramic View Monitor (PVM)

  Se mere Se mindre

 • LS - Executive - Sedan 4-dørs
  Executive

  Sedan 4-dørs

  Fra

  2220500.0

  • 20" alufælge, sort/poleret
  • Fuldautomatisk avanceret parkeringsassistent
  • Mark Levinson®Reference Surround Sound system m. 23 højtalere
  • 4-zoner, automatisk klimaanlæg,
  • Massagesæde, forsæder
  • Ventilerede forsæder

  Se mere Se mindre

 • LS - F SPORT - Sedan 4-dørs
  F SPORT

  Sedan 4-dørs

  Fra

  2062500.0

  • F SPORT 20" alufælge
  • F-mønstret signatur kølergitter
  • F SPORT eksklusivt digitalt speedometer
  • F SPORT forsæder

  Se mere Se mindre

 • LS - Luxury - Sedan 4-dørs
  Luxury

  Sedan 4-dørs

  Fra

  2531500.0

  • Underholdningssystem, bag
  • Massagesæde, bagsæder

PERFORMANCE


KRAFTFULD ACCELERATION

Accelereres der kraftigt vil den 179 DIN hk, elektriske motor øjeblikkeligt blive suppleret af den 3.5-liters benzinmotor. Dette giver en stigning af drejningsmomentet, hvilket medfører en jævn, kraftfuld og lineær acceleration, præcis når du har brug for det.


LYDLØS KABINE

Ved start og ved lavere hastigheder drives LS'en af dens elmotor med elektrisk strøm. Motoren er forsynet af bilens hybridbatteri. Når dette er tilfældet, er kabinen næsten lydløs, bruger ingen benzin og producerer nul emissioner.

SIKKERHED


LEXUS SAFETY SYSTEM +

Lexus Safety System+ er resultatet af årtiers forskning i årsager og udvikling af ulykker. Målet er at optimere sikkerheden for at undgå de tre primære ulykkesformer: Frontalsammenstød, utilsigtede vognbaneskift og ulykker ved kørsel i mørke.


PRE-COLLISION SYSTEM

Pre-Collision System er i stand til at registrere modkørende biler og fodgængere døgnet rundt, og dermed reduceres risikoen for ulykker. Systemet benytter et kamera, der med sin brede vinkel og følsomhed også registrerer cyklister i dagtimerne. Vurderer systemet, at sandsynligheden for en kollision er høj, bliver bremserne automatisk aktiveret. 


BLIND SPOT MONITOR

Blind Spot Monitor gør dig opmærksom på forhindringer, der ikke kan ses i bakspejlet eller sidespejlene. Du får dermed et bedre overblik og kan køre med ro i sindet.

LDA hjælper dig med at blive i din vognbane. Når bilen begynder at forlade din vognbane, vil diskret lyd og lys samt en let rysten i rattet indikere, at du skifter spor.

Adaptive High Beam System anvender et kamera, der sidder på toppen af bilen til at registrere andre biler. Systemet tilpasser automatisk forlygterne, så du kan lyse vejen foran dig op uden at blænde modkørende bilister. 

Efter 13 års forsknings- og udviklingsarbejde giver fjernlysassistenten et forbedret synsfelt til føreren. Systemet fungerer ved at projicere lys fra tolv LED lygter på et bladformet spejl, der gennem en linse producerer en forlygtestråle. Tests af fjernlysassistenen viser, at fodgængere og vejskilte kan ses tidligere (56m før fremfor 32m) og uden risiko for at blænde andre bilister.  

Med Adaptiv Fartpilot kan der køres med en høj hastighed og samtidig holdes en sikker afstand til den forankørende bil. Kommer din bil for tæt på den forankørende, sænkes din hastighed automatisk for at undgå en kollision.

Vejskiltgenkendelsen registrerer alle vejskilte og viser informationen på bilens display, så du altid har adgang til vigtige informationer om dine omgivelser.

DESIGN


NEMT OG UBESVÆRET

I LS hæves fronten automatisk mens forsædet sænkes, når du rør fordørens håndtag. Så kan du nemt og ubesværet sætte dig til rette og føle dig velkommen.


JAPANSK TRADITION

LS-modellens håndfoldede dørlister er et sandt kunstværk, som er skabt af vores Takumimestre med inspiration fra den japanske tradition, Origami. Mønstret er udført tredimensionelt og indfanger Lexus' signatur 'L' i sine folder. Effekten skifter udtryk, når stoffacetterne interagerer med lyset.


FØRERFOKUSERET KABINE

Alle vigtige knapper og displays er positioneret tæt på eller indenfor dit synsfelt, så du bliver distraheret mindst muligt. I kabinen findes smukt håndværk såsom håndfoldede dørbeklædninger, mønstre, der er inspireret af shimamokutræ, og andre dekorative detaljer, der komplimenterer de behagelige lædersæder.

TEKNOLOGI


MARK LEVINSON® HØJTALERE

I kabinen finder du det seneste Mark Levinson®-system, der bl.a. indeholder Quantum Logic Immersion-teknologi. Kabinens loft er formet med henblik på at skabe en unik koncert-lignende oplevelse, når du anvender surround sound højtalerne.


HEAD-UP DISPLAY

Bilens køredata projiceres direkte op på forruden, så du ikke behøver at fjerne blikket fra vejen forud. Dermed kan det brede Head-Up Display bruges til blot at tjekke navigation, lydindstillinger eller sikkerhedsadvarsler.


REMOTE TOUCH

Det centrale multimediedisplay er hensigtsmæssigt designet. Dens Remote Touch er nem at benytte og naturligt placeret, så den ligger bekvemt i hånden. 

prøvekør Lexus LS

Kontakt os for at aftale et tidspunkt, hvor du kan prøvekøre Lexus LS.

LS GALLERI