1. Biler
 2. RZ
 3. Overblik
KØREOPLEVELSEN BETYDER ALT

RZ

UNDERHOLDNING BETYDER ALT

Oplev et multimediesytem, der kan meget mere end blot at underholde i den nye Lexus RZ. Fyldt med innovativ teknologi og funktioner som vores “Hej Lexus”-stemmeassistent og en displayskærm i øjenhøjde, kan du med den nye RZ opleve, hvordan en køretur kan løftes til et nyt niveau.

Lexus RZ 450e

DEN HELT NYE LEXUS RZ 450e

RZ er mere end sine tal. Den giver dig kørsel på el, så hårene rejser sig. Du er i ét med bilens markante karakter, der giver dig mod på at tage sving, så du får et sug i maven. Desuden har den en WLTP-rækkevidde på over 400 km.

 • KARROSSERITYPE
  Stor SUV
 • PRISER FRA
  Pris følger
 • SÆDER
  5
DEN HELT NYE LEXUS RZ 450e

EN MARKANT FREMTONING

Med sit imponerende flotte design er Lexus RZ 450e den mest moderne bil blandt SUV’erne i luksusklassen. Det nye karrosseridesign er slankt og elegant, og den brede sporvidde er i fokus lige fra første øjekast. De svungne konturer vidner om bilens sportslige temperament. Med bilens modige fremtoning er RZ skabt til at give dig en ægte luksuriøs SUV-oplevelse.

 • EN ELEKTRISK STEMNING
 • BANEBRYDENDE INNOVATIONER
 • MODERNE LUKSUS
RZ – EKSTERIØR

ET FORLØST POTENTIALE

RZ er den første SUV fra Lexus, der er blevet skabt udelukkende som elbil. Bilen virkeliggør det spændende potentiale ved nye teknologier, der understøtter køreegenskaberne og fremmer køreglæden. Lækker og intuitiv – bilen udstråler selvsikkerhed, kontrol og komfort.

RZ – EKSTERIØR

KRAFTFULD OG AFBALANCERET

Da bilen er uden forbrændingsmotor, har det været muligt at sænke RZ's motorhjelm, hvilket kun understøtter bilens aerodynamiske profil. Sidedesignet slutter i en spids ved bilens bagende, hvilket giver bilen et kraftfuldt udtryk, mens det skarpe frontdesign formidler bevægelse.

RZ – EKSTERIØR

FORBINDELSE MELLEM BIL & FØRER

RZ er udstyret med det nye DIRECT4-firehjulstræk. Den eksklusive og intelligente teknologi styrer hele tiden vejgrebet mellem de eldrevne for- og bagaksler, hvilket giver en stille, effektiv og perfektioneret fremdrift. Resultatet er en bil med en bundsolid og intuitiv ydeevne.

RZ – EKSTERIØR

DESIGNET ER ELEKTRISK

RZ viser Lexus’ nye 'elektrificerende' design fra alle vinkler. Med sin slanke og imponerende ynde samt et sportsligt temperament, vidner designet om bilens stolte arv.

DEN HELT NYE LEXUS RZ 450e

EN LUKSURIØS KABINE UDFØRT TIL PERFEKTION

Lige fra de glitrende effekter ved skiftende lys til det imponerende og moderne Tazuna-cockpitdesign udgør interiøret i RZ 's et kig ind i fremtiden. Luksuriøs og menneskelig. One Motion Grip vil være tilgængelig i starten af 2025.

 • KUNST MØDER HÅNDVÆRK
 • TOPMODERNE
 • UDSØGT KOMFORT
RZ – INTERIØR

PERSONLIG PÅ SIN EGEN MÅDE

Det er overraskende behageligt og nemt at køre i en RZ. Det imponerende Tazuna-cockpitdesign er både æstetisk og funktionelt med instrumenter, der er placeret i dit synsfelt. One Motion Grip, der bliver tilgængelig i starten af 2025, giver dig kontrol over din bil som aldrig før.

RZ – INTERIØR

ETHVERT BEHOV DÆKKET

Interiøret er designet ud fra Omotenashi, der repræsenterer en traditionel japansk gæstfrihed, hvor man forudser gæstens behov. Oplev det i det smarte og elektronisk dæmpbare panoramaglastag, strålevarmeelementer og lettilgængelig betjening.

RZ – INTERIØR

DIGITALT TRANSFORMERET

Den nyeste generation af Lexus Safety System+ giver et hidtil uset niveau af intelligent beskyttelse. En stor 14” touchscreen er centrum for spændende multimedie- og opkoblingsfunktioner. Lexus Link-appen omfatter funktioner som fx en søgefunktion til ladestationer i Europa.

RZ – INTERIØR

ROLIGE ØJEBLIKKE

RZ giver dig en komfort, der varer ved på hele køreturen. Du kan føle Lexus-eksperternes omhyggelige håndværk i hver en centimeter af bilen.

DEN HELT NYE LEXUS RZ 450e

EN RENT ELDREVET LEXUS

Lexus RZ
Lexus RZ
RZ 450e

FØRENDE NÅR DET GÆLDER ELEKTRIFICERING

I snart 20 år har Lexus vist vejen, når det gælder elektrificering af biler i luksussegmentet. Vores bilmodeller er kendetegnet ved at have et perfektioneret look, kvalitet i særklasse og en prisvindende driftssikkerhed. Elektrificering omfatter mere end blot batterier og motorer. Med en RZ betyder køreoplevelsen alt. Bilen reagerer omgående på dit mindste vink og skaber en helt unik forbindelse mellem bil og fører. Du skal opleve den for at kunne forstå, hvad det vil sige.

Lexus RZ
RZ 450e

EN 100 % ELDREVET FREMTID

Med et stort og konstant voksende ladenetværk i Europa er visionen om 100 % eldrevne biler en realitet. Oplev banebrydende innovationer, reducerede driftsomkostninger, et opkoblet univers og en ydeevne, der er bedre for jordkloden. Find ud af mere om, hvordan din RZ fungerer, og hvordan den vil forandre din måde at køre bil på.

Lexus RZ
Lexus RZ
RZ 450e

GØR DET NEMMERE AT EJE

Du skal føle dig som noget særligt, når du ejer en Lexus RZ, og derfor har vi gjort ejeroplevelsen enkel og indbydende. Dette kan fx omfatte Lexus Relax, der giver dig fortsat tryghed, når din garanti er udløbet. Alt fra finansiering til forsikring, service og dæk kan vi hjælpe dig med.