1. Biler
  2. UX World Premiere
VERDENSPREMIERE

DEN NYE UX

Den selvopladende, UX 250h, lanceres nu med flere nyheder, der øger køreglæden og gør dagligdagen lidt sjovere. Forbedret multimediesystem og introduktion af en ny sporty udstyrsvariant, F SPORT Design.

DEN NYE UX

DYNAMISK OG SIKKER PERFORMANCE

Lexus Driving Signature er udgangspunktet for alle Lexus’ modeller og UX 250h er ingen undtagelse. Køreglæden er i fokus, hvilket f.eks. understreges af Lexus Electronic E-Four AWD, som er standard, når du vælger varianterne F SPORT eller Luxury.
DEN NYE UX

FARVEVALG

Det kan være svært at vælge farve, når der er så mange muligheder. Et eksempel er den nye metallak, Sonic Platinum, som helt sikkert vil tiltrække opmærksomhed. Der er også mulighed for at vælge sort tag i kombination med seks forskellige lakfarver. Interiørfarverne er ligeledes opgraderet, og den nye, men klassiske, Hazel, lyser kabinen flot op. Lexus’ afsæt i traditionelt, japansk håndværk gennemsyrer alle materialer, så det er svært ikke at lade sig begejstre.
DEN NYE UX

HYBRIDTEKNOLOGI

UX 250h drives frem af 4. generation af Lexus’ selvopladende hybridteknologi. Naturligvis gennemtestet og prøvekørt, så intet er overladt til tilfældighederne. Den yder 184 DIN hk/135 kW, hvilket er præcist, hvad der skal til for at få køreglæden i fokus.
DEN NYE UX

HEY LEXUS!

Sig hej til din UXs multimediesystem ved hjælp af den nye stemme-genkendelsesfunktion. Nem og hurtig adgang til de mest brugte funktioner, mens du kører. Trådløs Apple CarPlay eller Android Auto integrerer nemt din smartphone. Og har du downloadet Lexus Link app, bruges den nemt til at åbne og låse døre samt tænde klimaanlægget, inden du stiger ind. Så kan du føle dig velkommen og godt tilpas. 

 

DEN NYE LEXUS UX

UFORSK MULIGHEDER

DEN NYE UX

SÆT DIG GODT TIL RETTE

Nyd, at alt er bygget omkring dig som fører af bilen, for at gøre håndteringen så overskuelig og intuitiv som mulig. Det gælder især Lexus’ nye, hurtige multimediesystem (MM21) samt klimaanlægget, der er integreret i en enten 12,3” eller 8” skærm. 

Navigationen ligger i ’skyen’ og opdateres i real-tid, så både vej- og trafikinformation konstant er opdateret. Alt er på sin rette plads, så køreturen bliver i særklasse.

 

DEN NYE UX

AVANCERET SIKKERHED – ALTID

Lexus Safety System +2.5 gør UX 250h endnu mere sikker. Systemet er best-in-class, og det skyldes ikke mindst systemerne, der tager action, før du selv er klar. Det gælder f.eks. den adaptiv fartpilot, der registrerer en potentiel skarp og farlig kurve og justerer hastigheden derefter, så risikoen for udskridning minimeres.
DEN NYE UX

F SPORT I NYE KLÆDER

F SPORT Design udstyrsvarianten er det ypperste indenfor sporty bildesign og komfort. Alt i F SPORT Design handler om at se godt ud og føle sig lidt bedre kørende. Designdetaljerne omfatter f.eks. frontgrill, tågelygter og kofanger.
DEN NYE UX

UX F SPORT

UX 250h fås ikke kun i en ny F SPORT designvariant. Selve F SPORT-modellen er blevet strammet op og optimeret på flere områder, og det giver en bedre køreteknisk oplevelse med bedre kontrol over bilen og bedre kontrol på vejen. Lexus’ Adaptive Variable Suspension (AVS) er standard i modellen og medvirker også til en køreoplevelse i særklasse.