1. Biler

De angivne værdier er udelukkende til brug for sammenligning; sammenlign kun brændstofforbrugstal og CO2-udslip med modeller der er testede ved samme tekniske forhold. Værdierne er fremkommet under test og kan afvige fra dagligdags kørsel afhængig af kørselsmønster og kørestil. Forbrugstal er beregnet efter WLTP-metoden (Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure). CO2-værdier (og dermed registreringsafgift og udsalgspriser) kan afvige fra informationer fra før 1. april 2020 på grund af ændringer i beregningsmetoden.

Specifikationer og priser kan ændres uden yderligere varsel. Vi tager forbehold for fejlberegninger, udstyrsfejl og øvrige fejlinformationer f.eks. pris på alle modeller konfigureret i Car Configurator-applikationen. Vi tager forbehold for ikke at kunne levere en hvilken som helst model i hvilket som helst land – hvor der kan søges modeller i Car Configurator-applikationen. Kontakt Lexus for yderligere informationer/spørgsmål/forbehold.


MØD RX

Du finder helt enkelt ikke niveauet af detaljer og komfort i en anden SUV end RX. Den er en formidabel SUV med et avanceret sikkerhedssystem, som du trygt kan køre afsted i. Modellen fås også som en syv-sæders RX L Hybrid. 


NY RX

Lexus lancerer i januar 2023 den femte generation af RX. Det markerer begyndelsen på et betydningsfuldt, nyt kapitel for udviklingen af den ikoniske SUV. Den nye RX byder på optimerede funktioner, nyt design og en følelse af luksus, der ikke kan matches.
 


SELVOPLADENDE HYBRID

Vores banebrydende, selvopladende hybrid-teknologi sørger for imponerende brændstofeffektivitet og en lavere CO2-udledning, når du kører i RX.

 

 

PERFORMANCE


OVERBEVISENDE ACCELERATION

Lexus RX er drevet af en 3.5-liters hybridmotor, der leverer 313 DIN hk til bilens E-FOUR firehjulstræk. Oplev en utrolig kraftig og linær acceleration, når du har brug for det.


LYDLØS KABINE

Ved start og ved lavere hastigheder drives RX af en elmotor, som bliver forsynet af bilens hybridbatteri. Når elmotoren driver bilen, er køreoplevelsen i kabinen nærmest lydløs. Samtidig bruges der ingen benzin, og der produceres ingen emissioner. 

SIKKERHED


PRE-COLLISION SYSTEM

Pre-Collision System hjælper dig med at registrere andre bilister samt fodgængere om natten og cyklister om dagen ved hjælp af et avanceret kamera og en følsom radar. Vurderer systemet at der er risiko for kollision, bliver du advaret, så du kan nå at undvige i tide. Reageres der ikke på advarslen, aktiverer systemet bremserne og tager styringen for at mindske skaden ved sammenstødet.


LANE TRACING ASSIST

Lane Tracing Assist (LTA) er din vognbaneassistent, som hjælper dig med at holde din bil i midten af vognbanen. Vurderer LTA, at du afviger fra din vognbane i et sving, vil systemet hjælpe med at bringe bilen tilbage til midten. Hvis en anden bil, fodgænger eller cyklist kommer for tæt på din bil under kørsel, hjælper Emergency Steering Assist med at forhindre en ulykke. 


FJERNLYSASSISTENT

Efter 13 års forsknings- og udviklingsarbejde giver fjernlysassistenten et forbedret synsfelt til føreren. Systemet fungerer ved at projicere lys fra tolv LED lygter på et bladformet spejl, der gennem en linse producerer en forlygtestråle. Tests af fjernlysassistenen viser, at fodgængere og vejskilte kan ses tidligere (56m før fremfor 32m) og uden risiko for at blænde andre bilister. 

 

Road Sign Assist aflæser trafiklys, som bliver vist på touchskærmen og via Dynamic Radar Cruise Control.

Med Adaptiv Fartpilot kan du køre med en høj hastighed og samtidig holde en sikker afstand til den forankørende bil. Kommer din bil for tæt på den forankørende, sænkes din hastighed automatisk for at undgå en kollision.

Vejskiltgenkendelsen registrerer alle vejskilte og viser informationen på bilens display, så du altid har adgang til vigtige informationer om dine omgivelser.

Blind Spot Monitor gør dig opmærksom på forhindringer, der ikke kan ses i bakspejlet eller sidespejlene. Du får dermed et bedre overblik og kan køre med ro i sindet.

 

DESIGN


LEXUS DESIGN

Med et mere sofistikeret kølergitter, tredobbelte LED-forlygter og L-finesse LED-baglygter er Lexus-designet tydeligt i vores RX. Set fra siden giver de karakteristiske, mørklagte og kromindrammede C-stolper følelsen af et unikt, svævende tag. 


RX F SPORT

Specialdesignet læderindtræk giver RX F SPORT-modellen et karakteristisk look. Sæderne er bygget med ‘integreret skum’, der øger siddekomforten, mens aluminiumsindlæg komplementerer det smukt udformede rat, der er inspireret af vores ikoniske LFA superbil.


RAFFINERET KABINE

I kabinen er den stærke sans for detaljer øjeblikkelig synlig. Udførlige lædersyninger og Takumi-fremstillede materialer giver kabinen en atmosfære af moderne elegance og raffinement. 

TEKNOLOGI


MULTIMEDIE TOUCHSKÆRM

I kabinen finder du den intuitive og store 12,3" multimedie touchskærm, som nemt forbindes med din smartphone via Apple CarPlay og Android Auto. 


SELVOPLADENDE HYBRID

Lexus' banebrydende, selvopladende hybridteknologi kombinerer en 3.5-liters V6 benzinmotor med to elektriske motorer, hvilket gør RX yderst behagelig at køre – uanset hvor du skal hen. 

PRØVEKØR Lexus RX

Kontakt os for at aftale et tidspunkt, hvor du kan prøvekøre Lexus RX.

RX GALLERI