1. Oplev Lexus
  2. Flere oplevelser
  3. Kvalitet i særklasse
 

KVALITET I SÆRKLASSE

Da Lexus lancerede LS i 1989, revolutionerede vi forventningerne til kvalitetsbiler med vores innovative tilgang til design og håndværk.

LS-STANDARDEN

LS er iøjnefaldende i alle detaljer og et ikon for håndværk, omhu og passion. Bilen forener ydeevne med visionær innovation og tidløs stil. Den er designet til at give dig en unik og fascinerende køreoplevelse.

LS er rendyrket perfektion i alle aspekter, og den sætter standarden for ægte håndværk i den ypperste kvalitet på tværs af alle Lexus' modeller.

INSPIRERET AF JAPAN

Vi vendte tilbage til vores rødder i udsmykningen af LS. Vi kiggede på den japanske kultur og fandt inspiration til en helt ny tilgang til dørlister. Traditionelle aspekter blev koblet med avancerede produktionsteknikker, som skabte fascinerende effekter.

Lyset i kabinen er inspireret af japanske lanterner, og bilens armlæn synes at svæve langs panelerne.

TAKUMI

LS rummer en unik kombination af både den mest innovative teknologi og naturlige materialer, hvilket skaber et elegant og stilfuldt interiør.

Sofistikerede træskærings- og laserskæringsteknologier bruges til at skabe imponerende mønstre. Der kan vælges mellem tre unikke overflader, som alle er omhyggeligt skabt af Takumi-mestre.

KIRIKO

I samarbejde med en berømt kunsthåndværker, specialiseret i den traditionelle, japanske glaskunst Kiriko, har vi skabt et håndlavet panel til glæde for både fører og passagerer.

HÅNDFOLDEDE LISTER

LS-modellens håndfoldede dørlister er ægte kunsthåndværk, skabt af vores Takumi-mestre med inspiration fra den japanske tradition, Origami.

Mønstret er udført tredimensionelt og indfanger Lexus' L i sine folder. Effekten skifter markant udtryk fra dag til nat, når stoffacetterne interagerer med lyset.

DESIGNET TIL KOMFORT

At skabe et nyt niveau af kvalitet, handler ikke blot om at tilføje enkelte funktioner. En holistisk tilgang er altafgørende. I den nye LS lod vi os inspirere af det japanske princip, Omotenashi, som betyder gæstfrihed.

Med fokus på den overordnede køreoplevelse skabte vi en kabine, der omfavner passagerer og samtidig forudser og intuitivt imødekommer førerens behov.

KVALITET I ALLE DETALJER

Bagsædet i LS opfordrer dig til at slappe af og koble fra. Du kan vælge varme, afkøling og endda Shiatsu-massage i sæderne. Benpladsen er også bedre end i nogen tidligere LS-model.

Sæderyggen kan justeres, så den kan vippes tilbage, når du har brug for at ligge og frem, når du skal ud af bilen.