1. Biler
  2. RZ
  3. Overblik

RZ Comfort

SUV

RZ - Comfort - SUV
Starter fra
kr. 559.500
  • 18" alufælge, maskinbehandlet finish, 235/60 (for) og 255/55 (bag), R18-dæk
  • Intelligent parkeringssensor, for og bag
  • 14" touchskærm
230 kW
RZ - Comfort - SUV
Sonic Quartz (085)

POST https://dxp-webcarconfig.lexus-europe.com/v1/compare-v2/dk/da

HØJDEPUNKTER

DIRECT4-FIREHJULSTRÆK

RZ 450e er udstyret med det nye DIRECT4-firehjulstræk, der arbejder ved hjælp af to elektriske aksler. DIRECT4, der er en eksklusiv Lexus-teknologi, er et intelligent system, som hele tiden balancerer vejgrebet for for- og bagakslen og fordeler trækkraften automatisk og komfortabelt. Resultatet er en solid præstation og stabile køreegenskaber med en intuitiv betjening, der styrker forbindelsen mellem fører og bil. Forholdet mellem trækkraften på for- og bagakslen kan justeres fra 0 til 100 eller 100 til 0 på millisekunder – hurtigere end noget mekanisk system. Med det bedre samspil mellem vejen og rattet forbedrer DIRECT4 også styreresponsen.

TREDJE GENERATION AF LEXUS SAFETY SYSTEM +

RZ 450e er udstyret med avancerede aktive sikkerheds- og førerassistentsystemer, med 3. generation af Lexus Safety System + med opgraderede samt yderligere funktioner, der giver en bedre registrering af potentielle ulykker. Andre forbedringer med RZ 450e omfatter Proactive Driving Assist med styreassistent og en ny førerovervågning, der kontrollerer, om føreren udviser tegn på træthed eller manglende opmærksomhed. Endvidere anvender Proactive Driving Assist frontkameraet til at vurdere vinklen på en kurve og tilpasser styringen i overensstemmelse med svinget, når du kører ind i det.

EKSTRA STOR 14” TOUCHSCREEN / 10” HEAD-UP-DISPLAY

Bilens 14” HD-touchscreen er perfekt placeret til afslappende interaktion med skærmen, mens du kører, og er en af de største skærme, man kan få lige nu. Via skærmen får du nemt adgang til information som fx navigation, styring af lyd samt klimaregulering. Herudover projiceres biloplysninger direkte op på forruden via et stort 10” head-up-display, der gør det muligt for dig at se navigationsmeddelelser, sikkerhedsfunktioner, bilinformation og lydindstillinger uden at fjerne blikket fra vejen foran dig. Knapper på rattet gør det nemt og sikkert at betjene.

OPLEV RZ I 360° 

Fuld skærm Luk