1. Oplev Lexus
  2. UX art gallery

UX KUNSTGALLERI

Fra juni til oktober 2018 var Lexus Europe værter for et pop up-galleri i Lissabon. UX Art Space by Lexus udstillede en eksklusiv prototype af den nye Lexus UX-SUV og medrivende kunstværker af de fremspirende kunstnere Ines Zenha og Bence Mayarlaki. Kunstnerne fik udfordringen at dekonstruere UX-modellen og præsentere deres egen fortolkning af Lexus' SUV.

LISSABON KUNSTGALLERI

"Lissabon er et voksende kreativt og kulturelt knudepunkt, og derfor den perfekte kulisse til fremvisningen af vores UX-SUV i et innovativt, kunstnerisk miljø," siger Pascal Ruch, leder af Lexus Europe. "UX Art Space by Lexus giver besøgende mulighed for at dykke ned i Lexus' verden og dele vores passion for kreativ design og innovativ teknologi."

"UX Art Space by Lexus forbinder på harmonisk vis bilen og kunsten," siger Carolina Grau, uafhængig kurator og ekspert i moderne kunst. "Udstillingen rykker ved de besøgende og vækker deres følelser gennem brugen af abstraktion og dekonstruktion, mens der skabes en kunstnerisk fortolkning af de bevægelser, lyde, forme og farver der virkelig udgør Lexus."

Besøg UX-kunstgalleriet
Adresse: Largo dos Stephens 5, Cais Sodré-distriktet, Lissabon
Åbningstider: Fra den 29. juni til den 17. oktober: mandag til lørdag fra kl. 12.00 til 20.00
Gratis indgang

INTERVIEW MED KUNSTNERNE

UX KUNSTGALLERI