1. Brugte biler

BRUGTE BILER TIL SALG

Se hvilke brugte Lexus biler der på nuværende tidspunkt er til salg.

Brugte Lexus

Vælg først et mærke
0 resultater

POST https://usc-webcomponents.toyota-europe.com/v1/car-filter/dk/da?carFilter=used&brand=lexus&uscEnv=production&sortOrder=published

Brugte biler fra Lexus

Hos Lexus går vi ikke på kompromis med kvaliteten, designet eller teknologien i vores biler.
Det gælder også vores brugte biler.

Vi sikrer, at alle vores brugte biler overholder Lexus' høje standarder og indeholder den anerkendte kvalitet og avancerede teknologi, som gør dine køreture sikre, komfortable og spændende. Alle vores brugte biler gennemgår en omfattende kontrol af deres tilstand, før de sælges.

Lexus kvalitetskontrol

Køber du en brugt bil hos Lexus, kan du være sikker på, at den har gennemgået vores kvalitetskontrol med over 100 kontrolpunkter. Vores perfektionistiske teknikere sikrer, at både sikkerheden og kvaliteten lever op til de høje standarder, vi har i alle Lexus' biler. Så kan du trygt købe en brugt bil, der passer til dine behov.

Lexus forsikring

Med en forsikring gennem Lexus får du dækning af højeste kvalitet. Samtidig sikres du, at din bil serviceres af erfarne teknikere, der udelukkende benytter originale reservedele.

LEXUS FINANSIERING

Hos Lexus tilbyder vi finansieringspakker tilpasset dine behov og den bil, du ønsker.

Kontakt os

Har du spørgsmål vedrørende køb af vores brugte Lexus?

Der er mange fordele ved at købe en brugt Lexus. Ofte vil du både modtage bilen hurtigere end en fabriksny bil og kunne købe en større bil, der giver dig mere komfort. Derudover er en brugt bil nemmere at sælge uden de store tab, hvis du en dag ønsker at udskifte den – modsat en ny bil, som taber værdi så snart den tages i brug.

Det er vigtigt at undersøge bilens historik, herunder servicehistorik, tidligere ejere, kilometerstand, skader og eventuelle tidligere ulykker. Dette giver et godt billede af bilens tilstand. Når du køber en brugt bil hos Lexus, har den på forhånd gennemgået en kvalitetskontrol af vores specialicerede teknikere.

Undersøg og sammenlign også bilens brændstofomkostninger, kilometertal og pris med lignende modeller, så købet passer til dine behov og private økonomi.

Forsikring dækker skader på bilen, som følge af eksterne begivenheder, såsom ulykker og tyveri. Det er ikke obligatorisk at have en forsikring, men anbefales altid. Kontakt dit forsikringsselskab eller læs mere om Lexus Forsikring her.

Hos Lexus Financial Service kan du få finansieret købet af din brugte Lexus. Få en skræddersyet finansieringspakke, der passer til din økonomi og hverdag. Har du flere spørgsmål til din finansiering, kan du ringe til Lexus Financial Services på +45 89 89 40 26 eller læse mere her.

Brugte biler hos Lexus har gennemgået en omfattende kvalitetskontrol med over 100 kontrolpunkter, så du trygt kan købe en brugt Lexus. Sikkerheden, kvaliteten og teknologien lever altid op til Lexus’ høje standarder. Hos Lexus går vi ikke på kompromis. Dette gælder også vores brugte biler. Er du i tvivl om noget, så kontakt Lexus.