1. Brugte biler

BRUGTE BILER

Er din næste bil en brugt Lexus? Vi får løbende brugte biler til salg, som alle er kvalitetskontrollerede af vores dygtige teknikere.

UDVALGET AF BRUGTE LEXUS

Se vores udvalg af brugte biler herunder, så du kan finde dén, der passer bedst til dine behov.

Jeg leder efter
i prisklassen
0 resultater
0 resultater
Bilmodel
Pris
Kilometertal
År
Sæder
Døre
Hestekræfter
Gear
Farve
Energimærke

https://usc-webcomponents.toyota-europe.com/v1/car-filter/dk/da?carFilter=used&brand=lexus&uscEnv=production&sortOrder=published

Brugte biler fra Lexus

Hos Lexus går vi ikke på kompromis med kvaliteten, designet eller teknologien i vores biler.
Det gælder også vores brugte biler.

Vi sikrer, at alle vores brugte biler overholder Lexus' høje standarder og indeholder den anerkendte kvalitet og avancerede teknologi, som gør dine køreture sikre, komfortable og spændende. Alle vores brugte biler gennemgår en omfattende kontol af deres tilstand, før de sælges.

Lexus kvalitetskontrol

Køber du en brugt bil hos Lexus, kan du være sikker på, at den har gennemgået vores kvalitetskontrol på over 100 kontrolpunkter. Vores perfektionistiske teknikere sikrer, at både sikkerheden og kvaliteten lever op til de høje standarter, vi har i alle Lexus biler. Så kan du trygt købe en brugt bil, der passer til dine behov.

Lexus forsikring

Med en forsikring gennem Lexus får du dækning af højeste kvalitet. Samtidig sikres du, at din bil serviceres af erfarne teknikere, der udelukkende benytter originale reservedele.

LEXUS FINANSIERING

Hos Lexus tilbyder vi finansieringspakker tilpasset dine behov og den bil, du ønsker.

Kontakt os

Har du spørgsmål vedrørende køb af vores brugte Lexus?