1. Oplev Lexus
  2. Lexus RC F GT3

UNIK LFA-MODEL I TOTAL 24 HOURS OF SPA

Emil Frey Lexus Racing-teamet fik sin debut på Total 24 Hours of Spa med to Lexus RC F GT3’er på banen i den 70. udgave af det ikoniske udholdenhedsløb.

Emil Frey Lexus Racing præsterede godt i deres første hele sæson i Blancpain GT Series, som blandt andet bød på en fantastisk sejr i femte omgang af mesterskabet på Circuit Paul Ricard i Frankrig. Det var dette der sikret deres adgang til Total 24 Hours of Spa løbet.

Derefter fulgte en vellykket testkørsel på Spa Francorchamps-banen, hvor Total 24 Hours of Spa også køres, for at teste forskellige indstillinger og konfigurationer i både vådt og tørt føre.

Data fra en vellykket session på Spa Francorchamps sidste år bidrog også til at teamet kunne sikre sig sin første pole position i RC F GT3 og efterfølgende vandt en sikker sejr i International GT Open-serien.

Holdleder Lorenz Frey udtalte at teamets selvtillid fik et boost af testen og visheden om, at RC F GT3 klarede sig godt på den udfordrende 7 km lange Spa-bane. "Taget i betragtning at Spa-banen med sine hurtige kurver passer rigtig godt til vores Lexus RC F GT3 bør vi forvente en god præstation,” sagde han. Spa er et af de mest krævende GT3-løb på den nok mest spektakulære racerbane i verden og alle i teamet glæder sig til vores første 24-timersløb med Lexus.

SPA ER ET AF DE MEST KRÆVENDE GT3-LØB PÅ DEN VEL NOK MEST SPEKTAKULÆRE BANE I VERDEN, OG ALLE I TEAMET GLÆDER SIG TIL VORES FØRSTE 24-TIMERSLØB MED LEXUS.

Lorenz Frey, Holdleder

Et erfarent team af førere, heriblandt Monegasque Stéphane Ortelli, som tidligere har vundet både Total 24 Hours of Spa og 24 Hours of Le Mans, sad bag rattet i de to Emil Frey Lexus Racing RC F GT3, der deltog i løbet.

 

LFA-KUNSTBIL

Som en markering af denne premiere og F-performancebrandets 10-årsjubilæum, afslørede Lexus Europe en unik LFA-kunstbil i forbindelse med løbet i Spa. Det var den portugisiske kunstner Pedro Henriques, der stod bag designet på denne unikke bil. De let genkendelige linjer af en af de mest ikoniske Lexus-superbiler, LFA-modellen, smelter sammen med et organisk mønster, som udtrykker bevægelse og konstant udvikling.

“Min inspiration til designet var en idé om den fluiditet, der er til stede i den moderne tilværelse, hvor alt er i konstant bevægelse og hvor det er svært at fastfryse noget," forklarer Pedro. ”Udsmykningernes linjer understreger følelsen af altid at være på vej og aldrig at stoppe op - et progressivt liv. Jeg ville opnå et organisk udtryk ved at bruge organiske materialer og flydende linjer i de elementer der spreder sig gennem bilen. Mit håb er, at jeg kan skabe illusionen af at bilen har en mere flydende form, som konstant muterer i sin bevægelse.”

MIT HÅB ER, AT JEG KAN SKABE ILLUSIONEN AF AT BILEN HAR EN MERE FLYDENDE FORM SOM KONSTANT MUTERER I SIN BEVÆGELSE.

Pedro Henriques

Lexus har en stor passion for kunst og design som man kan se hvert år på brandets stand på Milan Design Week. I sommer åbnede Lexus desuden et pop-op UX Art Space i Lissabon hvor man kunne se værker af flere kunstnere, blandt andet Pedro Henriques.