1. Køb & leasing
  2. Lexus forsikring

LEXUS FORSIKRING

I samarbejde med Gjensidige tilbyder vi bilforsikring på din Lexus.

Lexus bilforsikring er et pålideligt valg, der sikrer dig og din bil mod uforudsete begivenheder på vejen. Vores forsikring dækker en bred vifte af situationer, herunder skader forårsaget af kollisioner, tyveri og hærværk. Udover disse essentielle dækninger tilbyder vi også en række ekstratjenester, såsom førerpladsdækning, der giver dig ekstra tryghed på dine køreture.

Lexus Forsikring tilbydes i samarbejde med Gjensidige, og tilbydes til alle nye og brugte Lexus-biler købt hos vores autoriserede forhandler. Ejer du allerede en Lexus, men ønsker et forsikringstilbud fra os, kan vi naturligvis også hjælpe med det. 

Med Lexus Forsikring får du bl.a.: 

  • Reparation hos autoriseret Lexus-reparatør 
  • 5 års garanti på skadereparation
  • Gratis lånebil ved skadereparation
  • Ubegrænsede kilometer
  • Ansvar & kaskodækning
  • Nye og originale reservedele 
  • Elbilsdækning

ELBILSPAKKE

Elbilspakken er til dig, der har en el- eller plug-in hybridbil. Pakken inkluderer 0 kr. i selvrisiko ved skader på bilens ladekabel, batteri og ladestander eller -boks.

Elbilspakken dækker skader på bilens ladekabel, skader på bilens batteri som følge af en kortslutning, fejlopladning fra en typegodkendt ladestander eller fejltilslutning til en typegodkendt ladestander eller -boks samt skade på bilens batteri af anden pludselig skadeårsag.

Derudover dækkes også skade på bilens ladestander eller -boks, der ikke er omfattet af en anden forsikring f.eks. husforsikring. Er skaden dækket på en anden forsikring med selvrisiko, dækkes selvrisikobeløbet. Ladestander eller -boksen skal være installeret af en autoriseret elinstallatør.

PRISER & BETINGELSER

Læs mere om priser og betingelser ved Lexus Forsikring. 

Lexus forsikring FAQ

Vi anbefaler, at du altid får serviceret din Lexus hos en reparatør, der er certificeret af Lexus. På denne måde sikrer du, at bilen repareres fuldstændig efter Lexus' forskrifter og kun med nye og og originale reservedele. 

Du finder vores autoriserede værksteder her:

Lexus Danmark - Søborg
Adresse: Dynamovej 10, 2860 Søborg
Tlf: +45 88 18 67 12
 

VIA BILER - Brønby
Adresse: Vibeholmsvej 26-28, 2605 Brøndby
Tlf.: +45 43 20 90 00
Se mere.Opens in new window
 

VIA BILER - Aarhus
Adresse: Chr. X's vej 203, 8270 Hæjbjerg
Tlf.: +45 87 47 11 00
Se mereOpens in new window.

Lexus forsikringen inkluderer 5 års garanti på den reparation, der er udført hos en autoriseret Lexus-reparatør i forbindelse med en skade.

Med en Lexus forsikring får du en gratis lånebil ved skadereparation fra autoriserede Lexus-reparatører i hele Danmark.

Der er en sammenhæng mellem pris og selvrisiko i din forsikring. Generelt vil en lavere pris medføre en højere selvrisiko. Dette betyder, at i tilfælde af en skade skal du sandsynligvis betale mere. Når du sammenligner priser mellem forsikringsselskaber, er det derfor vigtigt at overveje både prisen og selvrisikoen.
 

Har spørgsmål om de forskellige muligheder, er du velkommen til at kontakte Lexus Forsikring eller Lexus' forhandler.

Med en Lexus forsikring får du ubegrænsede kilometer. Det betyder, at du aldrig skal bekymre dig om, hvor mange kilometer du kan køre i løbet af forsikringsperioden. Dit kilometertal påvirker ikke din forsikringsdækning.

Kontakt os 

Vil du høre mere om Lexus Forsikring? Så spørg din autoriserede Lexus-forhandler eller ring til os på +45 88 18 67 12.